>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

UWAGA! Multi LAY na Betfair

_sony_ 41

_sony_

Użytkownik
Witam wszystkich serdecznie!

Chciałbym wszystkim zwolennikom grania zakładów MULTI LAY powiedzieć kilka słów, gwoli ostrzeżenia.
Mianowicie sprawa wygląda tak, że bardzo łatwo jest obstawiać wysokie kursy i dawać LAY, czyli że nasz własny kupon nie wejdzie. Na tym to polega.
Jednak jest jedno wielkie ALE. W przypadku kiedy stawiamy duże pieniądze, aby wygrać niewielkie pieniądze, a mecz jest unieważniony, tracimy WIELKIE pieniądze.

Przykład? Gram za 2 tysiące złotych (400 funtów) kupon, mam na nim 6 zdarzeń, w tym 4 mecze w tenisa o średnich kursach 2.00, pierwszy mecz kończy się 5.0 i zostaje anulowany. Jak rozliczają mi moje 2000zł ? Nawet jeśli kupon jest wygrany, otrzymuję jedynie 1000zł wygranej, ponieważ kurs 2.00 zostaje rozliczony po kursie 1.00 (jak każdy w przypadku anulowania meczu).

Zatem granie LAY multi jest sensowne TYLKO w przypadku meczy, których szanse na anulowanie są bliskie zero. W przeciwnym razie możemy utopić ogromne pieniądze, np. grając tenis, czy inne sporty, które stosunkowo często kończą się przed czasem i są rozliczane po kursach 1.00.

Piszę o tym po to, żeby ostrzec wszystkich, którzy chcą tak grać. Można wiele się natrudzić, wygrać kupon, a i tak przegrać połowę kapitału.

Jestem zażenowany.

M 5

monray03

Użytkownik
Stary nie wierzę, że grasz tenisa za większą kasę i nie sprawdziłeś jak rozliczane są krecze. Poza tym wyżej opisany przypadek to nie strata dużych pieniędzy a jedynie wygranie mniejszej kwoty ( przy Twoim założeniu, że reszta Ci wchodzi ). Nie rozumiem specjalnie, gdzie tutaj tracisz połowę kapitału. Neutralizacja kursu to logiczna sprawa, większość bukmacherów tak robi, także Twoje zażenowanie jest niezrozumiałe a wypowiedź dziwi biorąc pod uwagę, że na forum już trochę się obracasz.

M 5

monray03

Użytkownik
Sorry za wypowiedź, załapałem o co chodzi. Nigdy tak nie grałem, także aż nie chciało mi się wierzyć, że tracisz połowę kapitału przy spotkaniu neutralizowanym. Pozdrawiam.

Do góry Bottom