Gala juz dzisiaj i nie ma kompletnie zadnych typow ? Wiadomo ze walki obsadzone przecietniakami a nawet anonimowymi zawodnikami ale cos znalezc ciekawe mi sie udało.
Shalorus-Nurmagomedov
1,77 pinnacle 4/10
obaj słabi.. lucky punch Ruska i po zawodach mimo ze pod koniec kondycyjnie lepszy i tak
Shalorus to irański zawodnik dobry w boksie, wrestlingu i bjj. Zdobywal doswiadczenie w WEC gdzie wygral 3 walki i 1 zremisowal. Dzieki temu trafil do
UFC i przegral dopiero w 3 rundzie z Millerem ktory juz jakis poziom prezentuje i dzisiaj rowniez walczy w walce wieczoru. Rusek jest dla mnie anonimowy.. rekord 16-0 wyrobiony na kelnerach na rosyjsko-ukrainskich galach wiec nie walczyl tak naprawde z nikim godnym uwagi. Shalorus wygral np przez decyzje z Palaszewskim wiec to juz troche wyzszy poziom. Nurmagomedov na wazenie przyszedl jak pajac w jakiejs perułce i wszyscy patrzeli na to z politowaniem. Dostal szanse walki na takiej gali jak
UFC ale sadze ze to jednorazowy wystep i szybko Shalorus pokaze mu miejsce w szeregu za to pajacowanie.
Camoes-Hayden 1,30
Easton-Papazian 1,28
ako 1,66 tobet
stawka 4,5/10
Dubelek z walk w ktorych sa zdecydowani faworyci. Tak naprawde walka Camoesa z Haydenem w ogole nie powinna sie odbyc bo oboje zastepowali zawodnikow. Camoes juz wczesniej dowiedzial sie ze bedzie walczyl za Oliveire. Potem przygotowywal sie do walki z ciekawym zawodnikiem jakim jest Madadi ale tez rowniez odniosl kontuzje i jako przeciwnika dano mu Haydena ktory tak naprawde jest nikim w swiecie
mma. Kolejny ktory ma rekord 8-0 i ktory dzisiaj bedzie zakonczony. Camoes ma za soba 2 walki w
UFC z Pellegrinim z ktorym przegral i remis z Uno. W maju pokonal Escudero ktory walczyl rowniez ostatnio w
UFC. Doswiadczenie ma na pewno wieksze i umiejetnosci rowniez. Camoes posiada 3 stopien czarnego pasu bjj.
Easton mial walczyc ze Stonem ale ten doznal kontuzji. Dzis walczy z Papazienem ktory juz w ogole jest kompletnie anonimowy dla mnie. Easton to tez nie wirtuoz ale takich jak Ormianim powinien niszczyc i to szybko. Dubel z faworytami ciekawy.
Miller-Guillard 1,55
Barry-Morecaft
full time NO 1,33
ako 2,06
unibet 3,5/10
Barry z Morecaftem to pojedynek ciezarowcow i nie wyobrazam sobie zeby dociagneli do konca chyba ze beda chodzic w okol oktagonu..
Guillarda nie cenilem nigdy, jest dla mnie pajacowaty i po ostatnim laniu od Lauzona nie wroze mu niczego dobrego w pojedynku z Millerem ktory jak do tej pory przegral tylko z Bendo, Maynardem i Edgarem. Sa to nazwiska z czolowki dlatego na porazke z przecietnym Guillardem nie moze sobie pozwolic.