>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Fortuna bonus

V-Sports

K 6

krywdzik

Użytkownik
Witam
Ostatnio widziałem na stronce STS sporo wygranych w wirtualnych sportach. Chętnie bym sobie raz na jakiś czas postawił za jakieś skromne 2 zł ;)
Tu moje pytanie. Czy jest możliwość obstawiania tych wirtualnych meczy, wyścigów konnych czy wyścigów chartów na stronie STS po zalogowaniu na swoje konto czy tylko w &quot;stacjonarnym&quot; punkcie ?

Z góry dzięki za odpowiedź

macio106 186,8K

macio106

Znawca - MMA
A ja mam totalnie abstrakcyjne pytanie, ale mnie to ciekawi. W punkcie który mam najbliżej nie ma sportów wirtualnych, ale załóżmy że spisze sobie z neta co chce z nich postawić i pójdę z tym do tego punktu. To przyjmie się ten zakład czy nie?

wsparciests 167

wsparciests

Użytkownik
Niestety nie. Jeżeli dany punkt działa na podstawie decyzji ministerstwa, która nie uwzględnia możliwości przyjmowania sportów wirtualnych to w takim punkcie nie ma możliwości prawnej przyjęcia tego rodzaju zakładu. Ponadto jest dodatkowa blokada systemowa na wypadek niecelowych pomyłek.

Do góry Bottom