282 matiz121 Użytkownik Kwiecień 30, 2007 #1 Mam pytanie w związku z wygranymi w tym turnieju bo jak patrzyłem ostatnio to zamiast kasy pisało obok gracza SPECIAL. Co To Znaczy :?: :?:
Mam pytanie w związku z wygranymi w tym turnieju bo jak patrzyłem ostatnio to zamiast kasy pisało obok gracza SPECIAL. Co To Znaczy :?: :?:
30 spirol Użytkownik Kwiecień 30, 2007 #2 to znaczy ze teraz nagrody sa rozdawane recznie ma to na celu zwalczyc obcokrajowcow
0 malutki_194 Użytkownik Kwiecień 30, 2007 #3 A żeby zaliczyło mi że "grałem" musze grać przez cały turniej czy wystarczy jak tylko "troche" pogram?
A żeby zaliczyło mi że "grałem" musze grać przez cały turniej czy wystarczy jak tylko "troche" pogram?
F 0 frantic20 Użytkownik Kwiecień 30, 2007 #4 lol ? to jakby bylo tak jak piszesz to by nikt kasy niedosatal bo napewno zaden koles niewygra 3 razy hahha bo chyba ten co wygra (+ przeciwnik) gra przez caly turniej ???? pomysl co piszesz
lol ? to jakby bylo tak jak piszesz to by nikt kasy niedosatal bo napewno zaden koles niewygra 3 razy hahha bo chyba ten co wygra (+ przeciwnik) gra przez caly turniej ???? pomysl co piszesz
0 malutki_194 Użytkownik Kwiecień 30, 2007 #5 ok, zle sformulowalem ;-) przez cały turniej czyli aż pozbęde się kasy
53,1K TommyTSW Forum VIP Maj 4, 2007 #6 Ten bonus należy obrócić w jakimś określonym czasie czy może sobie leżeć ile chce ???