>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Va banque: Małe kursy - duża stawka

C 4

cerrone

Użytkownik
Witajcie, postanowiłem przetestować system (już pewnie wiele razy był testowany) grania małych kursów za dużą stawkę. Z przeglądanych tematów wiem, że często jest się pazernym co jest zgubne i szybko wiąże się z klęską ale jeśli sam na własnej skórze nie doświadczę to się nie dowiem jak jest naprawdę..

Kwotą początkowa to 1000 zł.
Cel pierwszy i za każdym razem taki sam to wygenerowanie 300 zł zysku i odłożenie do banku, a następnie powrót do stawki początkowej - 1000 zł.

Kursy będą pobierane z bukmachera Betfair, czasami mogą pojawić się zakłady live.

Skupiać się będę na zakładach bramkowych, punktowych itp. bo tam najłatwiej moim zdaniem przewidzieć rezultat.

Niestety jest to test ale postaram się trzymać zasad i dobrze selekcjonować kursy oraz zakłady.

Jeśli uda mi się podwoić kwotę początkową wtedy prawdopodobnie zamienię zapałki na prawdziwe pieniądze.

Pozdrawiam i zapraszam do wyrażania opinii, wskazówek itp oraz śledzenia tematu.

C 4

cerrone

Użytkownik
Liga Młodzieżowa UEFA 08.12.2015 15:00
Wolfsburg U19 - Man Utd U19
Typ: poniżej 6.5 goli
Kurs 1,02
Stawka: 1000 PLN
Wygrana: 1020 PLN

Wynik: 0-2
+20 PLN

K 12

kyral

Użytkownik
Pomysłu nie krytykuję, ale weź pod uwagę, że nawet przy dobrych rezultatach możesz nie być w stanie wprowadzić go w życie. Powód? Limity. Po kilku lub kilkunastu trafionych kuponach tego typu, bukmacher ograniczy skutecznie Twoje poczynania. A przynajmniej tak mi się wydaje. Tak czy siak, życzę powodzonka. Każda metoda prowadząca do $$$$ jest dobra ;)

Do góry Bottom