>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

US Open 2016 - kwalifikacje

Status
Zamknięty.
louisarmstrong 1,6M

louisarmstrong

Użytkownik
WTA US open kwalifikacje
godzina planowo 17
spotkanie Amadine Hesse - Francoise Abanda
Typ Abanda kurs 1,534 pinnacle
Na pierwszy rzut oka zawodniczki o podobnym potencjale .Abanda nieco lepsze warunki fizyczne 178 cm 66 kg ma dziewczyna moc!!!Ostatnio rzuciła mi się w oczy jej dobra dyspozycja deblowa no i pzegrana ze Switoliną 2:0 7:6 7:6 .I tak sobie myślę że zrobić 2 Tiebreacki ze Switoliną to nie w kij dmuchał.
7 meczów na Hardzie w tym roku bilans młodej Kanadyjki 4/3
23-letnia Amadine Hesse jest nieco bardziej doswiadczona ale ona najlepiej gra na mączce .Ona na Hardzie grała w tym roku wiecej 11 meczów 5 zwycięstw 6 porażek
ale więszość meczów na początku roku.Dzisiejszy mecz będzie dla niej dopiero drugim na hardzie od marca.
Powinien być to wyrównany mecz obie w tym roku pokonały na Hardzie hiszpankę
Soler-Espinosę (która też ogórkiem nie jest) Hesse na poczatku roku wygrała 2:0 z Espinosą w Australi a Abanda co prawda 2:1 ale wczoraj.
Reasumując Abanda lepsze warunki fizyczne i bardziej ograna na hardzie przed US open.
Jednak bardzo spokojnie ze stawką bo Abanda ma 19 lat i z doświadczeniem jeszcze słabo.c
+++

WTA US open kwalifikacje
godzina planowo 23.00
spotkanie T.Maria - Soylu I
Typ Maria kurs 1,588
Dla obu dopiero drugi mecz na hardzie!!
Bilans ostatnich 10 meczów Maria 7 zw 3 porażki , Soylu 6 zw 3 porażki .
Ale przeciwniczki Turczynki nie robią żadnego wrażenia a Niemka pokonała między innymi Jelenę Jankovic i ponownie przebrnęła przez eliminacje na Wimbledonie w tym roku.
Tutaj inny wynik niż pewne zwycięstwo Niemki bardzo mnie zdziwi!
+++

loj99 530

loj99

Użytkownik
Na szybko te opisuje te tenisistki które oglądałem.

Bogdan A. (Rou) - Bonaventure Y. (Bel) Bogdan ma bardzo dobry serw i dobry wolej. Moc to jej charakterystyka myślę że spokojnie wygra to spotkanie kurs w granicach 1.30 ✅✅✅

Ozaki R. (Jpn) - Han N. (Kor) Ostatni mecz między nimi to pogrom i zwycięstwo Ozaki, dużo lepsza w każdym aspekcie od swojej rywalki. Kurs tak samo w granicach 1.30 ✅✅✅

Vekic D. (Cro) - Lim A. (Fra) chorwatka w gazie pokonała takie sławy jak Ivanovic A., Lepchenko V., więc mówi się że idzie po swoje :] kurs tak samo 1.30. ✅✅✅ Najciężej ale na +

Otrzymane punkty reputacji: +5
loj99 530

loj99

Użytkownik
Kucova K. - Sorribes Tormo S. ✅✅✅

Lepszy serwis, mocniejsze podanie. Przeciwniczka w poprzedniej rundzie łamała się dużo razy z zawodniczką zajmującą miejsce w 5 setce rankingu to coś jest nie halo. Kurs duży bo 1.4 w tych granicach warto spróbować 2:0 choć bezpieczniej jest win Kucova bo wiadomo co te baby lubią robić... xd

bet365
kurs: 1,4

dx2 279,4K

dx2

Użytkownik
Krunic-Kostova 1 @1.4 expekt
Mi sie wydaje Krunic bardzo dobrym typem. na pewno to jest zaowdniczka ,ktora byla juz duzo wyzej i grala wiecej w powaznych turniejach. Kostova to silowy tenis i sukcesy jakies przychodza czase man niwie ITF. Krunic juz swietny (a wrecz szokujacy) wystep zaliczyl na US Open w 2014 roku, gdzie zaczlea od kwalifikacji a skonczyal na 4 rundzie ! Pewnei wiele osobom umknal ten wynik, poniewaz pozniej bylo slabiej. Przede wszytskim przekonuje mnie tutaj pokonanei takich zaowdniczek jak Govortsova czy Kristina Pliskova. Do kombinacji wezme wiec Krunic.

Otrzymane punkty reputacji: +2
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom