>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ustawiane spotkanie

Status
Zamknięty.
K 0

kokoloko

Użytkownik
chcialbym napisac cos o tym , a dokladnie chodzi mi o takie np spotkanie jak mecz tenisowy ktory obecnie trwa,
kerber-niculescu

czy mecz moze byc ustawiony na 2:1 do kerber, jak najbardziej tak, dlaczego tak uwazam , przed spotkanie widac wyrazie ze na kerber bardzo duza ilosc oddala na zwyciestwa i to wysoki , ponizej 20,5 g , lub w 2 setach, zeby podwyzszyc kurs, bo takowy spadl jesli chcielibysmy postawic na zwykle jej wygranie z 1,72, na 1,28 , czyli mozliwe jest cos na rzeczy , szczegolnie ze ogladam mecze tej zawodniczki i widze jak gra ostaatnio , silny serwis , dokladna i poukladana gra , a tu co 2 set i nie wie jak i gdzie zagrac , a teraz w 3 secie juz prowadzi 4:0

celahim 4

celahim

Użytkownik
????
No przecież była forumowa zrzutka na ten mecz żeby ustawić zawodniczki pod nas, wszyscy postawiliśmy all in wyniki 2:1 dla Kerber i zaraz księgujemy, nie słyszałeś o tej akcji ?

A tak na poważnie: To jest WTA, tam takie rzeczy są na porządku dziennym, nie każdy mecz, który Ci nie wejdzie jest ustawiony ????

hopkirk 3,2K

hopkirk

Forum VIP
O co Ci chodzi z tymi oszustwami, ustawionymi spotkaniami?
Kurs spadł z 1,72 na 1,28 tylko w Bet365. Inni bukmacherzy wyszli z kursem na poziomie 1,40, który spadł na 1,30. To jest żaden spadek.
Często kurs spada z 1,70 na 1,30 u wszystkich bukmacherów na rynku i to nic dziwnego.
Jeśli chodzi o przebieg meczu, to normalne, ze po pierwszym łatwym secie zawodniczka w drugim może zacząć grać słabiej.

K 0

kokoloko

Użytkownik
nie chodzi o to , tylko o dziwny przebieg meczu nie mowie ze tak jest w tym przypadku , ale nie mow mi ze nigdy nie spotkles sie ewidetnie z ustawionymi meczami?
przyklad jak jest ostatnia kolejka ligi wloskiej jakos dziwnym trafem kursy na remis jest 1.50 dziwne co i powtarzam , ze nie mowie ze akurat tu jest cos nie tak , tylko ogladajac taki mecz nasuwa mi sie mysl , ile to dziwnych meczy wpadlo , a to zawodnik prowadzi w szlemie juz 2 :0 i trzeciego uwala , po czym w czwartym roznosi przeciwnika, oczywiscie , kazdy ma inne odczucia, sadzicie ze zawodnik poprostu zagral slabiej ok wasza sprawa
tak samo ma sie mecz hokeja gra faworyt z ostatnia druzyna kurs 1.2 regulaminowy czas gry remis , poczym dogrywka 1 min bramka i dziekuje wygrali? wygrali zdobyli pkt zdobyli , buk napchal kase ? napchal tylko gracze sa w tyl

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Domyślam się, że od tego dnia interesujesz się sportem bądź zakładami bukmacherskimi.
Po drugie kursy nie grają.
Po trzecie ile razy to już na forum był powtarzany temat o wzrostach i spadkach kursów.
To że są ustawione mecze nikt tego nie wyklucza, ale przywołany przecież Ciebie mecz z WTA to zwykła codzienność.

hopkirk 3,2K

hopkirk

Forum VIP
kokoloko widocznie za mało jeszcze widziałeś.
Co z tego, ze na remis był kurs 1,50? Mnóstwo razy widziałem takie kursy. Czasami był remis, ale częściej nie.
To jest sport, kurs 1,20 nic nie znaczy. Sytuacje, o których piszesz to normalność.

K 0

kokoloko

Użytkownik
widac ktos nie umie czytac ze zrozumieniem, nie pisze ze kursy graja tylko po nich widac jaki jest popyt na dane zdarzenie wiec jak bardzo spada widac jak i na kogo jest obstawiany, zawodnik i tak wygral czy 2: czy 2:1 jest bez roznicy ale dla buka juz tak nie jest, widze natomist ze sa tu sami znawcy , ktorzy potrafia pisac widze ze od wczoraj interesujesz sie zakladami naprawde super tekst. jesli jestes taki zaawca prosze napisz mi na pw wymienmy sie screenami wygranych kuponow , bo to wg mnie o czyms swiadczy , widze i czytam duzo typow w zakladce typy dnia super analizy, co z tego ja co 3 nie trafiona , taka skutecznosc to nawet laik ma. Dlaczego robicie z siebie jakis najmadrzejszych, dalem temat do rozmowy , myslalem ze napisze ktos o tym jak czesto sa mecze manipulowane na korzysc buka, ale nie zaraz tylko bluzgi ,

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom