>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Ustawa hazardowa a BET365

Status
Zamknięty.
K 0

kapic

Użytkownik
Ponizej czat z Bet365 w sprawie ustawy hazardowej:
Agnieszka P dołączył(-a) do tej rozmowy.
Rozmawia Pan/Pani z Agnieszka P
Agnieszka P Witam w Czacie na żywo Bet365. W czym mogę pomóc?
Tomasz Prosze mi powiedziec czy zamierzacie zamknac konta wszystkim polakom w czerwcu?
Tomasz Ze wzgledu na ustawe ktore wejdzie wtedy w zycie.
Tomasz ?
Agnieszka P Jaka ustawa?
Tomasz Pracuje pani w firmie bukmacherskiej i nie wie nic o ustawie regulujacej rynek online?
Tomasz Jest pani?
Agnieszka P Tak jestem, ja sie pytam jaka ustawa? weszla ona w zycie i w jakiej formie?
Tomasz Chce wkleic te rozmowe na forum, aby uzytkownicy poznali stanowisko firmy.
Tomasz Ustawa hazardowa.
Tomasz Na stronie rzadowej jest jej tresc ktora wejdzie w zycie w czerwcu
Agnieszka P Rozumiem Pana. W chwili obecnej nie moge Panu nic na ten temat powiedziec dopoki ustawa nie wejdzie w zycie.
Agnieszka P Wowczas bedziemy widzieli ostateczna forme ustawy.
Tomasz Przeciez ustawa juz ma ostateczna forme.
Tomasz Chce wiedziec po prostu czy mam sam zamknac konto czy wy mi zamkniecie.
Tomasz Bo nie chce miec otwartego konta w momencie wejscia ustawy, poniewaz urzad celny moze sie dobrac do mnie.
Agnieszka P Prosze sie zglosic jak ustawa wejdzie w zycie.
Tomasz Czy wy wiecie wogole o tej ustawie cos czy nie macie pojecia?
Agnieszka P Prosze Pana tak jak juz wspomnialam, ustawa wejdzie w zycie Pan natychmaist moze sie do nas zglosic.
Tomasz Prosze czytac ze zrozumieniem.
Tomasz Pytam jakie sa wasze plany, czy konta zamierzacie polakom zamknac, a jak tak to czy wszystki polakom czy tylko tym zamieszkalym w polsce?
Agnieszka P Prosze pana w chwili obecnej ustawa nie jest wprowadzona nie obowiazuje. Tak wiec w chwili obecnej dopoki nie bedzie ona ostatecznie znana i zaakceptowana, nie moge Panu nic wiecej powiedziec.
Tomasz Macie stanowisko w tej sprawie?
Agnieszka P W chwili obecnej nie nie mamy.
Tomasz Ludzie chca wiedziec na forum czy zamkniecie im sami konta czy sami beda musieli zamykac.
Tomasz Czy jesli nie zaniecie mi konta i urzad celny dobierze sie do mnie to Bet365 bedzie bronic swoich klientow?
Agnieszka P Chce pan teraz zamknac konto?
Tomasz Od czerwca nie bedzie mozna grac w internecie w nielegalnych firmach zagranicznych i chce wiedziec jak to bedzie wygladac.
Tomasz Na razie chce sie dowiedziec czy wy zamkniecie konta w czerwcu czy sami klienci beda musieli to robic.
Agnieszka P Juz Panu odpowiadam na to pytanie. Bet365 jest w pelni legalna licencjonowana firma.
Tomasz Chyba rozumie pani nikt nie bedzie ryzykowal gra u bukmachera zagranicznego majac policje na karku.
Tomasz Legalna? czy jestescie legalni na rynku polskim?
Agnieszka P W chwili obecnej otrzymal Pan odpowiedz. i w chwili obecnjej jest ona ostateczna.
Tomasz Prosze odpoowiedziec na pytanie.
Tomasz czy jestescie legalni na rynku polskim?
Agnieszka P pan otrzymal.
Tomasz Gdzie?
Tomasz Strasznie ciezko sie z pania rozmawia, jakby pani nic nie wiedziala o tym co sie dzieje w Polsce.
Tomasz Dostane te odpoweidz czy musi sie pani kogos spytac?
Tomasz czy jestescie legalni na rynku polskim?
Agnieszka P Prosze poczekac przetransferuje pana do kolegi.
Tomasz Nie
Agnieszka P Czat zostal pomylony.
Tomasz Prosta odpowiedz.Czy tego pani nie wie?
Agnieszka P Prosze Pana my jestesmy w pelni legalan firma operujemy z UK. Co do prawa lokalnego prosze sie zapoznac.
Agnieszka P jaki obiowiazuje w danym kraju.
Tomasz Czyli jednak Jacek Kapica ma racje.
Tomasz I dzialacie nielegalnie.
Tomasz UK to nie Polska droga pani.
Agnieszka P Jezlei nie ma Pan juz zadncyh innych pytan bede musiala zakonczyc czat.
Agnieszka P Dlatego prosze Pana by sie zapoznal z prawem lokalnym i gra Pan na wlasna odpowiedzialnosc.
Agnieszka P Dziękujemy za dzisiejszy kontakt z Czatem na żywo Bet365.
Tomasz Prawo lokalne mowi ze dzialacie nielegalnie.
Agnieszka P opuścił tą sesję!
Ten czat został zakończony przez Bet365!

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom