>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Ukash - brak kontaktu z obsługą klienta

S 7

stasiuuu

Użytkownik
Witam,
Najpierw przedstawię swój problem.
Po przewalutowaniu u nich 2 kuponów zgubiłem kody PIN, a nie dostałem żadnego e-maila.
Wysłałem do nich za pomocą formularza 2 e-maile jeden po polsku drugi po angielsku ale z ich strony zero odezwu.
Było to wczoraj. A wydaję mi się że w tak dużej firmie nie powinno się odkładać takich spraw na potem.
Mają może oni jakiś adres e-mail do kontaktu ? Bo jedynie przez formularz można.

dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
Wczoraj? Jeśli po dwóch tygodniach nie odpiszą to wtedy możesz napisać o braku kontaktu, przeważnie odpisują wciągu kilku dni. Jak chcesz możesz do nich zadzwonić, nr: 00800 000 8527.

S 7

stasiuuu

Użytkownik
Raczej chodzi mi o to, że w dobie takiej informatyzacji, każdy by chciał na teraz. U bukmacherów masz LiveChaty i wszystko robisz prawie od razu. A tu firma (wydaję mi się że jedna z większych) i trzeba czekać, jestem zrażony. Cóż tylko teraz odzyskać pieniążki.
@edit
Ile się płaci za połączenie ?
I jak to wybrać na komórce, znaczy jaki numer. Cyfra w cyfre ?

dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
Moneybookers, Paysafecard itp. tak samo szybko odpisują... Nie wiem ile się płaci za połączenie, a numer dokładnie taki jak podałem.

Otrzymane punkty reputacji: +1
S 7

stasiuuu

Użytkownik
To są jakieś jaja, jak to może tyle trwać. Jest sobota popołudnie, dopiero wczoraj coś do mnie napisali. Że potrzebują gdzie kupiłem te kupony, gdzie próbowałem użyć itd... trochę to bez sensu. Przecież robiłem to na założonym u nich koncie więc powinni wszystko zrobić szybko ( jakaś historia przewalutowań/łączeń kuponów ), a tu trzeba czekać.
Ahh zraziłem się i już nigdy z tego korzystać nie będę.

Do góry Bottom