>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

US Darts Masters 2025

little-dj 68,4K

little-dj

Użytkownik
Turniej w sumie dzisiaj się już kończy, ale nie ma tematu ogólnego na bety z turniejów, na które nie ma tematu, więc utworzyłem nowy.

Darts - US Darts Masters
Luke Littler 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 - 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Nathan Aspinall
Więcej 180: Luke Littler @ 1.74, Superbet

Littler wczoraj łatwo wygrał 6-1 z Van Dongenen, może średnia 92 nie powala, rzucił tylko dwie 180tki, ale generalnie to było jedno z tych spotkań, gdzie zwycięzca był znany przed jego rozpoczęciem i Luke po prostu musiał przebrnąć do tych sześciu wygranych legów (swoją droga zakończył spotkanie checkoutem na 120). Z Aspinallem ma świetne H2H - na dziesięć ostatnich spotkań wygrał dziewięć. W tym roku kalendarzowym zagrali osiem razy i Luke przegrał tylko raz (ich ostatni pojedynek na Nordic Darts Masters kilka tygodni temu) i tylko w jednym miał mniejszą liczbę rzuconych 180ek.
Aspinall miał wczoraj podobne zadanie, gdyż grał przeciwko Kanadyjczykowi Campbellowi, zakończył mecz na wyższej średniej i ośmiu 180tkach. Tak czy siak, Aspinalli nienawidzi od dłuższego czasu grać na Littlera, a Luke w ważnych momentach radzi sobie lepiej. Wygrany tego spotkania ma niemal ułożoną drogę do finału, gdyż są po "łatwiejszej" stronie drabinki.

Otrzymane punkty reputacji: +367
Cabron 142,8K

Cabron

Znawca - Polityka
Turniej w sumie dzisiaj się już kończy, ale nie ma tematu ogólnego na bety z turniejów, na które nie ma tematu, więc utworzyłem nowy.

Darts - US Darts Masters
Luke Littler 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 - 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Nathan Aspinall
Więcej 180: Luke Littler @ 1.74, Superbet

Littler wczoraj łatwo wygrał 6-1 z Van Dongenen, może średnia 92 nie powala, rzucił tylko dwie 180tki, ale generalnie to było jedno z tych spotkań, gdzie zwycięzca był znany przed jego rozpoczęciem i Luke po prostu musiał przebrnąć do tych sześciu wygranych legów (swoją droga zakończył spotkanie checkoutem na 120). Z Aspinallem ma świetne H2H - na dziesięć ostatnich spotkań wygrał dziewięć. W tym roku kalendarzowym zagrali osiem razy i Luke przegrał tylko raz (ich ostatni pojedynek na Nordic Darts Masters kilka tygodni temu) i tylko w jednym miał mniejszą liczbę rzuconych 180ek.
Aspinall miał wczoraj podobne zadanie, gdyż grał przeciwko Kanadyjczykowi Campbellowi, zakończył mecz na wyższej średniej i ośmiu 180tkach. Tak czy siak, Aspinalli nienawidzi od dłuższego czasu grać na Littlera, a Luke w ważnych momentach radzi sobie lepiej. Wygrany tego spotkania ma niemal ułożoną drogę do finału, gdyż są po "łatwiejszej" stronie drabinki.
Typu nie neguje, bo jak Littler wpadnie w trans, to może rzucać Maxy jeden za drugim, ale jeśli chodzi o ich bezpośrednie starcia, to tutaj mamy więcej "smaczków"
Owszem Asp kompletnie nie radził sobie dotychczas z Littlerem, ale mocno mu się oberwało za to, że w ich bezpośrednich starciach Aspinall "heheszkuje" sobie z młodszym kolegą i kompletnie nie przejmuje się tym, że Littler wyciera nim podłogę. Od tamtego momentu spotkali się raz i to nie dawno, bo w Nordic Dart Masters i Aspinall widać, że byl mocno zmobilizowany. Udało mu się wygrać to spotkanie 6:3 i myślę, że dzisiaj na pewno podejmie rękawice.

Żeby nie był to suchy wpis, to też mam dwie propozycje.
Aspinall vs Littler over 8,5 legów - 1,49
Over 9,5 - 2,25 legów
Ewentualnie ASP handi +2,5 - 1,86

Typ pod to co napisałem powyżej. Sądzę, że starszy z Anglików mocno się dzisiaj postawi, bo ostatnio jest w znakomitej formie. Wczoraj obok Price'a wyglądał najlepiej ze wszystkich.
Widać, że problemy zdrowotne ma już za sobą i pomimo, że czasami nadal ma te swoje zrywy podchodząc do rzutu, to jednak zaczął trochę panować nad emocjami i nie wybija go to z rytmu tak jak kiedyś.
Kilka dni temu widziałem filmik jak Aspinall trochę niebezpiecznie bawił się z kumplami i założył się, że trafi lotką w środek jabłka, które jego kolega trzymał w ustach. Udało mu się, ale było trochę nerwowo ;) ale oznacza to, że pewność siebie jest na najwyższym poziomie.

Dodatkowo program też
Price vs MVG over 9,5 legów - 1,86
Over 10,5 - 3,82

MVG wraca po problemach osobistych, które mocno odbiły się na jego grze.
Rozstanie z żoną po wielu latach wpłynęło na jego dyspozycję, ale czytałem kilka wywiadów i wyjdzie się, że trochę to przepracował i teraz skupia się nam odbudowaniu formy.
Wczoraj zagrał bardzo dobrze i otarł się o średnia 100 wygrywając bardzo pewnie 6-1.
Z drugiej strony Price, który zagrał znakomicie na średniej 102,47 i pokonał rywala 6-2. Miał lekkie problemy na doublach tak to zwykle bywa, ale na dystansie był znakomity.
Jeżeli MVG dzisiaj zagra na podobnym poziomie jak wczoraj, to ze swoją skutecznością na doublach może pokonać Walijczyka nawet grając trochę słabiej na dystansie. Spodziewam się mocno wyrównanego meczu i nie zdziwi mnie decider.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +519
Do góry Bottom