>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Uwaga na live w Bet365

M 0

mdbt

Użytkownik
Pragne przestrzec przed praktykami tej firmy. Dzis zagrałem live spotkanie pilki ręcznej WĘGRY-HOLANDIA do przerwy wpierw poszedł zakład HOLANDIA +1,5 przy stanie 10-11, a póżniej 2 zakłady na WĘGRY -1 przy stanie 13-12 i 14-12. Ta pseudo firma mająca przez właśnie takie praktyki tak niski wskażnik na SBR zwróciła mi wygrane zakłady natomiast przegrany mam jako przegrany.????

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Ja nigdy nie miałem najmniejszych problemów z zakładami live u nich , a grałem swojego czasu bardzo dużo więc jestem zaskoczony tym problemem który był już dawno , proponuje autorowi na przyszly raz z kulturą skonsultować się z supportem i wyjaśnić sytuację.

fracek 11

fracek

Użytkownik
Ja nigdy nie miałem najmniejszych problemów z zakładami live u nich , a grałem swojego czasu bardzo dużo więc jestem zaskoczony tym problemem który był już dawno , proponuje autorowi na przyszly raz z kulturą skonsultować się z supportem i wyjaśnić sytuację.
No właśnie support nic w tym nie pomoze. Te pomyłki na livie moga byc przypadkowe przez moderatorów bądź nie. Ale jedno jest pewne ze kasy za zły zakład ci nie zwrócą. ---&gt; czt. regulamin zakładów live w bet365. \

fracek 11

fracek

Użytkownik
&quot;Zły zakład&quot;, czyt. postawiony w trakcie gdy wynik był podany z błędem.
P.S. Ja takich sytuacji miałem juz chyba 3 i za każdym razem kontaktowałem sie na Live czacie zeby poprawili błąd i anulowali zakład. A oni ze to ich nie obchodzi bo kazdy kto stawia zakłady w bet365 na live ma czytac regulamin. A ten jest tak stworzony ze mogą naciągac swoich klientów na straty...

B 0

bankierz

Użytkownik
&quot;Zły zakład&quot;, czyt. postawiony w trakcie gdy wynik był podany z błędem.
P.S. Ja takich sytuacji miałem juz chyba 3 i za każdym razem kontaktowałem sie na Live czacie zeby poprawili błąd i anulowali zakład. A oni ze to ich nie obchodzi bo kazdy kto stawia zakłady w bet365 na live ma czytac regulamin. A ten jest tak stworzony ze mogą naciągac swoich klientów na straty...
jakby nie patrzeć to mają trochę racji - bo wynik spotkania jest inny, więc to tak jakby ktoś cię opluł a ty byś sądził ze deszcz pada... fakt że jednak mimo wszystko takich błędów być nie powinno i powinni je szybko poprawiać.
kiedyś miałem sytuację że postawiłem i błędnie anulowano mi kupon (nie spr jaki był wynik) a potem kupon wszedł po jakimś czasie.

Do góry Bottom