>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

US Open bez wtopy.

Status
Zamknięty.
K 0

koniki

Użytkownik
Opracowalem na bf system, ktory dzieki wiedzy i doswiadczeniu pozwala osiagac staly zysk. Na Us Open na 26 meczow nie zaliczylem zadnej wtopy. W dalszej czesci tematu opisze po krotce o co chodzi.

K 0

koniki

Użytkownik
Na poczatek chcialbym sie przedstawic mam na imie Piotrek. Mam 18 lat, a kariere bukmacherska rozpoczelem w 2006r w listopadzie. Zaczynalem w punktach naziemnych, a obecnie gram na bf i forexie. Na betfair gram od 3 lat ale od tego roku osiagam duze sukcesy w postaci zyskow. W tym temacie opisze wam po krotce jak bezstresowo i bez wiekszego ryzyka mozna calkiem sporo zarobic

S 45

sikorrrr

Użytkownik
Na poczatek chcialbym sie przedstawic mam na imie Piotrek. Mam 18 lat, a kariere bukmacherska rozpoczelem w 2006r w listopadzie. Zaczynalem w punktach naziemnych, a obecnie gram na bf i forexie. Na betfair gram od 3 lat ale od tego roku osiagam duze sukcesy w postaci zyskow. W tym temacie opisze wam po krotce jak bezstresowo i bez wiekszego ryzyka mozna calkiem sporo zarobic
Znam cie już z innego forum właśnie o tradingu- a przynajmniej tak mi się wydaje ???? Ale tam grałeś właśnie konie.
No pokazuj co to za system ????
PS. Wcześnie zacząłeś przygodę z zakładami, zarówno zwykłymi jak i na giełdzie ;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom