>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Usunięcie konta

Status
Zamknięty.
antyhazardzista 0

antyhazardzista

Użytkownik
Nie ma jak to zbłaźnić się na forum publicznym i szybko prosić o wykasowanie przez admina swoich &quot;zdolności&quot;. A niech zostaną ku pamięci potomnym ????

hydrogenium 0

hydrogenium

Użytkownik
Nie ma jak to zbłaźnić się na forum publicznym i szybko prosić o wykasowanie przez admina swoich &quot;zdolności&quot;. A niech zostaną ku pamięci potomnym ????
No to jest nas 2 bo ja jeszcze na tym forum Twojego mądrego postu nie widziałem:jezora:

wielki_szlem 4

wielki_szlem

Użytkownik
He he no chłopak chce po prostu się wykluczyc. Za bardzo się uzależnił od FB. U buków też tak można. Można im przesłac maila że chce się wykluczyc z gry i już cie banują. Taki mały self destruction:-D A nie pisali ci może ludzie: ATDHE - bo to nie to samo co ADHD:-D

antyhazardzista 0

antyhazardzista

Użytkownik
No to jest nas 2 bo ja jeszcze na tym forum Twojego mądrego postu nie widziałem:jezora:
Wcale się nie dziwię, bo trudno oczekiwać aby głupi zauważył który jest post mądry a który nie ????

A może zrobimy tygodniowy pojedynek typerów o to kto zostaje na forum?:-D
Pojedynkuj się sam ze sobą, ja w marne prowokacje nie wchodzę z licealistami.
W jednym z postów napisałeś wyraźnie że już kończysz z pisaniem na forum, zatem dotrzymaj słowa więc .. &quot;kończ waść i wstydu oszczędź&quot;

hydrogenium 0

hydrogenium

Użytkownik
A co masz kopleksy że chodze do Liceum a ty nie? Skończe pisać na forum jak się odp*** od mojego konta. Że tacy ludzie mają dostęp do interetu... Nie odpisuj na moje posty to się już tu więcej nie zaloguje

P.S. i to niby ty jesteś ten mądry? Odpowiedz napisz na PW i nie wypowiadaj się już w stosunku do mojej skromniej osoby na tym forum bo żal czytać te wypowiedzi

cygeiro 486

cygeiro

Użytkownik
Nie wykluczyc sie tylko zaczac z czystym kontem. Po zbanowaniu zalozy sobie nowe konto i wtedy oczywiscie on to nie on. Juz bylo tu kilku takich. Mi w pamieci zapadl przypadek kogos kto zalozyl multikonto i zwyzywal sam siebie (swoje poprzednie konto) od pajacy. W sumie to nawet jego nick kojarze ale nie bede pisal bo znow bedzie zmienial konto przez to ????

aha, moj post jest odpowiedziem skierowana do WS, zeby nie bylo...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom