>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

US Sports Gambling

dzodzo1908 365

dzodzo1908

Użytkownik
Cowboys - Panthers 1 @1.91 Unibet 2j​
Zacznijmy od tego, ze nie jestem fanem zadnej z druzyn. Cowboys mozna kochac albo nienawidzic i blizej mi do tej drugiej grupy, e ekipie z Caroliny irytuje natomiast Cam Newton ktory mimo, iz w mojej ocenie zmierza po nagrode MVP to jego celebrowanie po kazdym udanym 1st down jakby wygral SB dziala na nerwy. Ale tu nie o sympatie chodzi lecz o pieniadze wiec do rzeczy.
Na chlodno i z zewnatrz mozna by sie zlapac na glowe patrzac na kursy wystawione przez oddsmakerow. Dallas 3-7, Carolina 10-0 i kursy wyrownane, lecz jest jeden wazny apsekt, a mianowicie Tony Romo. Wrocil po kontuzji i po serii 7 przegranych, wreszcie zwyciestwo nad ekipa z Miami (Dallas z Romo 3-0 w tym sezonie). Jest to &quot;must win&quot; game dla Dallas by zachowac jeszcze szanse na PO. Kolejnym aspektem jest fakt, ze nie sadze by Panthers byli na tyle doswiadczeni by przejsc przez regular 16-0 i sa na tyle dobrej pozycji, ze jutrzejsza porazka nie zmieni nic w kontekscie awansu do PO.

dzodzo1908 365

dzodzo1908

Użytkownik
Lions - Eagles 2 @2.35 1.5j Caloroczny​

Ekipa Phily to jedno z najwiekszych rozczarowan tego sezonu. Po wzmocnieniach roster wyglada calkiem solidnie jak nie bardzo dobrze, lecz nie przeklada sie to na wyniki. Kazdy mecz z ich udzialem to wielka niewiadoma i czesto oddawali wygrane mecze jak chociazby przeciwko Miami. Problemem jest fakt, ze nadal kontuzje leczy pierwszy QB - Sam Bradford i dzisiaj najprawdopodobniej mecz rozpocznie Mark (SuckChez) co przelozylo sie na taki skok kursu.

Lions po sensacyjnej wygranej z Green Bay i pokonaniu Oakland rozpoczeli winning streak lecz nie wydaje mi sie by mieli wystarczajaco jakosci by utrzymac ten poziom. Ofensywnie nie istnieja co jednak nadrabiaja mocna defensywa. Do mnie to jednak nie przemawia i widze spore value po stronie Phily.

Eagles sa 6-0 podczas swiatecznych pojedynkow i mam nadzieje, ze seria zostanie podtrzymana.

dzodzo1908 365

dzodzo1908

Użytkownik
#1 i #2 ⛔
Fatalnie wyszly te mecze swiateczne, Lions zjedli Phile, a Romo to juz kompletna porazka i do tego na koniec sie znowu polamal i koniec sezonu zarowno dla niego jak i pewnie dla calej druzyny. Po tak fatalnym poczatku moze byc tylko lepiej :cool:
#3 Seahawks - Steelers 1 @1.60 6j Caloroczny ✅
Niestety brak czasu zeby dzisiaj cos napisac ale czuje ten typ dosyc mocno i szczerze polecam.

dzodzo1908 365

dzodzo1908

Użytkownik
#4 Lions - Packers (-2.5) 2 @1.95 Betano 2j ✅

Dzisiaj rewanz za week 10 gdzie nieoczekiwanie Lions wywiezli zwyciestwo z Lambeau Field. Nie chce mi sie wierzyc, ze Packers przegraja drugi raz przeciwko Detroit. Kurs na Packers rosnie wiec mozna poobserwowac i pozniej polapac jeszcze lepszy kurs, ja niestety mam jeszcze kilka obowiazkow wiec pobieram juz teraz.

dzodzo1908 365

dzodzo1908

Użytkownik
#Typ extra : Giants to win SB @67 caloroczny 1j
Mam przeczucie, ze Giants moga jeszcze namieszac, bilans 5-7 ale NFC East slabe jak barszcz i jeszcze zachowali szanse na Postseason. Widzialem ciekawa statystyke, ze gdyby mecze trwaly 45 sekund krocej to Giants mieli by 10-2, a nie 5-7 ???? . Eli to ten z braci Manningow ktory nie bije rekordow ale za to zdobywa pierscienie. Za drobne sprobuje.

dzodzo1908 365

dzodzo1908

Użytkownik
#10 Suns - Warriors, Warriors 21+ @4.25 1j caloroczny ✅
Warriors wypoczeci, Draymond aka Donkey Green sie juz gotuje jak cos nie idzie po jego mysli. Curry takze zly po przerwaniu serii i dzisiaj czuje, ze moze odpalic 40+. Kurs warty ryzyka i czuje, ze Suns dzisiaj beda tylko aktorem drugoplanowym przy show Goldenow.

dzodzo1908 365

dzodzo1908

Użytkownik
Wrzucam juz teraz typy na niedziele.
#11 Ravens - Chiefs (-6.0) 2 @1.81 2j betsson ✅
#12 Giants (+5.0) - Panthers 1 @1.81 4j betsson ✅
#13 Seahawks (-14.0) - Browns 1 @1.84 3j betsson
✅
Pytanko, ktos tu w ogole zaglada ? ????

Otrzymane punkty reputacji: +38
dzodzo1908 365

dzodzo1908

Użytkownik
#14 Hawks (-10.5) - Trail Blazers 1 @1.94 2j Uni ⛔
Lillard i McCollum out i nie widze kto ma pociagnac gre Portland. Obie druzyny B2B, lecz Portland jest on road. Moze byc pogrom.

dzodzo1908 365

dzodzo1908

Użytkownik
#15 Texans (-3.5) - Titans 1 @1.86 3j Betsson ✅
Week 16 i wiele juz jest roztrzygniete, wiekszosc miejsc w postseason juz jest fix, a niektore ekipy musza dowiezc dogodna pozycje do konca i tak jest w przypadku Houston. Teksanie mieli ciezki sezon i w sumie nie przkonywali mnie do samego konca ale przeciwko Titans takie handi jak najbardziej do pokrycia. Wszystko wskazuje na to, ze wraca Hoyer i bolaczka ostatnich tygodni zostanie rozwiazana. Tydzien temu Texans byli blisko &quot;out of QB&quot; gdy przez kontuzje nie gral Hoyer, podczas meczu urazu doznal Yates ,a Weeden otrzymal kilka ciezkich hitow ze strony defense Colts. Ostatecznie udalo sie wygrac i szanse na PO sa w ich rekach. Po stronie Titans sezon jest juz zakonczony. Swietny rookie sezon rozegral Mariota i widac, ze beda mieli z niego wiele pociechy lecz w tym sezonie juz nie wybiegnie przez uraz kolana. Titans backup QB czyli Mattenberger jest jak dla mnie poziom nizej od Marioty i przeciwko solidnej obronie Texans z JJ Wattem na czele nie powinien miec latwego zycia.

Otrzymane punkty reputacji: +1
dzodzo1908 365

dzodzo1908

Użytkownik
#18 Broncos (-3.5) - Bengals 1 @1.95 3j caloroczny ⛔
Trzeba zaczac od tego, ze rudy wroci dopiero na PO, a Eifert tez nie zdazy na dzisiejszy mecz wiec ofensywa Bengals mocno okrojona. Osweiler co prawda tez backup QB ale cenie go bardziej niz McCarrona. AJ zagral dobre spotkanie przeciwko Steelers, tydzien temu natomiast meczyl bule przez wiekszosc czasu przeciwko zalosnym 49ners. Broncos u siebie i linia jak najbardziej do pokrycia. Polecam ^^

dzodzo1908 365

dzodzo1908

Użytkownik
Podsumowanie grudzien.
To by bylo chyba na tyle jesli chodzi o grudzien. Kolejne typy pojawia sie pewnie dopiero w styczniu. Z wyniku jestem zadowolony chociaz koncowka pozostawia lekki niesmak. Mam nadzieje, ze temat dalej bedzie odwiedzany i ktos tam zarobil na tym co tu podaje bo w takim celu zalozylem ten temat.
Stawki : 46.5j
Wygrane : 60.67
Yield : ✅30.47%

dzodzo1908 365

dzodzo1908

Użytkownik
#1 Texans (-6.5) - Jaguars 1 @1.95 2j caloroczny ✅
#2 Giants - Eagels over 50.5 @1.9 2j caloroczny
✅

Otrzymane punkty reputacji: +30
Do góry Bottom