E 0 eneroyek Użytkownik Kwiecień 16, 2016 #1 Witam Wszystkich. Chciałbym się dowiedzieć, czy jeżeli wpłaciłem pieniązki przez Paysafecard, to czy po wygranej, mogę je wypłacić na konto Skrillex ?
Witam Wszystkich. Chciałbym się dowiedzieć, czy jeżeli wpłaciłem pieniązki przez Paysafecard, to czy po wygranej, mogę je wypłacić na konto Skrillex ?
4,5K benek_27 Forum VIP Kwiecień 19, 2016 #2 Witam Wszystkich. Chciałbym się dowiedzieć, czy jeżeli wpłaciłem pieniązki przez Paysafecard, to czy po wygranej, mogę je wypłacić na konto Skrillex ? Kliknij aby rozwinąć... Niestety, ale wypłatę należy kierować na konto bankowe.
Witam Wszystkich. Chciałbym się dowiedzieć, czy jeżeli wpłaciłem pieniązki przez Paysafecard, to czy po wygranej, mogę je wypłacić na konto Skrillex ? Kliknij aby rozwinąć... Niestety, ale wypłatę należy kierować na konto bankowe.
K 12 kretol Użytkownik Kwiecień 27, 2016 #3 Niestety, ale wypłatę należy kierować na konto bankowe. Kliknij aby rozwinąć... Nie prawda ja wpłacam często paysafecard a wypłacam na skrill
Niestety, ale wypłatę należy kierować na konto bankowe. Kliknij aby rozwinąć... Nie prawda ja wpłacam często paysafecard a wypłacam na skrill
4,6K kuchcik Użytkownik Kwiecień 27, 2016 #4 Nie prawda ja wpłacam często paysafecard a wypłacam na skrill Kliknij aby rozwinąć... Jak się chociaż raz wpłacało Skrillem to bez problemu można tak robić. To samo w Bet-at-home, Betsafe, Betssonie i pewnie kilku innych firmach.
Nie prawda ja wpłacam często paysafecard a wypłacam na skrill Kliknij aby rozwinąć... Jak się chociaż raz wpłacało Skrillem to bez problemu można tak robić. To samo w Bet-at-home, Betsafe, Betssonie i pewnie kilku innych firmach.
4,8K doberman Forum VIP Kwiecień 27, 2016 #5 Jak się chociaż raz wpłacało Skrillem to bez problemu można tak robić. To samo w Bet-at-home, Betsafe, Betssonie i pewnie kilku innych firmach. Kliknij aby rozwinąć... Dotyczy to każdej firmy w której się znajduje ta opcja wpłaty/wypłat. Warunek jasny raz trzeba wpłacić tą metodą.
Jak się chociaż raz wpłacało Skrillem to bez problemu można tak robić. To samo w Bet-at-home, Betsafe, Betssonie i pewnie kilku innych firmach. Kliknij aby rozwinąć... Dotyczy to każdej firmy w której się znajduje ta opcja wpłaty/wypłat. Warunek jasny raz trzeba wpłacić tą metodą.