Startujemy z UFC 1 gala tematy chyba nie ma to zarzucam moze ktos cos skrobnie Rozsypiska spora kilka ciekawych nazwisk debiuty zobaczymy
Mackenzie Dern vs. Amanda Ribas
115 lbs
S. Ponzinibbio vs. C. Harris
170 lbs
A. Razak Alhassan vs. César Almeida
185 lbs
Chris Curtis vs. Roman Kopylov
185 lbs
Austin Bashi vs. C. Rodriguez
145 lbs
P. Soriano vs. Uros Medic
170 lbs
Jose Johnson vs. Felipe Bunes
128 lbs
Marco Tulio vs. Ihor Potieria
188 lbs
Thiago Moisés vs. Trey Ogden
155 lbs
P. Parsons vs. Jacobe Smith
170 lbs
E. Kareckaite vs. N. Caliari
125 lbs
M. Gadzhiyasulov vs. Bruno Lopes
205 lbs
V. Dudakova vs. Fatima Kline
115 lbs
Joe Solecki vs. Nurullo Aliev
155 lbs
Tak szybko bo gala po 22-ej startuje betbuliderek z fortuny
Kline F. - Dudakova V.Razem minuty - Więcej 1.5 Sprowadzenia - V. Dudakova Więcej 0.5 1,88 fortuna Dudakova 5,8 fuksiarz
Gram tez ruske po 5 z haczykiem bo myślę ze jak to u kobiet bywa może byc ciekawie- a kurs myślę warte gry .Obie panie po 1 porażce na koncie .Dudakova wchodziła do UFC z dużymi nadziejami aspiracjami troszkę szybko została zweryfikowana splitem z Sam Hughes- walka mogła pójść na jej konto. Rosjanka lubi chodzić po sprowadzenia i całkiem nieźle jej to wychodzi w 4 dotychczasowych walka w UFC tylko z Yu Frey nie zanotowała sprowadzenia. Myślę ze parter może być tu kluczowy do ugrania tego pojedynku .Fatima w debicie przegrała z doświadczona kanadyjka Jasudavicius która nia zamiatała jak chciała raz po raz obalając.
Dern M. - Ribas A. Walka zakończy się na punkty lub przez techniczną decyzję: Nie 2,44 fortuna Dern 2,65 fuksiarz
Rewanż tutaj mamy walkę wieczoru możliwe 5 rund i zobaczymy -Ją idę lekko w stronę Dern która zrobiła mały postęp w stójce typowo boksersko dość mocno bije a w parterze to jest jej płaszczyzna ocean gdzie jest w stanie utopić poddać Ribas. Obie panie bojowo nastawione w 1 walce Ribas rozbiła na pełnym dystansie Dern nawet dwa razy sprowadzając ja ale od tego czasu Dern sie poprawiła cardio przyzwoite proste akcje bokserskie wiadomo stójka nie jest jej płaszczyzna i Ribas na pewno jest lepsza technicznie ale obie charakterne nie ustępują pola myślę ze tutaj 5 rund nie będzie mamy mały octagon który powinien sprzyjać Macenzie.
i ostatni bet Curtis Ch. - Kopylov R. Razem minuty - Więcej 1.5 Więcej sprowadzenia - Remis (Runda 1) 1,98 fortuna
Mam słabość do Acion mena obaj preferują stójkę. Curtis dobry bokser ma czym palnąć będzie musiał tutaj przedrzeć sie do półdystansu. Bo warunki zasięg sa na jego niekorzyść Lubi wywierać presje nacierać. Kopylov czasem sprowadza swoich rywali ale Amerykanin bardzo dobrze broni tego elementu Rudolfo Viera ani razu go nie sprowadził to Kopylov tego nie zrobi no chyba ze po ciosach ale tak łatwo Certis nie pada ogólnie szykują sie fajna bitka w stójce dużo wymian.