>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Usuwanie postów !

Status
Zamknięty.
adi777 386

adi777

Użytkownik
Prosze o usunięcie w moim temacie zbędnych postów ludzi,ktorzy nic nie wnosza do tematu !!! ????
i tak przy okazji dac im upomnienie to może wtedy się nauczą dyscypliny i nie beda pisac byle czego u kogoś w tamcie.. każdy następny post w moim temacie to :zoltakartka:
bo nie poto prowadzę go,żeby ktoś mi byle co wypisywał i nie na temat :-|
Z góry dziękuje !

mlody-8934 3

mlody-8934

Użytkownik
Tobie też przydałoby się upomnienie, bo chyba nie uważasz, że pisanie 5 postów co minutę jest mądre ?:]

adi777 386

adi777

Użytkownik
Tobie też przydałoby się upomnienie, bo chyba nie uważasz, że pisanie 5 postów co minutę jest mądre ?:]
podaje typy ???? które wchodzą ????
jak coś Ci chłopczyku nie pasuje to nie wchodz tam i graj swoje ????
i następny off top od Ciebie..Ty chyba lubisz u każdego coś pisac ?
masz kompleksy czy co ?;/
ps: już usuniete.
temat close.

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Temat zamknięty ale mimo wszystko wypowiem się...
Adi777 spójrz na siebie także. Młody słusznie Tobie zasugerował.
Jesteś od niedawna na forum a mimo to część Twoich postów wygląda jak spam.
Podajesz typy w konkursie NHL jak nie jesteś wcale zapisany. Ja Ci kasuję te posty a Ty następnego dnia znowu podajesz...
Przecież jest regulamin i nie trudno jest wiedzieć, że jeśli nie jesteś zapisany w konkursie to Twoje typy są tam po prostu zbędne...
Druga sprawa to:
  • Wszystkich postów: 52
  • Postów Na Dzień: 14.98

Bardzo produktywna średnia. No tylko jeśli prowadzi się temat i wyznaje zasadę 1 typ = 1 post to powoli też robi się spam...
Zamiast pisać post 17;20, i dwa posty o 17;21 to mogłeś podać te trzy typy w jednym poście. Warto czasami spojrzeć na siebie a nie tylko wymagać od innych.
Mogłem to Ci napisać na PW. Ale chciałem, żeby inni też przeczytali to. Bo może zastanowią się jak prowadzą temat... Bo nie Ty jedyny robisz tak, niestety...
Pozdrawiam

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom