>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Usuwanie tematów

Status
Zamknięty.
dancooper 498

dancooper

Użytkownik
Witam, utworzyłem temat w dziale &quot;Linki bukmacherskie&quot; na temat pewnej strony, na której można wirtualnie zagrać w &quot;overy&quot;. Nie była to polska strona. Czy moderator, który usunął mój temat mógłby się do tego przyznać oraz wyjaśnić mi dlaczego to zrobił ? Usuwanie tematów bez poinformowania autora o tym fakcie jest moim zdaniem poniżej jakiegokolwiek poziomu. Zauważyłem, że jeżeli ktoś chce &quot;włożyć coś od siebie&quot; aby reszta mogła na tym skorzystać to włącza się tutaj jakaś chora cenzura. Proszę o wyjaśnienia.

vader 2,8K

vader

Forum VIP
System automatycznie niestety nie informuje użytkownika, że jego post/temat został usunięty.
Codziennie - ja sam jak i wielu modów - usuwa po kilkanaście jeśli nie kilkadziesiąt postów/tematów, które po prostu należy usunąć.
Przeczytaj regulamin forum: Regulamin Forum Bukmacherskiego
II. Na forum zabrania się:
3. Reklamowanie, promowanie stron o tematyce bukmacherskiej, a także spamowanie stron/serwisów o różnorakiej tematyce (również poprzez PW)
IV. Ponadto:
4. Jeżeli twój post został usunięty z forum, oznacza to, że naruszał powyższy regulamin. Administrator oraz Moderator mają prawo bez zgody autora usunąć post/temat.

5. Każdy użytkownik forum ma obowiązek zapoznać się z regulaminem.
Ty założyłeś swego czasu temat do serwisu z blogami, gdzie był Twój blog. Takie promowanie jest niedopuszczalne i powinieneś to wiedzieć.
Teraz podobnie założyłeś temat do serwisu bukmacherskiego.
Takie działania to reklama tych serwisów. Czy myślisz, że te serwisy podają link do naszego forum (promują nas)? NIE.
Czy na TVN mówią o programach, filmach z Polsatu i odwrotnie? NIE.
Zamiast zakładać kolejny temat o usuwaniu postów mogłeś się rozejrzeć i zobaczyć, że jest już taki temat - Usunięty post.
Zamykam.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom