>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Unibet - wygrana w kasynie a podatek

lukiwrz 42

lukiwrz

Użytkownik
Witam.
Ostatnio w kasynie internetowym Unibet wygrałem 9000 zł :grin: Firma bez problemów wypłaciła mi wygraną i teraz moje pytanie. Czy od tej wygranej muszę odprowadzić jakiś podatek ? Będę miał jakieś &quot;nieprzyjemności&quot; z tego tytułu ? Bo wiadomo polskie prawo jest trochę pokręcone w tej kwesti.

A 861

amigo007

Użytkownik
Oficjalnie się tam nie gra. Więc nie ma żadnego podatku. Po prostu cieszysz się kasą. A jak wypłacałeś, pełna kwota na konto bankowe w 1 tranzakcji? Banki mają obowiązek informowania o dużych kwotach wpływających. Ale to chyba o sporo większe kwoty chodziło. A na czym grałeś, i za jaką stawkę? Wygrałeś z jakiegoś bonusu?

lukiwrz 42

lukiwrz

Użytkownik
Wypłacałem w 1 transakcji. Z tego co wiem w moim mają taki obowiązek od 10 000. Wpłaciłem 150 zł i grałem w Elements. Na początku stawka 1 później 3, 5, 10, 20 i 40. W sumie grałem z 8 godz. Bonusy co jakiś czas siadał np. na stawce 40 z bonusu wygrałem 5500

A 861

amigo007

Użytkownik
No to gratulację, czyli grałeś bez bonusa. Ja to pewnie bym zakończył zabawę, jakby stan konta dobił do 1000zł. Ciesz się kasą po prostu. Nie przepierdziel zaraz w innym kasynie. Jak wprowadzą nową ustawę, to może nie być gdzie grać. Jak nam zablokują zagraniczne buki/kasyna. W sts będziemy grać...

lukiwrz 42

lukiwrz

Użytkownik
Ustalalem sobie limity, po których wypłacam. Jak miałem 1000zł to mówiłem, że 700 i wypłacam, jak było 3000 to mówiłem 2500, jak 6000 no to 5000 i tak dalej. Kaska się przyda z pewnością. Po zleceniu wypłaty na Unibecie od razu zablokowałem sobie możliwość gry w kasynie na miesiąc także tak szybko jej nie przepierdolę :p

Otrzymane punkty reputacji: +41
Do góry Bottom