>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Unibet - Akceptacja zakladu

G 0

gregoriuszp

Użytkownik
Witam.

Dzisiaj chcialem postawic na Unibecie zaklad. Wiec wybralem typ wpisalem stawke i kliknalem &quot;Postaw zakład&quot; i pojawily sie 3 opcje. Wybralem postawienie zakladu za czesc funduszy i jakas akceptacje. Teraz mam problem bo mam w podgladach kuponow: Jeden kupon z typem jakim chcialem ale z nizsza stawka. Nizej zas pisze reszta stawki i jest napisane Zaklad czeka na akceptację. O co chodzi?

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Przekroczyłeś limit stawki. Innymi słowy za dużo chciałeś postawić niż firma to przewiduje. Powinieneś dostać informację za ile Tobie pozwolili zagrać.
Sprawdzaj co jakiś czas czy już Ci zaakceptowali.

Otrzymane punkty reputacji: +1
G 0

gregoriuszp

Użytkownik
Aha dziwne mi sie to wydalo bo w Pinnacle sie z tym nie spotkalem a w Unibecie gram tylko 3 dni ???? Trzeba chyba wracac do starego poczciwego Pinnacle

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Aha dziwne mi sie to wydalo bo w Pinnacle sie z tym nie spotkalem a w Unibecie gram tylko 3 dni ???? Trzeba chyba wracac do starego poczciwego Pinnacle
Często &quot;nowi&quot; gracze, rozpoczynający swoją przygodę z danym bukmacherem od dużych wygranych i przede wszystkim sporych stawek, są narażeni na szybkie limity. Nie znaczy to, że doświadczeni są bezpieczni... po prostu nieraz spotykałem się z limitami na nowych kontach.
Jeśli grasz mało popularne ligi to większość buków zachowa się w podobny sposób.
W Pinnalce trudniej zapracować na limity ale ten temat był już na forum poruszany wielokrotnie.

G 0

gregoriuszp

Użytkownik
Ok zobacze jeszcze te azjatyckie oferty. Unibet mnie zaciekawil bo ma strzeli/niestrzeli dobrze rozbudowane a ja na tym najwiecej zarabiam.

Edit: Unibet zaakceptowal reszte stawki ????

Do góry Bottom