>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Unibet 3 euro w kasynie

davvid89 0

davvid89

Użytkownik
Drogi Davvid
Dziękujemy za wybranie naszego Kasyna!
Za to, że grasz u nas regularnie mamy dla Ciebie prezent: dajemy Ci bonus €3!
Jak to działa?
Wpłać do Kasyna co najmniej €3 w dniach od 7 stycznia (15.00CET) do 14 stycznia (23.59CET), a automatycznie otrzymasz bonus €3!

Zasady
Bonus jest dodawany tylko do Twojego pierszego depozytu wykonanego w tym czasie. Pieniądze nie mogą być wypłacone z Kasyna przed wykonaniem 25 krotnego obrotu. Zakłady na ruletkę, black jack, craps i baccarat nie liczą się przy obrocie bonusem. W przypadku wypłacenia środków z konta w kasynie przed wykonaniem obrotu bonus przepada.

Promocja działa ale nie wiem czy dla wszystkich ????

K 18

klakson

Użytkownik
Drogi Davvid
Dziękujemy za wybranie naszego Kasyna!
Za to, że grasz u nas regularnie mamy dla Ciebie prezent: dajemy Ci bonus €3!
Jak to działa?
Wpłać do Kasyna co najmniej €3 w dniach od 7 stycznia (15.00CET) do 14 stycznia (23.59CET), a automatycznie otrzymasz bonus €3!

Zasady
Bonus jest dodawany tylko do Twojego pierszego depozytu wykonanego w tym czasie. Pieniądze nie mogą być wypłacone z Kasyna przed wykonaniem 25 krotnego obrotu. Zakłady na ruletkę, black jack, craps i baccarat nie liczą się przy obrocie bonusem. W przypadku wypłacenia środków z konta w kasynie przed wykonaniem obrotu bonus przepada.

Promocja działa ale nie wiem czy dla wszystkich ????
Też dostałem tą promocje. ???? nic ciekawego w sumie jak obrót 25 krotny

T 1,7K

tomex11

Użytkownik
tez to dostałem na emial, coś sie unibet pogorszył z promocjami, kiedys pare razy mi dali bez depozytu po 30 euro do kasyna , raz na zakłady 100 zł bez obrotu, pare freebetów, a teraz coś słabiutko

T 1,7K

tomex11

Użytkownik
może ktos kto ma tam pieniądze to tak , ale , żeby specjalnie wpłacać na 3 euro to wątpie

troche się ośmieszają takimi promocjami

chociaz ja na nich nie moge złego słowa powiedzieć, z tym , ze takie promocje to powinni sobie darować

andreoid 2

andreoid

Użytkownik

Jesteś nowy? Masz od nas dwa bonusy!
2008-11-24

Wypróbuj dwa niesamowite kasyna Unibet! W każdym z nich czeka na Ciebie bonus! Podwoimy Twoje pierwsze wpłaty, aż do €100. Dwa kasyna, dwa bonusy, podwojona szansa na zwycięstwo! Sprawdź nas!

Jak to działa?
Aby zgarnąć bonus, wystarczy przelać pieniądze na konto w kasynie. Wartość przelewu zostanie podwojona automatycznie do kwoty €100. To proste! Przelej €10, a dostaniesz €10 bonusu. Przelej €100, a dostaniesz €100 bonusu.
Pamiętaj:
Jeżeli wycofasz kwotę pierwotną z konta w kasynie przed spełnieniem warunku wypłaty, bonus zostanie wycofany.
Dokładnie takie same zasady mamy w naszym drugim kasynie.
Sprawdź teraz!

Regulamin:
Bonus jest oferowany tylko nowym graczom
Brany pod uwagę jest jedynie pierwszy przelew
Jeden bonus na osobę
Aby wypłacić bonus, musisz dokonać 25-krotnego obrotu.
Baccarat, Black Jack, Ruletka i Kości nie są brane pod uwagę przy wyliczaniu obrotu.
Wycofanie przelewu przed spełnieniem warunku wypłaty spowoduje wycofanie bonusu.
Unibet zachowuje prawo wycofania promocji w dowolnej chwili.

Do góry Bottom