>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Unibet - chce pomnożyć 1000zł w 3000zł, da radę?

korzychxp 76

korzychxp

Użytkownik
witam. sprawa wygląda tak. czy ktoś sie spotkał w unibet z blokowaniem konta kiedy gra się takimi stawkami, chodzi mi, że grałbym za 1000zł np kursy 1.10 czy 1.20 i powoli zarabiał 100-200zł na jednym zdarzeniu. oczywiście jest to ryzykowne, bo albo trace wszystko albo wygrywam stosunkowo mało, ale nie wasza w tym głowa. chodzi mi tylko o to, czy dla unibet takie pieniądze są &quot;duże&quot; i czy oni w ogóle akceptują granie za tysiaka jakichś niskich singli? ostatnio zagrałem za 500zł kurs jakiś w okolicach 1.50 i wygrałem 800zł, więc to są pobliskie kwoty, ale jednak nie takie jak teraz bym sobie zagrał. pytanie tylko czy jak z tego tysiaka zrobie trzy tysiące, czy po prostu zablokują konto czy pozwolą mi wypłacić tą kasę (jak już np pozwolą zagrać), nie chce żeby mi kasa przepadła bez wieści i żebym nie mógł się zalogować. w unibet są fajne zakłady live z opcją cashin, więc dlatego u nich gram, ale słyszałem że blokują konta i nakładają limity, tylko pytanie od jakich kwot, stawek, kursów? czy mam się czego obawiać?

M 5

monray03

Użytkownik
Nikt Ci konta nie zablokują na unibecie za taką grę, co więcej nawet nie spotkasz się z limitami ( na pewno jeśli chodzi o duże rynki ). Od 1000 do 3000 dzieli Cię tylko, albo aż 6 typów po kursie 1.2 va bank.

L 147

luminat

Użytkownik
Jasne, że nikt nic nie zablokuje konta, bo oni uwielbiają takich graczy którzy grają kursy 1.1, 1.2 na rynkach których mają największe marże, a co za tym idzie unibet zarabia dużo pieniędzy na takim obrocie.
Bardziej interesują ich gracze którzy potrafią polować na wysokie kursy z dobrą skutecznością - takich graczy limitują i blokują bukmacherzy, bo nikt nie lubi dokładać interesu ;)

korzychxp 76

korzychxp

Użytkownik
no to super. bo ja wlasnie gram te zakłady live, oglądam sobie meczyk piłki nożnej i widze, że słabo idzie, no to gram under 3.5 dajmy na to po kursie 1.25 i tylko czekam na koncowy gwizdek praktycznie bez stresu. albo jakas druzyna prowadzi dwoma golami w 70 minucie i czy wygra? kolejne 1.20

arturro100 118

arturro100

Użytkownik
no to super. bo ja wlasnie gram te zakłady live, oglądam sobie meczyk piłki nożnej i widze, że słabo idzie, no to gram under 3.5 dajmy na to po kursie 1.25 i tylko czekam na koncowy gwizdek praktycznie bez stresu. albo jakas druzyna prowadzi dwoma golami w 70 minucie i czy wygra? kolejne 1.20
wcześniej czy pózniej będziesz miał dużą wtopę przy takim graniu, co żeżre wcześniejsze zyski w jeden dzień. ale cóż życzę powodzenia ........

korzychxp 76

korzychxp

Użytkownik
wiem, wiem. ale zrobiłem głupote i musze teraz zrobić z tysiaka aż 3000zł a nie wiem jak więc sądze, że taktyka po kursach 1.20 jest ok :/

A 861

amigo007

Użytkownik
Korzychxp może się udać, ale jest również duża szansa że stracisz ten 1000zł co masz teraz. Jak to jest jakaś życiowa sprawa, to lepiej uważaj. Niebezpiecznie jest za bardzo polegać na bukmacherce. Pomyśl lepiej co będzie jak stracisz ten 1000 co masz teraz. Będzie jeszcze gorzej. Ale rób jak chcesz może się uda i będziesz się cieszył. Tylko uważaj :)

Otrzymane punkty reputacji: +10
arturro100 118

arturro100

Użytkownik
Korzychxp może się udać, ale jest również duża szansa że stracisz ten 1000zł co masz teraz. Jak to jest jakaś życiowa sprawa, to lepiej uważaj. Niebezpiecznie jest za bardzo polegać na bukmacherce. Pomyśl lepiej co będzie jak stracisz ten 1000 co masz teraz. Będzie jeszcze gorzej. Ale rób jak chcesz może się uda i będziesz się cieszył. Tylko uważaj :)
Amigo ma w zupełności rację, bukamcherka to tylko dodatek do zycia ekonomicznego, normalne pieniądze zarabiasz w pracy, nawet w jakiejs dodatkowej, gorzej jest na prowincji ale wmieście zawsze coś sie znajdzie dla chętnego do pracy , nie ma Bola,

Do góry Bottom