Liverpool - Real Madryt
Typ: Real Madryt
Kurs: 1.72 Stawka: 500zł Bet365 +360
FC Porto - Athletic Bilbao Typ: FC Porto
Kurs: 1.66 Monaco - BenficaZWROT
Typ: Monaco DNB
Kurs: 1.66
AKO: 2.77
Stawka: 100 Bet365 +66
Dla zabawy zrobiłem jeszcze taką taśmę:
Sunderland lub remis
West Ham lub remis
Stoke lub remis
Swansea
Levante lub remis
Rayo Vallecano lub remis
Sevilla
Cesena lub remis
ako: 647.99
stawka: 2zł
Niby Wolfsburg ma wyniki i jest w formie, 3 ostatnie mecze i 3 zwycięstwa ale z kim ? U siebie z Werderem 2:1, Augsburgiem 1:0 i na wyjeździe z Freiburgiem 1:2. Werder i Freiburg to dwie ostatnie drużyny tabeli, obie bez zwycięstwa w tym sezonie, Augsburg na wyjeździe 1-0-4 ???? . Jakoś ciężko mi to kupić zwłaszcza że wygrane były skromne. Do tego dochodzą mecze w środku tygodnia w LE, teraz są po wyjeździe na Rosję, trener konsekwentnie stawia na jedną jedenastkę, także zmęczenie wchodzi tu w grę. Mainz jeszcze bez porażki w tym sezonie, bardzo obiecująco to wygląda bo rywale też nie byli najłatwiejsi, remis w Gladbach czy wygrana 3:1 w Berlinie robi wrażenie. Jedyne co może martwić to kontuzja Hofmanna, lecz Mainz ma całkiem niezłą ławkę i myślę, że powinni sobie z tym poradzić.
Lech - Łęczna
Typ: Lech powyżej 1.5 gola @ 1.57 Bet365
Lyon - Maryslia
Typ: Marsylia czyste konto? - Nie @ 1.25 Bet365
AKO: 1.96
Stawka: 500
Lech u siebie prezentuje zabójczą skuteczność, 11 bramek w ostatnich dwóch spotkaniach robi wrażenie. Górnik sporo traci zwłaszcza na wyjazdach, 13 bramek w 6 spotkaniach, była nawet manita na łazienkowskiej. Myślę, że Lech jest w stanie pokryć ten over już w pierwszej połowie. Lyon w gazie, Lacazette w gazie. U siebie strzelają jak na zawołanie. Ofensywnie usposobiona Maryslia Bielsy nie postawi autobusu nic z tego, zapowiada się otwarty mecz, bramka Lyonu to wręcz pewniak. PS. teraz będę starał się pisać tu krótkie spostrzeżenia do każdego meczu, także zapraszam do odwiedzania ????