>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

uNIBET mnie oszukał?

G 0

genowaty

Użytkownik
Zobaczcie jak uNIBET unieważnił mecz na moim kuponie.

Unieważnienie nastąpiło w momencie kiedy moja zawodniczka zdecydowanie wygrała pierwszy set.

Powód jaki podali jest niedorzeczny gdyż mecz był postawiony &quot;na żywo&quot;.

Na live chacie usłyszałem, że Pan z obsługi klienta jest tylko posłańcem i poradził bym pisał maile do nich. Napisałem z 5 wiadomości i na żadną nawet nie raczyli odpowiedzieć.

Czyżby posłużyli się taką zagrywką by mnie zniechęcić do siebie z racji kilku &quot;grubszych&quot; strzałów ostatnio?

Wychodzi na to, że uNIBET bezczelnie oszukuje własnych klientów, uważajcie i nie grajcie u nich!

dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
Przeczytaj ich regulamin a później wylewaj swoje żale. Nie, nikt Cię nie oszukał. Prędzej Ty chciałeś oszukać Unibet, ale nie wyszło.

G 0

genowaty

Użytkownik
a niby jak chciałem ich oszukać możesz mi to wytłumaczyć? Regulamin czytałem a powyżej tylko przedstawiłem że powód jaki podali nijak się ma do tego co było postawione...
Czytaj ze zrozumieniem i nie atakuj trolu.

M 199

mawaszi

Użytkownik
Pisz do supportu, nie ma co gdybać, bo wygląda na ich błąd. Choć dziwne że oferowali zakłady na mecz łącznie z dogrywką, bo te mecze mogą zakończyć się remisem jak i w Twoim przypadku ????

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Swoją drogą to większość bukmacherów ma taki zapis w swoich regulaminach, że mogą zamknąć Ci konto bez podania przyczyny czy wycofać zakład, o tak po prostu. Rejestrując konto akceptujesz te warunki.
Mnie bardziej interesuje ostatnio kto tych brokerów kontroluje bo chyba nikt.

uzytkownik-15140 306

uzytkownik-15140

Użytkownik
Swoją drogą to większość bukmacherów ma taki zapis w swoich regulaminach, że mogą zamknąć Ci konto bez podania przyczyny czy wycofać zakład, o tak po prostu. Rejestrując konto akceptujesz te warunki.
Mnie bardziej interesuje ostatnio kto tych brokerów kontroluje bo chyba nikt.
Chyba Cie pogrzało, owszem mogą zamknąć konto ale na pewno nie mogą zajebać komuś pieniędzy, więc się ogarnij i nie pisz durnot, żaden buk nie może sobie robić tego co mu się podoba, nie wiem czemu niektórzy szczególnie Polacy mają taki pogląd, 100x już się na tym forum spotkałem z takimi debilnymi stwierdzeniami.

sven@ 808

sven@

Użytkownik
Jak zamknęli koledze konto na Becie i to faktycznie bez podania przyczyny w ogóle bez żadnego tłumaczenia co i jak ale całe 5 Ojro oddali co tam było na drugi dzień ????

uzytkownik-15140 306

uzytkownik-15140

Użytkownik
Zamknąć konto zawsze mogą, ale kase z niego muszą wypłacić i tu łaski nie robią żadnej, a jeśli chodzi o nieważnienie zakładu to buk nie może sobie tego zrobić od tak według własnego uznania, tylko wtedy kiedy jest to uzasadnione np: błędnie wystawione kursy, zawarcie zakładu pre po rozpoczęciu meczu i inne ewidentne pomyłki buka, na pewno żaden liczący się buk nie unieważni zakładu dlatego że ma takie widzi misie, w 99% jest tak w przypadku oczywistych błędów buka.

Do góry Bottom