>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Ujemny stan konta

I 0

ins88

Użytkownik
Witam serdecznie, po dłuższej nieobecności na swoim koncie dzisiaj wchodzi i uwaga, co widze? Stan konta - 900 zł. Poszperałem sobie w historii i była jakaś korekta wyniku, pewnie tenis na mączce, bo grałem under, który początkowo rozliczono jako dobry, a następnie koretka na zły. Czy mogą mi coś zrobić? W sumie to gram b. rzadko i moge sobie darować tego buka, nie widzi mi się wpłacanie 900 zł tylko po to aby wyzerować konto...

miał ktoś podobną sytuacje?

C 7

cokolwiek

Użytkownik
Witam serdecznie, po dłuższej nieobecności na swoim koncie dzisiaj wchodzi i uwaga, co widze? Stan konta - 900 zł. Poszperałem sobie w historii i była jakaś korekta wyniku, pewnie tenis na mączce, bo grałem under, który początkowo rozliczono jako dobry, a następnie koretka na zły. Czy mogą mi coś zrobić? W sumie to gram b. rzadko i moge sobie darować tego buka, nie widzi mi się wpłacanie 900 zł tylko po to aby wyzerować konto...

miał ktoś podobną sytuacje?
hej, nie musisz nic robic w zasadzie.... zapomni o koncie i tyle... ale mozesz tez zapytac sie supportu.. czasami oni sami ze swojej kasy wyzeruja jesli byl ich oczywisty blad a ty poprostu te srodki potem przegrales... napisz do nich

Do góry Bottom