>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Under 3.5

S 1

steja

Użytkownik
Witam,

widziałem, że na forum jest kilku chłopaków którzy uprawiają taki bądź podobny (np. over 1.5) system.

Ja jestem pod wrażeniem wyczynu kolesia z tego link&#39;u
http://forum.bettingadvice.com/showthread.php?t=23612
który doszedł do naprawdę fajnych pieniędzy. Inna sprawa, że nie znał umiaru i... skończyło się jak się skończyło.

System testuje &quot;na sucho&quot; od dwóch miesięcy, ze sporymi przerwami. Mam kilka plików z zapisaną historią tego, co udało mi się zdziałać.

System może stać się naprawdę dochodowy (przykład - ww. link, czy jak w moim przypadku - zeszły pt - 100% skuteczności! 15 z 15 in plus).

Problem pojawia się przy selekcji tego jednego jedynego meczu na dzień (góra trzech meczy), gdybym już zdecydował się grać za gotówkę - 90% meczy wchodzi, tylko co z tego jeśli wybierzemy któryś spośród pozostałych 10%?...

Czy ktoś wcześniej grał takim systemem? (pomijam wybór meczy wg tego gościa) Jakie macie doświadczenia, porady, propozycje? Może znacie innych forumowiczów z podobnymi doświaczeniami? (niekoniecznie z tego forum)

Będę wdzięczny.

Pzdr,
J.

A 6

akh

Użytkownik
Temat tego chłopaka z Portugalii przeszedł do historii - ze 100 Euro zrobił 20 000!

Wszystko zależy od tego, czy zaryzykujesz pierwsze kilkanaście meczy i będziesz grał Va Banque...

Wiadomo, że perspektywa takiego zarobku wygląda niesamowicie i można stracić głowę, jednak trzeba pamiętać, że najwięcej zależy tu od odpowiedniego doboru spotkań (drużyny, które w ostatnich 5 spotkaniach zanotowały U3,5), niezwykle dokładnej analizy, no i niesamowitego szczęścia.

Z 1

zolw123

Użytkownik
Hej
Ja od niedawna gram under 4,5 i właśnie przymierzam się do under 3,5 bo szybciej kasę można zdobyć ... ALE !!!
Jak jak to mówią Super Gracze których się trzeba słuchać bukamcherka to nie sprint tylko maraton więc wole zostać na under 4,5 przy 5-6 meczach.
ALE !!
Przy wspólnej analizie może wyciągniemy perełki under 3,5 ?? Jak coś to moje gg 1214591
Acha jeszcze jedno gram na jednym z tematów va bank na under 4,5 jeden mecz dziennie.
http://forum.bukmacherskie.com/f15/typy-zolw123-strzeli-niestrzeli-43090.html#post1541306
http://forum.bukmacherskie.com/f15/obie-strzela-43883.html

Myślę że trzeba grać na podwojenie kwoty i wyciągać. Żeby podwoić trzeba wygrać z 8-9 razy przy under 4,5 Można wspólnie wybrać odpowiednie ligi no i mecze. Ja kocham Polską i Francuską.

W 0

wojsed

Użytkownik
Steja, hmm tym tematem mnie zainteresowałeś co do takiej gry. Oczywiście all-in jest bez sensu, ale np ze 100E zrobić 200-500 (w zależności kto jak chce przyjąć) i po tym odkładać kaskę to czemu by nie? Będziesz robił jakieś testy tego/albo grał w jakimś uporządkowanym temacie?

A 6

akh

Użytkownik
Steja, hmm tym tematem mnie zainteresowałeś co do takiej gry. Oczywiście all-in jest bez sensu, ale np ze 100E zrobić 200-500 (w zależności kto jak chce przyjąć) i po tym odkładać kaskę to czemu by nie? Będziesz robił jakieś testy tego/albo grał w jakimś uporządkowanym temacie?
Ja robiłem testy tego systemu. Wybierałem mecze takie o jakich wspominałem, czyli drużyny, które w 5 ostatnich meczach miały Under 3,5. Na 20 spotkań, 16-17 było trafionych...
Teraz pozostaje kwestia jak grać, czy Va Banque i liczyć na udaną serię kilkunastu meczy, czy po 4-5 zwycięstwach odkładać pieniądze, wygrywać mniej i liczyć na dalsze szczęście.
Oczywiście, tego systemu nie opłaca się grać płaską stawką...

;)

S 1

steja

Użytkownik
Hej,

b. się cieszę, że temat znalazł odzew. Nie jakiś szałowy, ale jednak ;)

zolw123, zainteresowałeś mnie swoim tematem ???? kilka meczy, niezły kurs można z tego wyciągnąć i przy sporym budżecie można go podwoić ????
przypatrzę się by grać takim systemem, bo wiadomo - 4.5 jeszcze bardziej mniej ryzykowne jak 3.5 ;)

wojsed, testy już były - jak pisałem. mam trochę tego zapisanego. może niedługo, jak znajdę chwilę, pokuszę się o uporządkowanie tego.
ja chciałbym grać właśnie va bank, czy jak to niektórzy tu mówią - all-in, albo - trochę ostrożniej - połowa stawki. w excelu nawet już opracowałem sposób jakby to miało wyglądać - pierwsza stawka 50,00, stały kurs 1.5 (dwa/maks trzy mecze), i po 15x mamy fajną wygraną + to połowa z każdego etapu wygranej. w załączniku - szczegóły. zmieńcie z doc na xlsx.

W 0

wojsed

Użytkownik
ja bym to pograł w ten sposób że wypłata po kilku meczach. np dla średniego kursu 1.38 po 5 meczach:
100j-&gt;500j
jak pisałeś że miałeś 80-85% skuteczności to powinno wejść
i bym wtedy odkładał i od nowa. Jeżeli bym się wzbogacił wystarczająco (np po przejściu takich kilku kroków) zwiększenie kwoty bazowej z powiedzmy 100j do 200j albo więcej, i dalej tak samo.
Tak bym to widział jako zarys, bo dokładniej to by trzeba było przeanalizować/spróbować.
To można też np jechać 10 meczy pod rząd i wtedy 100-2500 ale czy będzie się tak trafiać? Wygląda, że tak, ale oczywiście będzie też więcej wpadek.

Z 1

zolw123

Użytkownik
Ja myślę że trzeba się ostro skupić przy wyborze MECZU.
A czy ktoś zagra u2,5 , u3,5 czy u4,5 to już od niego zależy jakie podejmuje ryzyko.
Niestety minus w tym taki że akurat w moim przypadku jak przegram to dwa kolejne kupony są na odrobienie straty. Nie mówiąc już o złej passie.
Ja głównie szukam stron które zrobią za mnie czarną robotę i wytypują under 2,5 + moja analiza + przeczucie = typy under 4,5 ;)
Acha i jak widzieliście po każdym tygodniu trzeba wyciągnąć wnioski i ich się trzymać bo inaczej będzie ⛔
Jak ktoś znajdzie fajne strony z u/o to proszę podesłać.
PAMIĘTAJCIE ! Mądre głowy na forum już kiedyś napisały że bukmacherka to nie sprint tylko maraton !!!!

Do góry Bottom