>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Unibet mobile

mati_czarny 4

mati_czarny

Użytkownik
Witam. Macie też problem z obstawianiem w unibet przez komórkę ?
Robie zakład chcę zaakceptować i pojawia się &quot;błąd&quot; i tylko przycisk &quot;cofnij&quot;.
Problem pojawia się na stronie moblinej unibetu oraz w aplikacji.
Dodam że na kompie wszystko jest okej.

M 176

michal93

Użytkownik
skopiuje z temetu Unibet -opinie ja w ogóle zakładów nie mogę wybrać :

Czy ktoś ma jeszcze taki problem jak ja z graniem z wersji mobilnej Unibetu ? Mam Xperie E i próbowałem na wszystkich przeglądarkach jakie mam na tel ( Internet, Opera Mini , Chrome ). Na wszystkich jedyne co mogę zrobić to zalogować się dokonać wpłaty/wypłaty. Gdy klikam zakłady bukmacherskie pojawia się napis Unibet na czarnym tle . W tym momencie nie ma już paska że strona się wczytuje ani nic z tych rzeczy po prostu wygląda tak jakby była całkowicie załadowana ,nie da się nic kliknąc ani aktywować.Czytałem , że była gdzieś aplikacja na Android Umibetu , ale patrzyłem w sklepie Play i Unibet ma 5 aplikacji wydanych 2 to livescore z lig skandynawskich ,jeden z piłki nożnej , jeden z tenisa i jedna Unibet Tv i żadnej aplikacji do grania nie ma , Przyznam się , że to pierwszy bukmacher z którym mam takie problemy z zagraniem zakładów ( W sumie nie zagrałem jeszcze żadnego przez telefon).

lukasz.wgw 288

lukasz.wgw

Użytkownik
Mi działa tylko trzeba mieć odpowiednią przeglądarkę z aktywną wtyczką flasha. Zainstalujcie sobie Dolphin browser potem wtyczkę flash playera (musicie z sieci ściągnąć bo sklepie nie ma). W ustawieniach włączacie ww. usługę i voila. Kiedyś używałem tej aplikacji od nich ale się wykrzaczała co raz.

K 40

kris_pl

Użytkownik
Czy ktos mi pomoze? Unibet nie chce mi sie zaladowac, wchodzena strone chce sie zalogowac i po dojsciu do 1/4 paska przestaje sie wczytywac i mam czarna strone. Od kilku miesiecy probuje zainstalowac tego flash playera na telefonie ale sciagalem juz mnostwo roznych instalek, ktore powinny dzialac na moim androidzie, ale caly czas mam komunikaty &quot;aplikacja nie zostala zainstalowana&quot; albo &quot;blad pakietu&quot;.
Mam telefon Samsung Galaxy GT-S5360 i Android 2.3.6, w ustawieniach Dolphin Browser mam wlaczona obsluge flash player.

skopiuje z temetu Unibet -opinie ja w ogóle zakładów nie mogę wybrać :

Czy ktoś ma jeszcze taki problem jak ja z graniem z wersji mobilnej Unibetu ? Mam Xperie E i próbowałem na wszystkich przeglądarkach jakie mam na tel ( Internet, Opera Mini , Chrome ). Na wszystkich jedyne co mogę zrobić to zalogować się dokonać wpłaty/wypłaty. Gdy klikam zakłady bukmacherskie pojawia się napis Unibet na czarnym tle . W tym momencie nie ma już paska że strona się wczytuje ani nic z tych rzeczy po prostu wygląda tak jakby była całkowicie załadowana ,nie da się nic kliknąc ani aktywować.Czytałem , że była gdzieś aplikacja na Android Umibetu , ale patrzyłem w sklepie Play i Unibet ma 5 aplikacji wydanych 2 to livescore z lig skandynawskich ,jeden z piłki nożnej , jeden z tenisa i jedna Unibet Tv i żadnej aplikacji do grania nie ma , Przyznam się , że to pierwszy bukmacher z którym mam takie problemy z zagraniem zakładów ( W sumie nie zagrałem jeszcze żadnego przez telefon).
Pamietam i Ja tsgo posta napizalem, dalej mam te aame problemy, ma ktos jakkes pomysly?

Do góry Bottom