korzychxp
Użytkownik
witam. sprawa wygląda tak. czy ktoś sie spotkał w unibet z blokowaniem konta kiedy gra się takimi stawkami, chodzi mi, że grałbym za 1000zł np kursy 1.10 czy 1.20 i powoli zarabiał 100-200zł na jednym zdarzeniu. oczywiście jest to ryzykowne, bo albo trace wszystko albo wygrywam stosunkowo mało, ale nie wasza w tym głowa. chodzi mi tylko o to, czy dla unibet takie pieniądze są "duże" i czy oni w ogóle akceptują granie za tysiaka jakichś niskich singli? ostatnio zagrałem za 500zł kurs jakiś w okolicach 1.50 i wygrałem 800zł, więc to są pobliskie kwoty, ale jednak nie takie jak teraz bym sobie zagrał. pytanie tylko czy jak z tego tysiaka zrobie trzy tysiące, czy po prostu zablokują konto czy pozwolą mi wypłacić tą kasę (jak już np pozwolą zagrać), nie chce żeby mi kasa przepadła bez wieści i żebym nie mógł się zalogować. w unibet są fajne zakłady live z opcją cashin, więc dlatego u nich gram, ale słyszałem że blokują konta i nakładają limity, tylko pytanie od jakich kwot, stawek, kursów? czy mam się czego obawiać?