>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Udinese 0- 2FC Barcelona 07.12.2005

Status
Zamknięty.
domel 49

domel

Forum VIP
Udinese 0-2 FC Barcelona

2,75 2,30 3,20 BAH

Czy brak znakomitych zawodnikow w zespole bedzie az tak widoczne zeby przegrac z Udinese? Czy Barcelona udowodni ze zawsze gra na wysokich obrotach?

damian77 34

damian77

Forum VIP
Frank Rijkaard da odpoczać w tym meczu Ronaldinho, Samuelowi Eto&#39;o i Thiago Mottcie. Na ławce rezerwowych usiądą z kolei podpora obrony Carles Puyol i pomocnik Deco.

Sędzia: Eric Braamhaar (Holandia)

Udinese: De Sanctis - Bertotto, Sensini, Felipe, Zenoni, Vidigal, Obodo, Muntari, Candela, Barreto (Iaquinta), Di Natale

Barcelona: Jorquera - Belletti, Oleguer, Marquez, van Bronckhorst, Edmilson, Gabri, Iniesta, Giuly, Ezquerro, Larsson

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Sędzia: Eric Braamhaar (Holandia)

Udinese: De Sanctis - Bertotto, Sensini, Felipe, Zenoni, Vidigal, Obodo, Muntari, Candela, Barreto (Iaquinta), Di Natale

Barcelona: Jorquera - Belletti, Oleguer, Marquez, van Bronckhorst, Edmilson, Gabri, Iniesta, Giuly, Ezquerro, Larsson

Moja Analiza :

Jak wiadomo Trener gości Frank Rijkaard da odpocząć Ronaldinho, a także kontuzjowanym Samuelowi Eto&#39;o i Thiago Mottcie. Na ławce rezerwowych usiądą z kolei podpora obrony Carles Puyol i pomocnik Anderson Deco ,Tym samym przed gospodarzami otwiera się szansa na rewanż za sromotną porażkę na Camp Nou (1:4). Jednak Udinese musi zagrać znacznie lepiej niż ostatnio z Livorno (0:2), jeśli chce się cieszyć z awansu do fazy pucharowej. jak dlamnie mecz będzie wyrównany ale młodzi piłkarze barcelony tacy jak Leo Messi będą chcieli się pokazać trenerowi i wygrają to spotkanie Mój typ to : 2

gusto 695

gusto

Forum VIP
Wdług mnie pewny remis. Udine nie błyszczy ale 1 punkt jest im potrzebny do awansu. Barca, mimo iż nie w pierwszym składzie wywiezie z Włoch jeden punkt. 8)

L 45

laha

Forum VIP
he he he *100 ????

Panowie chyba sie zapominacie ???? Barca wyjdzie rezerwą ?? buhhaha czyli rezerwa to

-Larsson
-Giuly
-Iniesta
-van Bronckhorst
-Edmilson
-Belletti

Są to gracze podstawowi zazwyczja grzejący lawe (oprócz kilku znanych fachowców) i myśle ze własnie Iniesta Bron&#39;st będą królować w tym meczu co prawda niezagra dowódca obrony -&gt; Puyol.Niezagra tesh geniusz,zdobywca złoej piłki -&gt; Ronaldinho i zdobywca tytułu najlepszego gracza afryki -&gt; Eto lecz myśle ze &quot;Młodzi i gniewni&quot; i rządni gry Larsson i spółka (z.o.o;)) dadzą rade i pomogą Werderowi Awansować

Mój Typ

Udinese - Barcelona 2 2,70

banji 13

banji

Forum VIP
Jak dla mnie najpewniejszy typ to 1X. Barca gra o pietruszke, a Udine walczy o awans. Jeśli przegraja 1 bramka to ich bilans bramkowy spadnie do -1 ,a jeśli Werder wygra 2 bramkami to bedzie miał bilans na 0 i to oni awansują. Co do Werderu to jestem pewien że wygra ze słabym na wyjazdach Panathinaikosem więc Udine nie może sobie pozwolić na porażke. Co wiecej na pewno od pierwszych minut zagra Iaquinta. Licze że Udina nie przegra spotkania.

PS. Chłopaki, widze że wasze analizy ograniczają sie do Kopiuj/Wklej. ŚWIETNIE!!

popiol 0

popiol

Forum VIP
Barca wygrała 2-0 z Udinese...a Werder wygrał 5-1 z koniczynkami wiec włosi odpadaja z LM ???? Barca pokazła w tym meczu ze ma bardzo szeroka ławke...ze na prawie rownym poziomie grac z 16 piłkarzy!!Iniesta to super talent..nie moga go zniszczyc...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom