>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Uwaga oszust!!GG 9342147!! Vulture!

Status
Zamknięty.
kolejorz1980r 0

kolejorz1980r

Użytkownik
Oszukał mnie na 120zł! Wysłał mi zeskanowany dowód, poniżej dane z jego dowodu. Przelał mi na początku 1zł. Wpłaciłem mu na konto bankowe i miałem zeskanować dowód wpłaty aby mi przelał kase na MB niestety po wysłaniu miał problemy. Powiedział że poczeka aż dojdzie i wtedy wyśle. Pieniądze wysłałem w niedziele 1.07.2007r. i do dzisiaj podobno nie doszły(normalnie idą 2 dni). Niestety do dzisiaj pieniędzy nie otrzymałem. Proszę o pomoc jeśli ktoś ma jego telefon lub również został oszukany, jego dane:

Mateusz Partyczka
Ujkowice 41
lat 21
meil z MB [email protected]

bodi 70

bodi

Użytkownik
Oszukał mnie na 120zł! Wysłał mi zeskanowany dowód, poniżej dane z jego dowodu. Przelał mi na początku 1zł. Wpłaciłem mu na konto bankowe i miałem zeskanować dowód wpłaty aby mi przelał kase na MB niestety po wysłaniu miał problemy. Powiedział że poczeka aż dojdzie i wtedy wyśle. Pieniądze wysłałem w niedziele 1.07.2007r. i do dzisiaj podobno nie doszły(normalnie idą 2 dni). Niestety do dzisiaj pieniędzy nie otrzymałem. Proszę o pomoc jeśli ktoś ma jego telefon lub również został oszukany, jego dane:

Mateusz Partyczka
Ujkowice 41
lat 21
meil z MB [email protected]

Jakies blizsze dane jego znasz np poczta kod itp? bo Ujkowic moze jest dużo w Polsce, ale to sa chyba te koło Przemyśla o ile sie nie myle bo spraedziłem to na necie jego ojciec Stanisław.

bodi 70

bodi

Użytkownik
37-713

Przemyśl

0166720645 to jest nr telefonu do niego-czyli do jego Rodziców popros ojca np. ma na imie Stanisław powiedz mu o co chodzi postrasz Policja itp.

W zasadzie mam 4 km z Przem. do tych Ujkowic, ale postaraj się sam pogadac telefonicznie.

A jest on zarejestrowany na tym Forum? jaki ma nick?

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Mam złą wiadomość.
IP, które napisał kolega ml1916 należy do user.... Wania :roll:

Vulture ma całkiem inne IP.

Według mnie jakiś gówniarze na gadu podszył się pod tego user-a, a kolejorz po prostu dokładnie tej osoby nie sprawdził, czy jest wiarygodna

Jeżeli masz jakiś dowody panie Kolejorz to proszę je tutaj przedstawić.

bodi 70

bodi

Użytkownik
To w końcu czyje to jest gg 3122619??? Panowie sprawdzajcie dokładnie ludzi-jak już coś tu piszecie , bo zaczepiam userów, ponieważ piszecie do mnie na PW-a może niesłusznie ich oskarżam -więc proszę mi bardziej ścisłe dane podawać.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom