>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Ukash,paysafecard

K 0

kamil112.18

Użytkownik
Witam, nie ma konta w banku i dopóki nic nie wygram nie chcę zakładać(brak dochodów, a po co ma świecić pustkami:] ). Zauważyłem, że w Bahu nie ma przy rejestracji wymaganego podania numeru konta. Mogę założyć konto bankowe dopiero później i wtedy podać?
Zamierzam wpłacić kasę poprzez kartę ukash lub paysafecard. Tylko mam mały problem nie chcę szaleć na początek i chcę wpłacić 10 zł, max 20 zł, ale zauważyłem ,że są minimalne limity wpłaty tą płatnością chyba 5 euro, lub nawet 10 euro. To mogę wpłacić 10 zł lub 20 zł? Robił już ktoś tak?

madman01 13,9K

madman01

Użytkownik
Ja nie dawno wpłacałem do betclic 20 zl za pomoca paysafecard, nie wiem jak jest w bet at home bo tam dawno nie gralem ale mysle ze da rade tez wplacic tak jak w betclic bo to nie jest wymagajacy bukmacher...sprawdzilem wystarczylo wejsc na strone bahu i kliknac wplata paysafecard, widnieje napis minimalna wplata 0,01 EUR przelicz sobie to na zlotowki, wystarczy odrobine inicjatywy i wszystko mozna sprawdzic

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Jak 0,01 EUR? W pomocy wpłata paysafecard 10 EUR jest napisane.
A jak z tym kontem mogę podać później?
Oczywiście że możesz podać nr konta później dopiero przy wypłacie pieniążków....Nie musisz od razu.

P 4

poczatkujacy00

Użytkownik
Kamil, kupujesz kupon paysafecard 20 zł, i nie musisz od razu wpłacić na buka z tego kuponu całości, możesz wpłacić dziś np nawet 5 groszy, np za dwa dni 5 zł, bo ten kupon jest wielokrotnego użytku aż do wyczerpania środków znajdujących się na nim.

J 10

jerky

Użytkownik
Paysafecard jest dobre do Cię nikt nie kontroluje (rząd). Jednak jak wpłacisz przez paysafe, a potem wpadniesz na pomysł wypłaty na MB, to tak nie da rady jak coś. Dlatego przed wpłatą zastanów się jaką opcję wypłaty potem wybierzesz :p

K 0

kamil112.18

Użytkownik
Kamil, kupujesz kupon paysafecard 20 zł, i nie musisz od razu wpłacić na buka z tego kuponu całości, możesz wpłacić dziś np nawet 5 groszy, np za dwa dni 5 zł, bo ten kupon jest wielokrotnego użytku aż do wyczerpania środków znajdujących się na nim.
Wiem, że jest wielokrotnego użytku, ale bah ma minimalną wpłatę 5eur tym sposobem, a ja chcę kupić kartę za 20zł, a to nie jest 5EUR

Do góry Bottom