Musisz ich dopytać. Liczy się jeszcze to jaki było obrót dzięki tej kasie wpłaconej z konta bankowego. Wg mnie to marne szanse żeby ci to wypuścili na skrill. Jest jeszcze taka możliwość, że jak masz kogoś w anglii to możesz lecieć otworzyć sobie angielskie konto tylko potrzebujesz adresu dlatego mówię o znajomym bo na ten adres przyjdą papiery z banku jak złożysz wniosek i potem z tymi papierami do banku potwierdzić wszystko. Wtedy bet bez problemu zaakceptuje nowy numer konta tylko będziesz musiał przesłać skany, że jesteś właścicielem rachunku. W anglii hazard jest legalny i bez podatku przynajmniej był jak ja tak kombinowałem to nikt cie nie będzie ścigał. Ja byłem swego czasu w uk i miałem konto. Teraz żałuję, ze po zakończeniu pracy je zamknąłem.
Możesz to niektórym po 150 razy tłumaczyć a i tak nie zrozumieją. Zwłaszcza nowym użytkowniom forum mającym własne teorie trudno jest cokolwiek wytłumaczyć. ????Nikt sie nie przyczepi. Juz nie przesadzajcie, ze ktos o 2 czy tam 5 tys bedzie robil problem, bo takich przelewow kazdego dnia w Polsce jest kilkadziesiat/kilkaset tysiecy. Spokojnie wyplac 10 tys, a jak chcesz to rozbij sobie na 2x5 i nie musisz w rozne miesiace tylko dzien po dniu
Można.
Sylwku. Twoja rola, jako osoby tkwiacej w tym biznesie i prawdopodobnie z racji wlasnych praktyk rozliczen w bukyma, ktore sa aktualnie woda na mlyn dla calej "afery", jest negowanie rzeczywistosci, proba bezpodstawnego stworzenia pozorow dla wszystkich bojacych siebie i niepewnych czlowiekow - i z pomoca instrumenta ironicznego wymierzonego w "bojacych siebie", "przekonywanie" wszystkich innych do tych praktych. Nie wiem, jakie sa przeslanki takich dzialan, moze wciagniecie wiekszej liczby ludziow w to wszystko, zeby zamieszac i zgubic siebie w calym tym kotle, w ktorym ci na gorze mieszaja, chcac wyciagnac jakas paroweczke. dlatego wszystkim skrytozercom mowimy "nie", a tym na gorze zyczymy se scenariusza z "misia" w tym zakresie.Możesz to niektórym po 150 razy tłumaczyć a i tak nie zrozumieją. Zwłaszcza nowym użytkowniom forum mającym własne teorie trudno jest cokolwiek wytłumaczyć. ????
Widzę, ze mimo tego wszystkiego co się dzieje chcesz zaryzykować. Normalnie jakbyś wypłacał np po 3 tysiące co miesiąc to nikt na to nie zwróci uwagi ale przy tej nagonce teraz to skąd wiesz, że nie jesteś na widelcu. W jakiś sposób ta sprawa musi zostać uregulowana. Za tego rządu czy za następnego. Czuję, że skończy to się domenami pl dla zagranicznych buków. Raczej nie zablokują stron bo będzie bunt zresztą i tak do niczego to nie prowadzi a tym bardziej nie zmuszą zagranicznych buków, które działaja w ramach ue żeby blokowały polaków. Jakiś kompromis musi być w dodatku in plus dla Państwa. Ja bym poczekał z wypłata aż się sytuacja unormuje. Do tego może dojsć jakaś abolicja jak teraz robi zus albo obietnica parti opozycyjnej że zrobi z tym porządek po zeby na nich głosowac.A jak wygląda sprawa z wypłatą takich 10 tys na konto bankowe? Gdybym wypłacał co miesiąc po 2 tys to mogą się przyczepić, czy raczej przejdzie wszystko bez echa?
A istnieje w tym przypadku instytucja przedawnienia?Szukajcie pozytywow
Juz za kilka dni w zasadzie wiele osob odetchnie bo zawsze rok mniej i 2009 sie przedawnia ????
w zasadzie juz teraz bo trzeba byc poinformowanym do konca roku a ktos moze nie odbierac awiza ????
Oczywiscie a dlaczego by nie ???A istnieje w tym przypadku instytucja przedawnienia?
Heh, faktycznie. Dobre. Respect, że zauważyłeśSzukajcie pozytywow
Juz za kilka dni w zasadzie wiele osob odetchnie bo zawsze rok mniej i 2009 sie przedawnia ????
w zasadzie juz teraz bo trzeba byc poinformowanym do konca roku a ktos moze nie odbierac awiza ????
Jeden przypadek jeżeli chodzi o wygrane dotyczył kwoty kilku milionów złotych.Piszecie że niby się wzięli za "maluczkich", ale skąd wiecie czy te osoby co poddały się tym wyrokom (zresztą nawet tego nie wiemy czy to jest prawomocne) nie wygrały na bukach np milionów albo po po prostu wygodniej jest im przyznać, że taki dochód był z buków, a nie z innych rzeczy.