>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Usunięcie konta MB

A 19

adzi0

Użytkownik
Szukałem i coś chyba chu****, bo nic nie znalazłem. Zamnknąłem konto na MB, jednak nie moge się zarejesrtować na ten adres e mail. Trzeba do nich napisać, tak ? Mógłby ktoś podać maila do nich najlepiej z Polski o ile taki jest i co najlepiej do nich napisać żeby to wykasowali ? Chciałbym znów zarejestrować się na tym mailu
Mam jeszcze pytanie: Jest tam taka opcja dodaj konto bankowe. Jak rozumiem musi byc ono na te same dane co MB ?

A 19

adzi0

Użytkownik
Konto bankowe mam na siebie a MB na brata.. Będą robić jakieś problemy w przelewaniu pieniędzy ? I chciałbym &#39;ominąć&#39; jakoś opłatę 7zł za wypłatę z MB, da sie to jakos zrobić ?

D 570

duff999

Użytkownik
wpłać na unibet i wypłac na konto . Co do danych jeśli będziesz wpłacać za pomocą p24 lub szybkim przelewem (dostępna opcja pekao SA) to problemów nie będzie. Natomiast jeśli wpłaciszza pomocą normalnego przelewu gdzie dostaną dane właściciela konta to Twoje MB zostanie zablokowane w celu wyjaśnień. polskiego maila o ile mnie pamięć nie myli niestety nie posiadają.

Otrzymane punkty reputacji: +2
A 19

adzi0

Użytkownik
Kiedy mam kase w Bet365, ktora chciałbym wypłacic, ale nie chce, tzn nie uśmiecha mi się przez MB płacić 7zł, zważywszy na to, że kwota nie jest zbyt wysoka i mi się to nie opłaca...
Bo rozumiem, że stawka ryczałtowa jest za przelew z MB na konto bankowe niezależnie od tego, jakie są (i czy się różnią) z danymi MB ?

M 2

michol-barca

Użytkownik
PROBLEM Z WPŁATĄ NA MB
witam,mam taki problem,zleciłem wpłatena mb poprzez internetowy przelew bankowy teoretycznie jest napisane ze odbywa sie on natychmiast a do tej pory kasa nie wpłyneła ,było to metodą p24 mineło 2 h i do tej pory nie mam kasy dodam ze mb mam w euro a konto w pln,edit pieniądze doszły ale dopiero po 3-4h ktoś wie dlaczego może dlaczego ,czy to poprostu czas przewalutowania kompletnie sie nie znam,prosze o pomoc​

M 86

masarro1

Użytkownik
Zamknąłem koto na mb i teraz chciał bym je ponownie otworzyć, po wpisaniu loginu pojawia się komunikat, że jeżeli chcę ponownie otworzyć konto musze zadzwonić na angielski numer... czy jest jakaś inna możliwość żeby ponownie otworzyli mi konto???

Do góry Bottom