>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Under 2.5 gdy HT 0-0

K 0

knobelzdorf

Użytkownik
Ostatnio zacząłem grać na Betfair UNDER 2.5 gdy do przerwy był wynik 0-0. Typowałem zawsze, gdy skończyła się pierwsza połowa i kurs był ok 1,3-1,4. To, moim zdaniem sporo, a prawdopodobieństwo trafienia bardzo duże.
Polecam do tego ligi europejski, bo Chile, Argentyna, Meksyk, Paragwaj itp. to dla mnie w tym wypadku NO BET - cuda się tam potrafią zdarzyć.
Co o tym myślicie?
[EDIT]
Prosty przykład dziś UEFA. Na 11 meczów zakończonych do przerwy 0-0, dwa były OVER-y.

jacek89 5

jacek89

Użytkownik
System może się opłacać, ale pomyśl co by było, gdyby padły trzy overy na 11 spotkań zakończonych do przerwy 0;0?
Zakładając średni kurs 1,35 mamy:
zysk/strata = 0,35j* 8-1j*3= -0,2j
pozdro

sms__1985 0

sms__1985

Użytkownik
Ja próbuje ten system na malej kwocie i za jeden mecz z piątku i kilka z soboty zarobiłem okolo 60%, choć nie stosuje do końca założeń tego systemu, czasami nawet warto na 10-15 minut przed końcem 1 połowy meczu postawić under 1.5 przy stanie 0-0. System jest warty uwagi.

S 0

sroczka83

Użytkownik
system warty uwagi, ale nie polecam grać ligi holenderskiej, włoskiej i francuskiej, w drugich połowach lubią dużo strzelać. Osobiście lubie grać overy, undery ale przed meczem, są niezłe kursy nawet, a czasami łatwo wyłowić kase na np. over 3.5 gdy gra real u siebie lub cała liga holenderska.

dukat 7

dukat

Użytkownik
Jakby dało się grać under 2,5 gdy ht 0-0 rozpisem, albo akumulowanym to byłby to fajny system. A tak to raczej nie zda egzaminu.

deniak 0

deniak

Użytkownik
Jeśli bierzesz pod uwagę jedną kolejkę i to, że były &quot;tylko&quot; 2 overy to życzę powodzenia przy &quot;systemie&quot; grając na prawdziwą kasę.
Ktoś zadał sobie trud i sprawdził historię spotkań w poprzednim sezonie PUEFA, 2 sezony wstecz, 5?
Szkopuł w tym, że bukmacherzy NA PEWNO sprawdzili i kurs jaki wystawiają, jest adekwatny do szansy minus marża.
Grając &quot;na pałę&quot; co leci, raczej wyjdzie minus w dłuższym okresie.

krajzicinek 0

krajzicinek

Użytkownik
prędzej czy później przejedziesz się na tym...wystarczy jeden overowy mecz a raczej 2 połowa overowa i po ptakach...grałem tak na Bwinie to wiem...a tam kursy były 1.40-1.70 niekiedy...system godny uwagi ale tak jak mówię...na dłuższą metę przynosi straty...no chyba, że ktoś go &quot;potrzebuje na 2-3 dni&quot; ????

Do góry Bottom