>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

usuwanie zapytania

S 4

sempre46

Użytkownik
zadałem dwa razy pytanie na w temacie premier leage i dwa razy zostało usunięte a pytałem o linki dotyczące statystyk ,dlaczego?

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
hehe ???? odpalasz google i szukasz , albo mamy tez tutaj takie dział jak linki bukmacherskie , na pewno cos by znalazl , ale jak wolisz od razu w dziale sportowym pisac o jakies linki to sie nie dziw ze posty zostaly usuniete , i sie nie dziw jak i ten temat pojdzie w kosz :p 3 słowa ???? szukanie nie boli :p

S 4

sempre46

Użytkownik
gdyby to polegało tylko na szukaniu w googlach to nie wchodziłbym tutaj ale mam z tym kłopot stąd być może moja naiwnośc ,że ktoś może pomoże
poza tym zakładam ,że forum tworzą ludzie którzy są życzliwie do innych
więc oczekiwanie podpowiedzi nie jest czymś natrętnym ale byc może to forum jest inne
dodam jeszcze ,że jeśli usuwa się post to powinno się o tym napisać i podać powód
i spełni to wtedy swoją funkcję

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Zadałeś pytanie w złym dziale i temacie.
Na forum obowiązuje regulamin forum, działu oraz tematu. Należy go przestrzegać, aby na forum panował ład i porządek.
W poście rozpoczynającym wątek jasno pisze do czego on służy, cytuje:
Zamieszczajcie tutaj linki do stron o tematyce zwiazanej z Angielska Pilka, do wszystkiego co bedzie pomocne w typowaniu Premiership, statystyki, tabele, terminarze itd.
Chyba z czytaniem ze zrozumieniem dobrze Ci wychodzi, więc nie będę się rozpisywał.
Jeżeli w tym temacie nie znalazłeś interesującego Cię linku, jest jeszcze na forum dział &quot;Linki bukmacherskie&quot;. Poświęć troche czasu i przejrzyj ten dział, może tam znajdziesz interesujący Cię link.
W przypadku nie powodzenia na forum istnieje fajna rzecz - wyszukiwarka. Kliknij szukaj i wpisz frazę/frazy które Cię interesują.
Pozdrawiam

Do góry Bottom