>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

UFC Fight Night: Whittaker vs. Aliskerov

anzelmo 259,1K

anzelmo

Użytkownik
Tak na szybko kilka fajny starć u Araba O dobrej godzinie tak na szybko gala pod szejko nazwiska ruskie Dagestance i parę gwiazd

btw Wie ktoś dlaczego Ozemir nie ma wjazdu do USA i musi walczyć poza granicami na tego typu iventach

Pavlovich S. - Volkov A. Drago Volkov przed czasem 3,9 betclic szkoda....

Starcie na szczycie w wadze ciężkiej starcie dwóch Ruskich...imo Lubię Volkova .Drago w tym pojedynku nie jest faworytem wiadoma sprawa patrząc jak walczy Pavlovic jako ze posiada moc w lapach ale obaj dobrze sie znają sparowali wiele razy ta walka może być szybka krótka i pójść w obie strony. Ja troszkę liczę na to ze Drago ogarnie swojego konkurenta w parterze gdzieś w 2 rundzie Volkov jest wszechstronniejszy dobrze sie rusza jeśli nie wyłapie petardy w 1 rundzie w szczególności w 2-3 pierwszych minutach to szanse jego mocna pójdą w górę. Dobrze kopie szczeka tez na miejscu ale tutaj musi uważać na te akcje bokserskie na początku walki parter to inna bajka warunki ma zeby spokojnie sie nie podpalić- pomęczyć Sergirja i go widowiskowo skończyć bo Pavlovic jest jedno wymiarowy.

Whittaker R. - Aliskerov I. Whittaker R przed czasem 2,75 fortuna

Tutaj troszkę podobna historia do betu wyżej idziemy w stronę popularnego Żniwiarza ktory jest wszechstronniejszy ma lepszych rywali na rozkładzie od swojego rywala ma większe doświadczenie i po prostu powinien skończyć rywala groźnego w stójce ale jest tutaj na zastępstwie waga podróż cardio imo im dłużej potrwa walka tym różnica Roba powinna wyjść.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1119
Semtex 264,1K

Semtex

Użytkownik
Ikram Aliskerov @2.20 o kurde jednak bumisko straszne, miałeś rację anzelmo anzelmo
Ja tutaj zagrałem w stronę ruska, Whittaker wydaje mi się, że ma jednak zjazd formy, słaby styl w walce z du Plessis'em i raczej nic ciekawego nie pokazał też z drewniakiem jakim jest Costa i ledwo tam urwał zwycięstwo na kartach. Żniwiarz trochę tych ciosów w swojej karierze już przyjął, DDP szybko go skruszył, a Aliskerov stylowo może rozegrać to podobnie, rusek lubi wywierać presję i szybko ruszać na rywala, do tego typowo dagestański styl zapasów i grapplingu, presja i do przodu, Bobby mocnym ciosem nie grozi, Aliskerov wręcz przeciwnie, upatruję tutaj sytuacji, że wjedzie w Whittakera tak samo jak Dircus. Owszem klasy rywali nie ma co porównywać, ale DDP też nikogo poważnego nie pokonał, pedał Till i 40 letni Brunson to żadni klasowi rywala, a sufit Aliskerova myślę, że jest wyżej niż u Dircusa, na pełnym dystansie Rob może wypunktować ruska, może nawet skończyć w mistrzowskich, ale wydaje mi się, że do tego nie dojdzie, walka zakończy się szybciej, Żniwiarz nie przetrwa presji, którą narzuci Aliskerov i w pewnym momencie padnie pod ciosami.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +708
Do góry Bottom