>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Under 4,5 / 5,5 AKO = 1,3 - NAKAZ KOMENTOWANIA

malina_bb 1

malina_bb

Użytkownik
Witam wszystkich ponownie.
Rozpocząłem ostatnio grę u buka nowym sposobem:
Otóż, zbieram sobie po dobrej analizie 3-5 meczy under4,5 (u4,5) albo u5,5.
Kursy na takie zdarzenia wahają się od 1,03 - 1,10.
Dobieram tak, aby wyszło nam AKO 1,30 lub minimalnie wyższe.
Gram następująco:
Kapitał: 10 PLN
Krok --- Stawka --- Wygrana ---- Po odł. 20% --- Suma na koncie
#1 ---- 10,00 PLN - 13,00 PLN ---- 11,00 PLN ----- 13,00 PLN
#2 ---- 11,00 PLN - 14,30 PLN ---- 12,30 PLN ----- 16,30 PLN
#3 ---- 12,30 PLN - 15,99 PLN ---- 13,99 PLN ----- 19,99 PLN
#4 ---- 13,99 PLN - 18,18 PLN ---- 16,18 PLN ----- 24,18 PLN
#5 ---- 16,19 PLN - 21,04 PLN ---- 19,04 PLN ----- 29,04 PLN
W przypadku wygranej odkładam 20% kapitału (2 zł), aby w razie czego się zabezpieczyć.
Po #5 mamy kapitał *2,9, czyli praktycznie potrojenie kapitału i z odłożonych 5*2 = 10 PLN szybko nam się zwraca, więc już po 5 udanych krokach gramy za pieniądze buka.
W razie przegranej (odpukać) - dokańczamy serię za odłożone dwuzłotówki.
Po skończeniu serii, można grać tak samo, albo np. odkładać 10% - wybór należy do Was.
Jak będę miał czas, powstawiam moje typy (dziś poszedł kupon na krok #4).
ZIEL✅N✅ŚCI!

czachus 154

czachus

Użytkownik
Szybciej ugram te kwoty grając po 2 zł płaska stawka i lepszy komfort psychiczny będe miał podczas spotkań typowanych.

malina_bb 1

malina_bb

Użytkownik
No nie wiem czy szybciej. 1,3*2=2,6 - musiałbyś mieć 12 takich typów, żeby potroić &quot;mój&quot; kapitał. Tylko wtedy masz 12*0,6= 7,2 zł czystego zysku, gdzie ja mam 19 po 5 krokach.
I oczywiście, Twój zysk maleje z każdą pomyłką, mój też, ale od tego jest analiza, żeby takie rzeczy raczej wchodziły. I stąd moje &quot;zabezpieczenia&quot;.

J 0

jaros

Użytkownik
Próbowałeś z przypadkowymi meczami bez analizy?
Dlaczego takie stawkowanie a nie inne? Nie lepiej procentowe np. 1% banku?

wudar72 346

wudar72

Użytkownik
Witam wszystkich ponownie. Rozpocząłem ostatnio grę u buka nowym sposobem: Otóż, zbieram sobie po dobrej analizie 3-5 meczy under4,5 (u4,5) albo u5,5. Kursy na takie zdarzenia wahają się od 1,03 - 1,10.
Już tutaj na forum całkiem nie dawno chłopaki grali na wysokie undery po analizie,ja ich ostrzegałem tak jak i Ciebie teraz ,oni już nie grają bo cisza w temacie-a tobie życzę powodzenia, będzie Ci potrzebne
Tutaj masz linka
http://forum.bukmacherskie.com/f18/system-na-jak-najwiekszy-under-w-meczu-89004.html

malina_bb 1

malina_bb

Użytkownik
Właśnie wszedł piąty kupon ????
Jutro wrzucę podliczenia i ew. arkusz z Excela.
@Bagnet90 - początki nie są łatwe, ale po przykładzie chłopaków wolę wybrać niższe kursy i zrobić z nich trebla.
Chętnie zobaczyłbym Twoje typy underowe i ich skuteczność w oparciu o ilość zakładów na kuponie i kurs. Bo moja skuteczność - jak narazie 100% ????
Pozdrawiam, dzięki za wszystkie komentarze.
Na pocieszenie - dowód mojej głupoty, zagrałem u4,5 - solidna????. Na szczęście weszło. ????
http://www.livesports.pl/mecz/rkUI1OFo/#h2h;overall

malina_bb 1

malina_bb

Użytkownik
malina_bb 1

malina_bb

Użytkownik
✅ 22,75
Niestety, na wskutek błędów w zaokrągleniach w Excelu, trochę mi się walnęły obliczenia :/
Tak czy siak,
7) http://scr.hu/6mz/8b0e4
✅ 25,05
8) http://scr.hu/6mz/3li0a
✅ 36,63

Kolejne zakłady puszczam już wg poprawnych wyliczeń.
W opcjach arkusza trzeba zmienić dokładność wyświetlania danych.

Małe podliczenie: Po 8 krokach, jestem 42 zł z groszami do przodu. Czyli nie jest tak źle.

Nawet jak teraz zakład mi nie siądzie, mam te 5 zł do przodu.
Pozdrawiam i życzę wesołych, ZIELONYCH Świąt Wielkiej Nocy!

S 9

serbskiekosovo

Użytkownik
Witam. Ostatnio też pomyślałem o tym &quot;systemie&quot; gdy przeglądałem seba6 (nie mogę dodać linku, limit dla nowych użytkowników). Z ciekawości puściłem dwie taśmy, na 27 typów 3 były przegrane. Typy były bez jakiejkolwiek analizy, stawiane wyłącznie według kursów. System może się sprawdzić ale jest raczej przeznaczony dla osób które chcą obstawiać dla zabawy a nie z chęci zysku. Mimo to z ciekawością będę obserwował Twój wątek, życzę powodzenia.

Otrzymane punkty reputacji: +2
malina_bb 1

malina_bb

Użytkownik
Otóż ja nie uważam, żeby takie taśmy były dobrą drogą - mimo wszystko ok. 20% meczy dziennie kończy się wynikiem over 3,5.
Poza tym, grając takie taśmy, nie przeanalizujesz dokładnie 27 meczów. Z ciekawości - jaki wyszedł Ci kurs?
Zacząłem grać inaczej.
Gram 3 razy za całą stawkę(załóżmy 10% kapitału 100 PLN) po kursie 1.3
Czyli wychodzi mi 10*1,3*1,3*1,3=21,97
Odkładam stawkę początkową, i gram za 11,97 3 razy po kursie 1.3. Wychodzi mi ok.26,98 PLN - odkładam 11,97... itd.
Baardzo mało czasu ostatnio, no ale będę się starał trzymać temat na 1 stronie i go jak najczęściej aktualizować ????
#1 http://scr.hu/6mz/41gjh

42062452 - moje gg, jestem częściej dostępny, co dwie głowy to nie jedna więc możemy razem powybierać dobre kursy itp.
Pozdrawiam!
PS Mimo wszystko preferuję kombinowanie 3-4 u4,5, niż 1 u3,5 który jak pokazał norbi może nie wejść parę razy z rzędu.

norbi434 50

norbi434

Użytkownik
Witam spowrotem malina ???? Pewnie , ze masz racje z tym under 3,5 i over 3,5 ???? Nie ma zlotego srodka na wygrywanie u buka jedynie mozemy minimalizowac ryzyko ???? Ja jak gram under 3.5 to przewaznie zabezpieczam sie w malej tasiemce under 4.5 na wszelki wypadek ???? u4,5 jest fajnym rozwiazaniem ale do grania przy tak zwanych przeze mnie &quot;mecz podwyzszonego ryzyka&quot; ???? Dzisiaj Anglia mecz na szczycie under 4.5 1,14 wiec kurs bardzo dobry i warty zaryzykowania do tasiemki underowej ????
Moj temat rozwial moj szalony pomysl o graniu za kazdym razem all in under 3.5 , trzeba miec mega szczescie aby wytypowac 20/30 meczy pod rzad z underem, dlatego ja caly czas kombinuje w moim temacie.

rafu 247

rafu

Użytkownik
Musze przyznac, ze podoba mi sie ten system. Zyski nie sa pokazne, ale i ryzyko bledu niskie, a po udanych 5 krokach stawka poczatkowa zostaje odlozona. Aczkolwiek osobiscie wyszczegolnilbym tu jeszcze etapy. Np. w drugim etapie gralbym juz nie za 10, a za te 19 zl ktore wygrales w etapie 1 (5 krokow) i odkladal podobnie. Ewentualnie po 3 zl. W ten sposob w 2 etapie wygrasz troche wiecej, a i prawie odlozysz stawke poczatkowa 2 etapu, wygrana w 1.
I tak kolejne etapy. Nie mniej jednak niezaleznie od tego jak bedziesz gral, zycze powodzenia ;)

malina_bb 1

malina_bb

Użytkownik
Z tym, że wg mnie system opisany w pierwszym poście wymaga modyfikacji, bo jest.. nieopłacalny. Tzn, niezależnie czy gramy 10 krok za 60 zł, czy gramy 1 krok za 10 zł, zawsze mamy odłożone te 2 zł. Porażka kiedyś przyjdzie, więc jak gramy &quot;żeby przegrać&quot; i mieć z tego zysk, to polecałbym granie z postu #12.
Chyba, że chcesz np po 10 krokach (jest ciężko) zakończyć system i wyjść z ok. 70 zł, czyli stawka początkowa x7.

Co gramy:
Argentyna Torneo
Białoruś
Brazylijskia
Czeska I
Francuskie
Japonia*
Championship, nPower1,2, Blue Square Premier
Meksyk I
Rumunia
towarzyskie
młodziki międzynarodowe