>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

US Sports

mag1ster 0

mag1ster

Użytkownik
Temat przeznaczony do typowania i analizowania spotkań z lig z USA (NBA, NHL, NFL i MLB).
Od czasu do czasu może pojawić się coś innego.
Stawki:

1/3j
2/3j
3/3j

Spokojnie bez napinki, na spokojnie i z pomysłem.
Zapraszam!
#01: NHL
-​
▶ Zwycięstwo Chicago Blackhawks - 1.70 1/3j
Argumenty:
▶ Chicago Blackhawks to drużyna dobrze spisująca się na swojej tafli, Pingwiny mecze wyjazdowe grają przeciętnie.
▶ H2H Chicago na swojej tafli: 3/2 w ostatnich 5 meczach.
▶ W Lutym drużyna z Chicago zagrała 11 meczy przegrywając zaledwie dwa. Pingwiny 12 meczy 8 zwycięstw i 4 porażki.
▶ Pingwiny grają b2b. Wczoraj ulegli na wyjeździe drużynie Dallas Stars
3:2.

Kontuzje:
▶ Problemem może być 2 najlepszy strzelec w lidze, Crosby, ale tu już zdaję się na obronę drużyny Chicago.
Wynik: 4:1
✅ 0.70j ✅

Pięknie siadło ????

mag1ster 0

mag1ster

Użytkownik
2# NBA:

- 1.35 z Pelikanami
- 1.27 z Jeziorowcami
AKO: 1.71
1/3j

Co do pierwszego meczu:
Z meczu wypada Parker i prawdopodobnie Ginobilli dla San Antonio. To dość duża strata, ale po ostatnich meczach Pelicans widzę dużą szansę tego typu.
Najważniejsze jest to, że nadal w SAS pozostaje gwiazda drużyny Leonard.
Powinien wywieźć zwycięstwo z nowego Orleanu.

Drugi mecz gram z podobnych względów co poprzedni. LA Lakers ostatnio słabiutko, Boston pokonał ledwie a ledwie mistrzów, ale pokazał, że mogą zagrozić drużynie z Cleveland. Thomas gra świetnie i nie zanosi się żeby zaprzestawał takiej gry.

Wynik I: 101;98 (OT) ( Parker jednak wystąpił na naszą korzyść ???? ) ✅
Wynik II: 115:95 ✅

✅ 0.71j ✅

mag1ster 0

mag1ster

Użytkownik
3# NBA:
-
Boston Celtics @ 1.47

Nie tak dawno pisałem o Bostonie i wiele się w tej kwestii nie zmieniło.
Boston to solidna drużyna, do tej pory czekałem czy na pewno wystąpi Thomas, na te mecz są również przewidziane lekkie rotacje w składzie (Brown i Jerebko w miejsce Bradley&#39;a i Harford&#39;a w podst. 5)

-
Pelicans @ 1.43
L.A Lakers od All Star Weekend gra na prawdę słabo. Drużyna z nowego Orleanu po przyjęciu Cousina zagrała parę fajnych meczy gdzie brakowało niewiele do wygranej (w tym po dogrywce z San Antonio). W meczu zabraknie Asika(NOP) i Jack&#39;a...
Kurs nie powala, ale według mnie jedyny argument Lakers w tym spotkaniu to własna hala.

AKO: 2.02
1z3j
Wynik I: 109:06 ⛔
Wynik II: 105:97 ✅

⛔ 1j ⛔
Było blisko, Boston słabiutko w końcówce... ????

Do góry Bottom