>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Uwaga!

dark-nightmare 242

dark-nightmare

Użytkownik
Dzisaj w betfair spotkała mnie nie miła niespodzianka! Chciałem się zalogować ale nie mogłem ponieważ wyskakiwał mi komunikat ze konto zostało zablokowane. Więc napisałem do nich maila.

Drogi Kliencie,

W odpowiedzi na wcześniejsze pytania związane z kontem Betfair, informujemy, że konto zostało na stałe zamknięte. Decyzja o zamknięciu konta została podjęta po przeprowadzeniu dochodzenia w sprawie nielegalnej działalności na danym koncie. Jakiekolwiek fundusze pozostałe na koncie nie zostaną wypłacone.

Betfair zastrzega sobie prawo do tymczasowego lub stałego zamknięcia konta klienta w wypadku podejrzenia o nieleglaną działalność na Giełdzie sportowej lub w Pokerze. Powyższe prawo zawarte jest w Warunkach Ogólnych Betfair, które wszyscy klienci muszą zaakceptować przed założeniem konta Betfair. Warunki Ogólne znajdują się w sekcji ‘O nas’ na witrynie Betfair.

Ponadto informujemy, że Biuro Obsługi Klienta nie będzie od tego momentu odpowiadać na żadne pytania. Decyzja ta jest ostateczna i dalsza korespondencja nie będzie brana pod uwagę.

Z poważaniem,

Po kilku wymiana maili chciałem się dowiedzieć czemu doszło do zablokowania konta.

Drogi Kliencie

Dziękujemy za nadesłany email.

Niestety Biuro Obsługi Klienta nie jest upoważnione do udzielania tych informacji. Jednocześnie informujemy, iż jest to nasza ostatnia wiadomość do Pana. Wszystkie kolejne emaile od Pana będą ignorowane.

Aby uzyskać więcej szczególowych informacji prosimy o kontakt na poniżej podany email/adres.

Z poważaniem

Biuro Obsługi Klienta Betfair

[email protected]

Betfair
PO Box 34467
London
W6 9WS

http://www.betfair.com

Jestem przekonany że żadnych programów wspomagająco nie używałem miałem kompa czystego od trojanów/wirusów.Miałem na koncie dość duża sume pieniędzy. Można jeszcze jakoś z nimi walczyć?

R 13

reward

Użytkownik
Wierzyć mi się nie chcę...
Dla mnie to sprawa bardzo dziwna, że zamknęli Ci konto. Z wieloma graczami rozmawiałem i jeszcze nikomu tak nie zrobili, żeby zamknąć konto i nie oddać środków wpłaconych...zdarzało się okresowe zablokowanie konta... według mnie to jakaś grubsza sprawa, bądź podejrzenie o pranie brudnych pieniędzy... jak masz w pełni potwierdzone dane i zweryfikowane konto to jest niemożliwe, żeby firma a tym bardziej betfair.com &quot;ukradł&quot; wpłacone środki... nawet bukmacherzy - &quot;szaraki&quot; jak zamykają czyjeś konto to oddają gotówkę...

R 13

reward

Użytkownik
W betfair.com zamykanie konta jest praktycznie niemożliwe. Ciekawe co byłoby gdyby np. profesjonalnym traderom w Wielkiej Brytanii, gdzie betfair.com ma najwięcej klientów zamknęli konto z sumą np. 100-200 tys. funtów ? Byłbym to międzynarodowy skandal... a betfair.com jest notowany na giełdzie... ma wielką renomę... dostał nagrodę od królowej...

dark-nightmare 242

dark-nightmare

Użytkownik
W betfair.com zamykanie konta jest praktycznie niemożliwe. Ciekawe co byłoby gdyby np. profesjonalnym traderom w Wielkiej Brytanii, gdzie betfair.com ma najwięcej klientów zamknęli konto z sumą np. 100-200 tys. funtów ? Byłbym to międzynarodowy skandal... a betfair.com jest notowany na giełdzie... ma wielką renomę... dostał nagrodę od królowej...
A jednak możliwe ;) Nie było by skandalu jeśli ładnie by napisali do angielskiego suportu, konta nie odblokowali, ale kasę oddali tłumaczyli się ze miałem jakieś wirusy na kompie...;)
Tu masz screen na dowód ze zablokowali konto
[/URL][/img]

B 0

bmwmn

Użytkownik
A miales konto weryfikowane ? moze posiadales kilka kont, ktore nie byly zweryfikowane ? Rowniez wydaje mi sie iz zamykanie bez powodow w takiej fimie jest ciezkie aczkolwiek nie podoba mi sie ich odpowiedzi ze na wiecej maili nie odpisza - w momencie zamykania kont klient powinien otrzymac informacje z jakiej przyczyny aby byla jasnosc..

Dla supportu :zoltakartka:

dark-nightmare 242

dark-nightmare

Użytkownik
A miales konto weryfikowane ? moze posiadales kilka kont, ktore nie byly zweryfikowane ? Rowniez wydaje mi sie iz zamykanie bez powodow w takiej fimie jest ciezkie aczkolwiek nie podoba mi sie ich odpowiedzi ze na wiecej maili nie odpisza - w momencie zamykania kont klient powinien otrzymac informacje z jakiej przyczyny aby byla jasnosc..
Dla supportu :zoltakartka:
Miałem jedno konto zweryfikowane, ale z tego co wiem jeszli bonusów się nie bierze to betfair nie robi problemów jak ktoś ma więcej niż jedni . A polski suport jest strasznie nie kompetentny radze pisać do angielskiego. ;)

Do góry Bottom