>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Uwaga Na Bwin!!

F 0

filweb

Forum VIP
Kiedyś wpłaciłem na bwin jakieś 100 pln celem pogrania taśm ???? i dostałem 20 pln bonusu, jako że nie była to moja pierwsza wpłata. I jakże się zdzwiłem, jak się dowiedziałem, że ów &quot;bonus&quot; blokuje mi wypłatę całości pieniędzy.
Support bwin uzasadnia to tak :

Jeśli dokonane wpłaty nie zostaną przeznaczone na skorzystanie z naszej bogatej oferty, lecz wydane zostanie polecenie ich wypłaty, bwin może je w poszczególnych wypadkach anulować zamiast dokonać zleconej wypłaty.

jednym słowem masakra. blokują mi wypłatę kasy chociaż ja o ten bonus 20 pln się nie upominałem nigdy. Warto dodać, że ta ich oferta jest rzeczywiście atrakcyjna, ale dla właściciela portalu. Najgorsze kursy w całej sieci.

Szczerze odradzam podejmowanie jakichkolwiek działań mających na celu współpracę z bwin.

G 46

ghs

Użytkownik
Jeśli zleciłeś wypłatę całych 100 zł, to się nie dziwię. Wydaje mi się, że jeżeli to była promocja 100%, to 80 zł powinieneś móc wypłacić bezproblemowo, a pozostałe 20 zł po obróceniu bonusu.

F 0

filweb

Forum VIP
Teraz otrzymałem odpowiedź, że z Bwin nie można wypłacać pieniędzy, tylko WYGRANE! Czyli trzeba naprawdę uważać, ile tam się wpłaca. Czy ktoś ma podobny problem? Bo ja rozpatruję możliwość wkroczenia na drogę prawną.
Tam jest do wypłaty minimum 120 pln a ja właśnie tyle dokładnie mam. i napisałem że nie chcę tego bonusa. Prześledziłem historię moich typów i to było inaczej -
wpłaciłem 40, dostałem bonusa 20, coś wygrałem i zrobiłem dopłatę do 120, żeby móc wypłacić.
I żeby było jasne - na bwin nie można wypłacić ŻADNEJ KASY DOPÓKI JEJ NIE OBRÓCIMY!! NIE CHODZI O BONUS.

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Ludzie, ale kombinujecie...
Większość firm bukmacherskich chce aby przynajmniej część kasy &quot;obrócić&quot; gdy chcemy wypłacić od razu po wpłacie.
Tobie dopisali bonus i mogłeś z niego zrezygnować przed postawieniem zakładów. Nie zrobiłeś tego, więc bonus zaakceptowałeś (w tym także jego regulamin, który mówi że należy depozyt należy raz obrócić, a bonus 3 razy).
Przed możliwością wypłaty musisz spełnić zasady regulaminu oraz &quot;dopłatę&quot; raz obrócić.
Pozdro

D 0

dejlux1

Użytkownik
przecież to jest w regulaminie. każda wpłata ma być obrucona przynajmniej raz żeby zopobiegać praniu brudnych pieniędzy

F 0

filweb

Forum VIP
&quot;obrucony&quot; to jest chyba Twój poziom poprawnej polszczyzny.
i mi właśnie chodzi o to, że niemożność wypłacenia wpłaconej a nieobróconej kasy jest chora

G 46

ghs

Użytkownik
Nad polszczyzną sam mógłbyś sporo popracować. Chore to jest wpłacanie pieniędzy do buka po to, żeby je zaraz wypłacać bez grania. Myślisz, że bwin ma przelewy za darmo i będzie dokładał do Ciebie, bo nie możesz się zdecydować? Czytaj regulaminy w przyszłości, to nie będziesz później płakał.

E 0

en1gma

Użytkownik
wiem że temat dosyć stary, ale mam pytanie związane z bwin i wypłatą, dopłacając 60zł, wystarczy że obróce to raz za 1,01 czy musze obrócić całą kwotę 60zł żeby ją wypłacić?
Mam 60zł na koncie na bwin i chciałbym wypłacić jak najszybciej.

Do góry Bottom