>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Unibet - Darmowy zakład na żywo na Finał Ligi Mistrzów

kaczor5533 91

kaczor5533

Użytkownik
Na żywo nie ryzykuj w Finale
Obstaw €10 przez komórkę na dowolne wydarzenie z Ligi Mistrzów, a nagrodzimy Cię zakładem bez ryzyka na żywo o wartości €10 do wykorzystania w Finale.
Zasady oferty
- Aby aktywować zakład bez ryzyka musisz przejść do zakładki Moje konto &gt; Oferty bonusowe i potwierdzić jego odbiór. Pierwszy zakład live który później postawisz to zakład bez ryzyka.

- Aby otrzymać zakład live bez ryzyka o wartości €10, musisz przez kanał mobile złożyć zakład o wartości przynajmniej €10 z kursami nie mniejszymi niż 1.40 na dowolne wydarzenie z Ligi Mistrzów, 23 maja w godzinach 00:01 - 23:59.
- Zakład bez ryzyka będzie dostępny na koncie 25 maja od godziny 20:45.
- Zakład bez ryzyka można wykorzystać przez komputer bądź mobilnie.
- Przed wypłaceniem, zwrócone €10 podlega jednokrotnemu obrotowi.

- Pełne zasady oferty będą dostępne w zakładce Moje bonusy, 25 maja od godziny 20:45.
- Unibet zastrzega sobie prawo do wycofania lub zmany warunków oferty w dowolnym czasie.
więcej informacji: unibet

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
To gramy za 10e 23.05 i dostajemy 10 free jak się mecz rozpocznie (free bet)? Czy stawiamy za swoje na live bo nie jest to jasno sprecyzowane.
edit
okej gramy za swoje

A 861

amigo007

Użytkownik
Właśnie chyba dostajemy darmowe 10 euro bonusu, do wykorzystania na live. To lepiej niż w bet365, bo w bet365 trzeba za swoje zagrać na live. A dopiero później dają zwrot. Taką przynajmniej dostałem informację z live chat unibet.

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
no teraz tak mi też babeczka powiedziała, dopytywałem się o coś i tak wyniknęło.Gość wcześniej co innego mi mówił heh

A 861

amigo007

Użytkownik
No bo czasem się mylą, ja poprosiłem o potwierdzenie tego. I dałem link tutaj. Babka potwierdziła, że gram dzisiaj za około 43zł. A 25 maja na żywo dostanę kolejne 10 euro ~43zł, do wykorzystania w meczu na live. I możliwe, że te 10 euro na live też trzeba będzie zagrać po jakimś minimalnym kursie. To się okaże dopiero 25 maja, kiedy otrzymamy bonusy, i będzie w nich regulamin.
Ps. tylko wczytując się jeszcze raz w ten regulamin dzisiejszy zaczynam mieć wątpliwości.

w0jtek 199

w0jtek

Użytkownik
No to trzeba powiedzieć, że promo świetne.
Ale chwila..
w takim razie dostajemy 25 maja 10€ za darmo do wykorzystania na live, ale jeśli przegramy, to nam je zwrócą, czyli summa summarum i tak w najgorszym przypadku mamy 10€ gratis?

A 861

amigo007

Użytkownik
Wiecie co, zagmatwana jest ta promocja. Miałem przed chwilą telefon, rozmawiałem na czacie i tak się gmatwała rozmowa, że w końcu miła Pani zadzwoniła. I chyba jednak trzeba będzie zagrać za swoje, w meczu na live. A jak przegramy zakład na live, to później dostaniemy zwrot. Z 1x warunkiem obrotu. Czyli jednak nie jest już tak bardzo super. Tym niemniej promocja jednak warta rozważenia.

Otrzymane punkty reputacji: +2
w0jtek 199

w0jtek

Użytkownik
Wiecie co, zagmatwana jest ta promocja. Miałem przed chwilą telefon, rozmawiałem na czacie i tak się gmatwała rozmowa, że w końcu miła Pani zadzwoniła. I chyba jednak trzeba będzie zagrać za swoje, w meczu na live. A jak przegramy zakład na live, to później dostaniemy zwrot. Z 1x warunkiem obrotu. Czyli jednak nie jest już tak bardzo super. Tym niemniej promocja jednak warta rozważenia.
tak też myślałem od początku, w takim razie podobnie do bet365, z tym, że kurs minimalny plus obrót po zwrocie
dzięki za szczegółowe info

kaczor5533 91

kaczor5533

Użytkownik
Ja gram coś takiego:
Liczba goli Parzyste/Nieparzyste
Unibet mobile 1 1,90 41zł
bet365 2 1,95 40zł
wychodzi -ok.3zł i mam dwa zakłady bez ryzyka na live gdzie już raczej coś odważniejszego zagram.

kaczor5533 91

kaczor5533

Użytkownik
- Zakład bez ryzyka będzie dostępny na koncie 25 maja od godziny 20:45.
wątpie żeby to było tak punktualnie, że wszystkim o tej godzinie pojawi się w zakładce Moje konto &gt; Oferty bonusowe, ale może chwile przed albo po będzie można go aktywować

w0jtek 199

w0jtek

Użytkownik
ok poszedł zakład przedmeczowy, problem tylko, że przy nim nie ma nigdzie napisane, że jest postawiony z serwisu mobilnego, jutro na czacie trzeba zagadać

w0jtek 199

w0jtek

Użytkownik
No niezłe jajca postawiłem 40zł i według Pani na czacie moje konto nie kwalifikuje się do bonusu ????

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
No bo 10e to więcej niż 40zł, należało zagrać min za 43 (przynajmniej mi tak wczoraj mowili)

Do góry Bottom