>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Unibet - Zdobądź 40 PLN zakładu bez ryzyka w Pucharze Konfederacji

kaczor5533 91

kaczor5533

Użytkownik
&lt;article class=&quot;rich-text-element gutter-row-2&quot;&gt; Tak to działa
Złóż zakład o wartości 40 PLN na Puchar Konfederacji, a jeżeli nie uda Ci się go wygrać, następnego dnia damy Ci 20 PLN zakładu bez ryzyka, który będzie można wykorzystać na typowanie tenisa.!
Jeżeli swój zakład obstawisz mobilnie, podwoimy wartość bez ryzyka do 40PLN
&lt;/article&gt; Zapisz się
Aby uczestniczyć w ofercie, należy się do niej zapisać tutaj:
http://pl.unibet.com/betting/promotions/confed-cup-risk-free-bet
Nie masz konta w Unibet?
Odbierz ekstra bonus rejestrując się z promocyjnego link
Zasady

• Wyłącznie zakłady zawarte i rozstrzygnięte w czasie Pucharu Konfederacji (15-30 czerwca 2013) będą wliczane do Zakładu Bez Ryzyka.
  • Zarówno zakłady przedmeczowe jak i live wliczają się do oferty.
  • Wliczane są zakłady o minimalnym kursie 1.20
  • Tylko pierwszy zakład o wartości 40PLN na Puchar Konfederacji jest objęty promocją.
  • Maksymalna wartość Zakładadu Bez Ryzyka to 20 PLN i zostanie wypłacona do 24 godzin po zakończeniu spotkania.
  • Jeżeli zakład zostanie złożony przez mobile, dostaniesz 40PLN zwrotu.
  • Aby aktywować ofertę, należy ją zaakceptować w zakładce Moje oferty bonusowe
  • Masz 30 dni by zapisać się do oferty i 30 dni na wykorzystanie bonusu.
  • Tylko jeden bonus może być aktywny na Twoim koncie.
  • Środki bonusowe należy obrócić 5 razy w zakładach bukmacherskich obstawiając tenis.
  • Bonus można użyć przy wykorzystania komputera lub urządzenia mobile.
  • Tylko jeden bonus na konto/gracza.
  • unibet zastrzega sobie prawo do zmiany bądź wycofania promocji w dowolnym czasie.
  • Ogólne zasady Unibet obowiązują.

mareq_7 354

mareq_7

Użytkownik
Zapisałem się przez link kaczora, niestety nie ma żadnej informacji u mnie na koncie o tym. Czy tylko ja tak mam?

A 861

amigo007

Użytkownik
Nie wydaje wam się, że bukmacherzy coraz bardziej &quot;wyśrubowywują&quot; warunki obrotu bonusami. Jak nie minimalnie duble do obrotu, to tak jak tutaj wymóg obstawiania tylko tenisa. Chociaż akurat ta oferta nie jest jeszcze taka zła. 30 dni na obrót jeszcze ujdzie. Ale np. w expekt w mobilnym zakładzie bez ryzyka skrócili czas na obrót z 30 dni tylko do 7 dni. Co prawda zmniejszyli obrót z 3x na 2x. Ale ponad 4 krotnie skrócili czas na obrót. Dla mnie to przesada.

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Nie wydaje wam się, że bukmacherzy coraz bardziej &quot;wyśrubowywują&quot; warunki obrotu bonusami. Jak nie minimalnie duble do obrotu, to tak jak tutaj wymóg obstawiania tylko tenisa. Chociaż akurat ta oferta nie jest jeszcze taka zła.
Unibet ma najlepsze warunki obrotu bonusami wg mnie. Wlicza się dosłownie wszystko. Oczywiście są tam pewne % wyliczane, ale mimo wszystko.

arturro100 118

arturro100

Użytkownik
w pełni się zgadzam z opinią Amigo . coraz trudniej o sensowny bonus dla starych graczy u buków. Cóż taka polityka organizatorów ehazardu. Trzeba się z tym jakoś pogodzić ,żyć
i obstawiać dalej, nie licząc przy tym na jakieś kokosy; ot trochę satysfakcji przy wygranych oraz ciut kolorytu i emocji oraz oderwania od codziennych ,żmudnych czasami obowiązków.

zksstal 5,4K

zksstal

Użytkownik
a ja mam pytanie: czy z tych przedstawionych warunków promocji można stwierdzić jak jest minimalny kurs obrotu kasy z tego freebeta? bo @ 1,2 jest na ten mecz w ramach zakładu 40pln ale nie ma nic o kursie obrotu, poza tym że trzeba stawiać tenis

kaczor5533 91

kaczor5533

Użytkownik
Zapisałem się przez link kaczora, niestety nie ma żadnej informacji u mnie na koncie o tym. Czy tylko ja tak mam?
Na koncie będzie trzeba aktywować freebeta w przypadku przegranej zakładu na Puchar Konfederacji, teraz nic na koncie nie znajdziesz.
a ja mam pytanie: czy z tych przedstawionych warunków promocji można stwierdzić jak jest minimalny kurs obrotu kasy z tego freebeta? bo @ 1,2 jest na ten mecz w ramach zakładu 40pln ale nie ma nic o kursie obrotu, poza tym że trzeba stawiać tenis
Warunki obrotu freebetów są dopiero podawane zwykle przy ich aktywacji na koncie. Jeśli dobrze pamiętam to ostatnio był kurs minimalny 1,2. Poniżej też zakłady liczyły się do obrotu, ale nie w stu procentach.

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
Też nic mi jeszcze nie zwrócili, rano twierdzili że mają dodać do 15:00, godzine później na chacie napisali że bonusy niby dodali do zapisanych kont, i się pyta czy się zapisałem choć robiłem to kilkukrotnie przed i po depo.Sprawa niby zgłoszona do działu i cisza.

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
Cóż trzeba czekać aż jaśnie panowie z działu promocji sprawę ogarną bo sam support jak twierdzą nic zdziałać nie mogą.Oby tylko maila przysłali a nie dopisali samopas bo jeszcze człowiek zapomni i hen bonus przepadnie.

Do góry Bottom