K 0 krzysztof76 Użytkownik Maj 21, 2009 #1 hejka wczoraj dowiedzialem sie od was o darmowych spinach w unibet a dzis ja znalazlem,zalogujcie sie w bingo unibet i powinno wyskoczyc wam 3 euro
hejka wczoraj dowiedzialem sie od was o darmowych spinach w unibet a dzis ja znalazlem,zalogujcie sie w bingo unibet i powinno wyskoczyc wam 3 euro
90 radek03 Forum VIP Maj 21, 2009 #3 Dzięki za info, rzeczywiście, wchodzisz na jakiś pokój, masz 3 e
90 radek03 Forum VIP Maj 21, 2009 #7 Te binogo jakieś dziwne, kupuje kart za 3e, trafiam bingo i wygrywam 1,5 czyli jestem do tyłu 1,5e.
0 chelsea Użytkownik Maj 21, 2009 #9 po co te posty, kazdy ma 3€ wiec nie nabijajcie żalosnie tych pozbawionych sensu postow..
3 rybex Użytkownik Maj 21, 2009 #10 zeby ugrac cos na tym syfnym bingo to trzeba miec tyle farta ze szkoda gadac...ja kupilem odrazu 6 kuponow i dupa. Zreszta i tak mi nie zalezalo
zeby ugrac cos na tym syfnym bingo to trzeba miec tyle farta ze szkoda gadac...ja kupilem odrazu 6 kuponow i dupa. Zreszta i tak mi nie zalezalo
2 matheenn Użytkownik Maj 21, 2009 #16 Nie narzekajcie że ciężko , wczoraj ładnie dali , dzisiaj znowu coś , a może komuś się uda i coś dużego ugra...
Nie narzekajcie że ciężko , wczoraj ładnie dali , dzisiaj znowu coś , a może komuś się uda i coś dużego ugra...
2 matheenn Użytkownik Maj 21, 2009 #19 ja trafilem bingo i wogole nic nie wygralem;/ Kliknij aby rozwinąć... To samo mam teraz ???? lol zabuliłem 2euro za bilety a wygrałem 1 euro xD a trafilem bingo ????
ja trafilem bingo i wogole nic nie wygralem;/ Kliknij aby rozwinąć... To samo mam teraz ???? lol zabuliłem 2euro za bilety a wygrałem 1 euro xD a trafilem bingo ????
29 marco8207 Użytkownik Maj 21, 2009 #20 ja trafilem, i mam 11 euro Kliknij aby rozwinąć... Da się przelać?