pete1989
Użytkownik
Jak dla mnie to możesz już teraz napisać,żeby ci pozamykali wszędzie konta.Myślisz(?),że będą kogoś karać za to,że posiada konto u buka?????Najwyżej się napisze do buka,żeby usunęli konto. Wielkie micyje ;-)
Jak dla mnie to możesz już teraz napisać,żeby ci pozamykali wszędzie konta.Myślisz(?),że będą kogoś karać za to,że posiada konto u buka?????Najwyżej się napisze do buka,żeby usunęli konto. Wielkie micyje ;-)
Wejdą w wypłaty które dokonałeś przed wejściem ustawy i co?Myslę,że nie,ale wejdą w historie konta i sprawdzą wypłaty.
Po za tym kto i po co ma Ci wejść na konto buka ? kto ma takie prawo ?
przecież bukmacherzy nie będą udostępniać danych graczy.
a jeśli chodzi Ci o konto bankowe, to wiedz że jak usuniesz to historia zostaje ????
Po za tym kto i po co ma Ci wejść na konto buka ? kto ma takie prawo ?
przecież bukmacherzy nie będą udostępniać danych graczy.
a jeśli chodzi Ci o konto bankowe, to wiedz że jak usuniesz to historia zostaje ????
Pan Kapica musi być z Ciebie dumny(w sumie dzięki ludziom Twojego pokroju osiąga swój cel ???? )Nie zdziw się,jak pewnego dnia dane jednak wypłyna i buki przegrają.
witam, mam pytanie, otóż chciałbym się dowiedziec czy są buki u których można grac legalnie przez internet na dzień dzisiejszy w Polsce czy trzeba jeszcze na nie poczekac. może byc nawet z podatkiem.
dzięki z góry
Pewnie, są.Polecam Totomix gdzie oni mają taką opcję [ wiem, że niektórzy z fb grają tak ], ale nie wiem jak to działa, o taką licencję również będzie się starać STS.witam, mam pytanie, otóż chciałbym się dowiedziec czy są buki u których można grac legalnie przez internet na dzień dzisiejszy w Polsce czy trzeba jeszcze na nie poczekac. może byc nawet z podatkiem.
dzięki z góry
Zasada pierwszeństwa prawa unijnego – zasada, która nie występuje expressis verbis w traktatach lecz jest jedną z podstawowych zasad występujących w prawie wspólnotowym. Wynika głównie z orzecznictwa ETS. Mówi ona, że:
- prawo unijne ma pierwszeństwo przed prawem krajowym państwa członkowskiego.
(...)
Jest pewność że jest niezgodna z UE ... tylko jak było dużo razy pisane rządzą nami idioci którzy nie mają pojęcia co robią i później wychodzą takie cyrki ... dziwne że ludzie dalej głosują na takich idiotów .bo do czasu uchylenia tej ustawy mozna kogos uwalic na grzywne a potem on bedzie musial w procesie cywilnym dochodzic odszkodowania od panstwa. Jest to czasochlonne i nie kazdy sie zdecyduje a dobry straszak jest. Poza tym nie ma do konca pewnosci czy to prawo jest niezgodne z UE.
Ale kto, Zorro?Spokojnie ktoś mądry się kiedyś wku.wi roz.... te całe towarzystwo i będzie normalnie .
i te wypowiedź powinno się pokazywać każdemu następnemu, ja to samo tłukę niektórym znajomym...ale jak grochem o ścianę nic nie dociera ????Na przykładzie kolegi wyżej widać, że niektórzy jednak wierzą w teksty analfabetów, którzy piszą caps lockiem i przestaną grać mimo, że tą ustawę można zlać bo nijak się ma do unijnego prawa dotyczącego hazardu, a na wosie nie od dziś uczą, że prawo UE>prawo krajowe.
Przecież nawet przy wykupieniu licencji firma będzie miała zakaz reklamyZakłady bukmacherskie mogą wrócić do internetu, a reklamy na koszulki piłkarzy i bandy reklamowe. Dziś, 18 miesięcy po wybuchu afery hazardowej, w życie wchodzi druga część ustawy hazardowej. To o nią toczył się bój także z Komisją Europejską, bo pierwotnie rząd chciał blokować strony internetowe.
Jednak nieprędko obstawimy legalnie wyniki sportowe w internecie. Do wczoraj do resortu finansów nie wpłynął jeszcze żaden wniosek o licencję na prowadzenie zakładów bukmacherskich w internecie. To będzie test, czy światowi giganci będą chcieli legalnie wrócić na polski rynek, czy nadal prowadzić biznes w krajach, gdzie nie ma takich obostrzeń, jak u nas. W Polsce muszą postawić serwery, by resort finansów mógł w każdej chwili sprawdzić, kto i za ile zagrał. Musi to być urządzenie rejestrujące, które będzie archiwizowało wszelkie ruchy między organizatorem zakładów wzajemnych a graczem - wyjaśnia Sylwia Stelmachowska z resortu finansów. Dodaje, że internetowa bukmacherka będzie możliwa jedynie, gdy pieniądze na zakład sportowy przelejemy z konta bankowego.
Firmy bukmacherskie, które spełnią wszystkie te warunki, będą mogły prowadzić sponsoring. Ich reklamy mogą wrócić na bandy reklamowe wokół boiska, na koszulki piłkarzy czy na plastrony skoczków narciarskich.