>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Undery/Overy - system - proszę o komentarze :)

speedy_ut 228

speedy_ut

Użytkownik
Witam,
ostatnio zacząłem testować pewien &quot;system&quot;. Obstawiam mecze które mają w ofercie over/under 2.5 czyli prawie w ofercie każdego meczu piłki nożnej taki zakład jest dostępny. Do rzeczy - pokaże wam 4 screeny moich ostatnich zakładów. Proszę o komentarze co o tym sądzicie.

http://img251.imageshack.us/i/64179438.jpg/

Na tym kuponie trafiłem 9/15 - 1 odwołany - jeden z najsłabszych kuponów.

http://img9.imageshack.us/i/39026293.jpg/

Tu z kolei 14/19 - 3 odwołane

http://img232.imageshack.us/i/53690713.jpg/

Następny - 13/19 - 1 odwołany

I kupon z tej serii - jedyny trafiony na luźno:
http://img11.imageshack.us/i/37292235.jpg/

undisputed 3

undisputed

Użytkownik
jak sam widzisz metoda malo skuteczna.. takze kiedys czego probowalem gdy gralem za stawki przecietnego smiertelnika.. raz na 3 miesiące trafisz tysiac, dwa tysiące.. to będzie dobrze.

speedy_ut 228

speedy_ut

Użytkownik
No wiadomo, ale 1 dzień szczęścia i na prawde można nieźle zarobić.. zobaczymy co będzie w tym tygodniu i moje wyniki umieszcze tu w postaci screenów.

undisputed 3

undisputed

Użytkownik
powiem Ci tak.. najlepiej wybrac po jednym ze spotkan z kazdej ligi (az do osiagniecia 14 pozycji.. mniej wiecej) prawdopodobienstwo trafienia się zwieksza.. gdyz zauwazylem iż bardzo czesto ludzie daja calą lige X .. co tak naprawde prowadzi w szybkim tempie do zniechecania się grania takim systemem.. gdyz malo prawdopodobne jest trafienie u/o all w jeden weekend rozgrywkowy w danej calej lidze.

speedy_ut 228

speedy_ut

Użytkownik
@undisputed - bardzo ciekawa uwaga, myślałem nad tym,skorzystam z Twojej podpowiedzi, tylko niestety przerwa zimowa się już zaczyna :/

undisputed 3

undisputed

Użytkownik
masz calą gammę roznych typow.. od koszykowki po futbol amerykanski.. wiec zawsze mozna cos wykombinowac ( oczywiscie majac pojecie i rzetelna wiedze w danych dyscyplinach)

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
W Bundeslidze w tym sezonie rundy V,VIII, XI i XIV kończyły się bilansem under/over 2,5 bramki: 1-8, czyli grając na same overy systemem 8z9 było już 4 razy BINGO ???? a ako tej opcji grania pozwala na spokojną grę...
Pzdr.
edi8

ace 3

ace

Użytkownik
ja z bym spróbował grać single, ewentualnie 2 - 3 typy na kupowanie, lepiej wygrywać częściej mniej niż liczyć że kiedyś uda wygrać się więcej, oczywiście wg mnie, ciężko coś więcej powiedzieć o Twojej grze, ja tutaj żadnego systemu nie widzę, po prostu zwykłe kupony, pozdrwawiam
--
jeszcze jedno, grając ako obowiązkowo zmieniłbym buka ... zresztą grając single też

A 85

aksior

Użytkownik
z taką (nawet niezłą) skutecznością U/O można grac progresją. Myślę że dalej niż do 4-5 progu się nie dojdzie. Podstawa to dobra analiza kursów ???? Ako z 2 meczy U/O oscyluje w granicy 3zł +- Mógłbyś grac progresja tradycyjną na podwojenie stawki początkowej, albo odpowiednio dobrać stawki na stały zysk. oczywiście należałoby mieć kilka koła zabezpieczenia ???? Choć akurat pewnie zaraz mnie skrytykują- bo na tym forum nie lubia progresji, ale każdy ma swoje metody ????

L 51

legionista880

Użytkownik
o kur** chlopie skoro 9/15 to dla ciebie jeden z najslabszych kuponow to skoncz grac te beznadziejne ako i graj single po 1000 na tej skutecznosci kursow okolo 1,7-1,75 to za 10 lat bedziesz mial wille z trzema basenami i mowie to jak najbardziej powaznie nie sluchaj tych gosci co pieprza o progresji na ako, jesli masz 14/19 i dajesz rade utrzymywac na kursach 1,75 chociaz to graj single po tysiaka bierz kredyt zastaw cos cokolwiek naprawde bedziesz bogaty...

...no chyba ze te 14/19 to byly twoje najlepsze kupony wtedy nic nie waz sie zastawiac:grin::grin::grin:

edit: i tak jak ci radzi ace zmien buka bah ma jedna z najwyzszych marz w sieci

speedy_ut 228

speedy_ut

Użytkownik
Racja 9/15 to chyba mój najgorszy kupon pod względem skuteczności w % z U/O. Pewne jest że nigdy nie zszedłem z jakiś 60% trafu.
Chyba posłucham legionisty - willa oj marzenia ;)

M 56

mariusz201087

Użytkownik
Zajrzyj do mojego tematu (Kto pomoże??) próbowałem wymyślić podobny sposób gry ale po wypowiedziach innych użytkowników forum zrezygnowałem. Wejdz przeczytaj i również się wypowiedz .

Do góry Bottom