Ikram Aliskerov @2.20 o kurde jednak bumisko straszne, miałeś rację
anzelmo
Ja tutaj zagrałem w stronę ruska, Whittaker wydaje mi się, że ma jednak zjazd formy, słaby styl w walce z du Plessis'em i raczej nic ciekawego nie pokazał też z drewniakiem jakim jest Costa i ledwo tam urwał zwycięstwo na kartach. Żniwiarz trochę tych ciosów w swojej karierze już przyjął, DDP szybko go skruszył, a Aliskerov stylowo może rozegrać to podobnie, rusek lubi wywierać presję i szybko ruszać na rywala, do tego typowo dagestański styl zapasów i grapplingu, presja i do przodu, Bobby mocnym ciosem nie grozi, Aliskerov wręcz przeciwnie, upatruję tutaj sytuacji, że wjedzie w Whittakera tak samo jak Dircus. Owszem klasy rywali nie ma co porównywać, ale DDP też nikogo poważnego nie pokonał, pedał Till i 40 letni Brunson to żadni klasowi rywala, a sufit Aliskerova myślę, że jest wyżej niż u Dircusa, na pełnym dystansie Rob może wypunktować ruska, może nawet skończyć w mistrzowskich, ale wydaje mi się, że do tego nie dojdzie, walka zakończy się szybciej, Żniwiarz nie przetrwa presji, którą narzuci Aliskerov i w pewnym momencie padnie pod ciosami.