>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

UFC on FX: Guillard vs Miller

Status
Zamknięty.
snoopdogg 369

snoopdogg

Forum VIP

Data: 20 stycznia 2012
Miejsce: Bridgestone Arena, Nashville, Tennessee, USA
Transmisja: FX
Walka wieczoru:
155 lbs.: Melvin Guillard (29-9-2) vs. Jim Miller (20-3)
Główna karta:
170 lbs.: Josh Neer (32-10-1) vs. Duane Ludwig (22-11)
265 lbs.: Pat Barry (6-4) vs. Christian Morecraft (7-2)
135 lbs.: Mike Easton (11-1) vs. Jared Papazian (14-6)*
Pozostałe:
185 lbs.: Jorge Rivera (19-9) vs. Eric Schafer (12-6-2)
170 lbs.: Charlie Brenneman (14-3) vs. Daniel Roberts (12-3)
155 lbs.: Kamal Shalorus (7-1-2) vs. Khabib Nurmagomedov (16-0)
155 lbs.: Reza Madadi (11-2) vs. Fabricio Camoes (13-6-1)
205 lbs.: Ryan Jimmo (16-1) vs. Karlos Vemola (8-2)
135 lbs.: Joseph Sandoval (6-1) vs. Nick Denis (10-2)
145 lbs.: Daniel Pineda (15-7) vs. Pat Schilling (5-0)*

Przesmak tego co nas czeka 28 stycznia. Jednak do walki Evansa, czy też Sonnena jeszcze dwa tyg. Za tydzień znów będziemy mieli okazję zwiększyć nasze portfele. Zapraszam do dyskusji i podawania świetnych typów, tak jak ostatnio ;)

montanelli 51

montanelli

Użytkownik
Melvin Guillard - Jim Miller 2 ✅ (duszenie zza pleców, 1 runda 3:03) ????
Kurs: 1,6 Unibet
Ponieważ prawie cała reszta tej rozpiski jest dla mnie zupełnie anonimowa, obstawię tyko tę walkę, chyba, że bardziej obeznani w temacie koledzy coś zaproponują. Kurs na to spotkanie wydaje mi się bardzo dobry, Jedyna szansa Guilarda to znokautowanie przeciwnika, co moim zdaniem mu się nie uda. Uważam, że Miller podda Guillarda w pierwszej, góra drugiej rundzie. W gorszym przypadku wywalczy punktowe zwycięstwo po 3 rundach, ale myślę, że będzie to poddanie w pierwszej rundzie.

snoopdogg 369

snoopdogg

Forum VIP
Ja bym nie skreślał Guillarda. Fajnie się ten chłopak rozwijał, przytrafiła mu się wpadka w postaci przegranej walki z Lauzona. Myślę, że w tej walce zachowa zimną krew i powalczy dłużej niż jedną rundę. Jeszcze kilka miesięcy temu mogła to być walka o pas, oboje wracają do octagonu po porażkach. Melvin odszedł od teamu Jacksona i nie raz udowodnił, że potrafi zrobić niespodziankę. Jestem ciekaw walki Pat Barry vs. Christian Morecraft. W razie porażki Patta, może to być jego ostatnia walka w UFC. Myślę, że nie da się poddać i wygra przez low kicki ;)

K 116

kopakos

Użytkownik
Ja zagram dubla z Charlie Brennemanem i Ryanem Jimmo. Cały czas mam w pamięci walkę Charliego z Rickiem Storym, gdzie biorąc zastępstwo w ostatnim tygodniu przed walką, zdominował swojego przeciwnika. Swoją poprzednią walkę przegrał z Johnsonem, którym po swojej ostatniej przygodzie z 11 funtami nadwagi wyleciał już z UFC. Myślę że Charlie zdominuje Robertsa swoimi zapasami i wygra przez decyzję, a Roberts wyleci z UFC, po trzeciej kolejnej porażce. Ryan Jimmo posiada imponujący rekord 16-1, przegrywając tylko pierwszą walkę w karierze. W swojej ostatniej walce pokonał z lekkimi problemami, przez decyzję Sokoudjou. Jego przeciwnik - Vemola, walczył ostatni raz w sierpniu, gdzie przegrał z Ronnym Markesem przez decyzję gdzie został dość mocno zdominowany. O ile dobrze pamiętam to Vemola po pierwszej rundzie miał już spory problem z kondycją i tam gdzie teoretycznie powinien być lepszy - w zapasach, miał problemy żeby bronić obaleń ze strony Markesa. Ogólnie jak dla mnie, gala ciężka do typowania i powstrzymam się od typowania innych walk.
Duble: Jimmo + Brenneman
Edit:
Brenneman ✅
W ogóle nie zauważyłem że jakiś czas temu Jimmo wyleciał z rozpiski z powodu kontuzji, a typy podawałem na sucho, bo bet365 nie dał kursów na undercard...

S 2,4K

soltysiao

Użytkownik
Gala juz dzisiaj i nie ma kompletnie zadnych typow ? Wiadomo ze walki obsadzone przecietniakami a nawet anonimowymi zawodnikami ale cos znalezc ciekawe mi sie udało.
Shalorus-Nurmagomedov 1,77 pinnacle 4/10 ⛔ obaj słabi.. lucky punch Ruska i po zawodach mimo ze pod koniec kondycyjnie lepszy i tak
Shalorus to irański zawodnik dobry w boksie, wrestlingu i bjj. Zdobywal doswiadczenie w WEC gdzie wygral 3 walki i 1 zremisowal. Dzieki temu trafil do UFC i przegral dopiero w 3 rundzie z Millerem ktory juz jakis poziom prezentuje i dzisiaj rowniez walczy w walce wieczoru. Rusek jest dla mnie anonimowy.. rekord 16-0 wyrobiony na kelnerach na rosyjsko-ukrainskich galach wiec nie walczyl tak naprawde z nikim godnym uwagi. Shalorus wygral np przez decyzje z Palaszewskim wiec to juz troche wyzszy poziom. Nurmagomedov na wazenie przyszedl jak pajac w jakiejs perułce i wszyscy patrzeli na to z politowaniem. Dostal szanse walki na takiej gali jak UFC ale sadze ze to jednorazowy wystep i szybko Shalorus pokaze mu miejsce w szeregu za to pajacowanie.
Camoes-Hayden 1,30✅
Easton-Papazian 1,28 ✅
ako 1,66 tobet
stawka 4,5/10
Dubelek z walk w ktorych sa zdecydowani faworyci. Tak naprawde walka Camoesa z Haydenem w ogole nie powinna sie odbyc bo oboje zastepowali zawodnikow. Camoes juz wczesniej dowiedzial sie ze bedzie walczyl za Oliveire. Potem przygotowywal sie do walki z ciekawym zawodnikiem jakim jest Madadi ale tez rowniez odniosl kontuzje i jako przeciwnika dano mu Haydena ktory tak naprawde jest nikim w swiecie mma. Kolejny ktory ma rekord 8-0 i ktory dzisiaj bedzie zakonczony. Camoes ma za soba 2 walki w UFC z Pellegrinim z ktorym przegral i remis z Uno. W maju pokonal Escudero ktory walczyl rowniez ostatnio w UFC. Doswiadczenie ma na pewno wieksze i umiejetnosci rowniez. Camoes posiada 3 stopien czarnego pasu bjj.
Easton mial walczyc ze Stonem ale ten doznal kontuzji. Dzis walczy z Papazienem ktory juz w ogole jest kompletnie anonimowy dla mnie. Easton to tez nie wirtuoz ale takich jak Ormianim powinien niszczyc i to szybko. Dubel z faworytami ciekawy.
Miller-Guillard 1,55 ✅
Barry-Morecaft full time NO 1,33✅
ako 2,06
unibet 3,5/10
Barry z Morecaftem to pojedynek ciezarowcow i nie wyobrazam sobie zeby dociagneli do konca chyba ze beda chodzic w okol oktagonu..
Guillarda nie cenilem nigdy, jest dla mnie pajacowaty i po ostatnim laniu od Lauzona nie wroze mu niczego dobrego w pojedynku z Millerem ktory jak do tej pory przegral tylko z Bendo, Maynardem i Edgarem. Sa to nazwiska z czolowki dlatego na porazke z przecietnym Guillardem nie moze sobie pozwolic.

Otrzymane punkty reputacji: +9
david295 80

david295

Użytkownik
Jim Miller - Melvin Guillard 1 1.55 6/10 ✅

Jim mlodszy brat Dana Millera, zapasnik i czarny pas BJJ zawalczy z Melvinem Guillardem. Melvin bilans walk 29-9-2 nie ma zwyciestw nad wielkimi nazwiskami pokonal tylko swietnego kickboksera Dennisa Silvera. Przegrywal natomiast z &quot;dawnym&quot; Joe Stevensonem oraz Nate Diazem. Ostatni pojedynem sprowadzil go na ziemie gdzie przegral w 47 sek przez duszenie z Joe Lauzonem. Prawie wszystkie walki przegrywal przez poddania a dzisiaj zmierzy sie z posiadaczem czarnego pasa BJJ. Miller w swojej karierze przegral tylko 3 walki, z Edgarem, Maynardem i ostatnio z Bensonem Handersonem. Wszystkie walki przegral przez decyzje a dwaj z jego przeciwnikow to najlepsi obecnie w wadze lekkiej moze oprocz Diaza. Biorac pod uwage 11 zwyciestw Millera przez poddanie oraz dobre zapasy przy 8 porazkach Guillarda przez poddanie zapowiada zwyciestwo faworyta.

Edit: Tak jak sie spodziewalem szybki poddanie Millera

K 116

kopakos

Użytkownik
Brenneman z takim submission defense nie ma czego szukać z zawodnikami z lepszymi chwytami od Robertsa. Może i Roberts ma czarny pas bjj, ale jakoś nie przekonał mnie swoją grą parterową, łatwo oddawał boczną. Gdyby od początku był bardziej agresywny w szukaniu poddań, zapewne wygrał by przez poddanie w 2, bądź 3 rundzie. Brenneman jeżeli dalej będzie tak się ładować w próby poddań, to jestem pewny że w ciągu najbliższych dwóch walk zostanie poddany z pleców po którymś z obaleń. Niemniej jednak cieszy mnie, że wygrał bo typ wszedł. Ale na pewno nie postawię na Brennemana następnym razem, jeżeli będzie walczyć z agresywniejszym grapplerem.

snoopdogg 369

snoopdogg

Forum VIP
Walka wieczoru:
155 lbs.: Jim Miller pok. Melvina Guillarda przez poddanie (duszenie zza pleców), 3:03 runda 1
Główna karta:
170 lbs.: Josh Neer pok. Duane’a Ludwiga przez techniczne poddanie (gilotyna), 3:04 runda 1
135 lbs.: Mike Easton pok. Jareda Papaziana przez większościową decyzję, 29-28; 30-27; 29-29
265 lbs.: Pat Barry pok. Christiana Morecrafta przez KO (lewy sierpowy i ciosy w parterze), 3:38 runda 1
Walki w FUEL TV:
185 lbs.: Jorge Rivera pok. Erica Schafera przez TKO (uderzenia w parterze), 1:31 runda 2
155 lbs.: Khabib Nurmagomedov pok.Kamala Shalorusa przez poddanie (duszenie zza pleców), 2:08 runda 3
170 lbs.: Charlie Brenneman pok. Daniela Robertsa przez jednogłośną decyzję, 2 x 30-27; 29-28
155 lbs.: Fabricio Camoes pok. Toma Haydena przez poddanie (duszenie zza pleców), 4:03 runda 1
145 lbs.: Daniel Pineda pok. Pata Schillinga przez poddanie (duszenie zza pleców), 1:37 runda 1
135 lbs.: Nick Denis pok. Josepha Sandovala przez KO (łokcie w klinczu), 0:22 runda 1

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom