>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

"Uczciwość" unibet

P 0

peterdetaur

Użytkownik
Zdarzyło mi się obstawić na zywo mecz w lidze chilijskiej pomiędzy Audax Italiano a Colo Colo. Obstawiłem przy wyniku 3-1 do przerwy, że drugą połowę wygra Colo-Colo jako że to właśnie oni strzelili ostatnią bramkę w pierwszej połowie i wydawało mi się wysoce prawdopodobne, że będą gonić wynik. Mecz jednak po 10 min drugiej połowy został przerwany wskutek zamieszek na trybunach.
Unibet ku mojemu zaskoczeniu zamiast dokonać zwrotu stawki uznał mecz za przegrany. Gdy zapytałem support dlaczego, odpowiedź dostałem, że zgodnie z decyzją władz ligi mecz nie zostanie wznowiony i zakończył się takim rezultatem. Jedyne o co się pofatygował support to link z opisem sytuacji w meczu i decyzją podjętą przez władze ligi:
Musicie chyba przyznać, że to &quot;trochę&quot; krzywdzące wszak zakład stawiałem na 45min+ewentualny doliczony czas a nie 10min. Czy zdarzały się wam takie przypadki z firma Unibet? I jak to wygląda w takich sytuacjach u innych firm? Na potwierdzenie słów dostarczam screena:
Pozdrawiam i czekam na opinie, wszak przerwanie meczu przez kibiców przecież może się zdarzyć praktycznie wszędzie ???? Jestem szczególnie ciekaw waszych doświadczeń z Unibet i innymi bukami, czy tylko u nich jest takie nieprzychylne podejście ( w moim odczuciu mało uczciwe), a może wszędzie tak się traktuje grających?!:p
Niestety jest to mój pierwszy post na forum i nie mogę na razie dodawać ani linków ani screenów.

A 13

augusthwdp

Użytkownik
w Unibecie to norma, że zawsze rozsztygają zakład na SWOJĄ korzyść, W innych bukach to nie do pomyślenia. Także radze Ci jak najszybciej uciekać do jakiegoś normalnego buka, gdzie faktycznie dbają o klienta!

P 0

peterdetaur

Użytkownik
Tak też myślałem, że nie jestem rodzynkiem i nie spotkało mnie &quot;szczególne&quot; traktowanie. Dziękuję za odpowiedź masz jakiegoś konkretnego buka na myśli?

zksstal 5,4K

zksstal

Użytkownik
kiedyś stawiałem także w meczu ligi chilijskiej chyba over i przy stanie 1-1 mecz także został przerwany. Prawdopodobnie jeśli to byłby mecz jakiejś ligi europejskiej to mecz byłby wznowiony, jednak w ameryce południowej jest przeważnie taka zasada włądz lig że wynik meczu w momencie przerwania zostaje uznany za końcowy. tak też było w moim przypadku, z tym że to było w bet365. b365 ma w regulaminie taki zapis że wyjątkiem od reguły przerwania meczu są mecze lig latynoamerykańskich, sądzę że także Unibet tak ma. więc bukmacher postąpił prawdopodobnie zgodnie z regulaminem. druga sprawa że gdyby miał odrobinę dobrej woli to mógłby zwrócić stawkę.

P 0

peterdetaur

Użytkownik
Wygląda na to, że ktoś z Unibet czyta obecne forum, ponieważ dostałem po kilku dniach zwrot stawki, a nie kontaktowałem się z supportem ponownie po negatywnej odpowiedzi.
Trochę szkoda, że dopiero upublicznienie takich informacji zmusza do refleksji, ale jak to się mówi lepiej późno niż wcale, ostatecznie w końcu sprawa została rozstrzygnięta &quot;korzystnie&quot; dla mnie ,co było najrozsądniejszym i najuczciwszym rozwiązaniem w tej sytuacji biorąc pod uwagę czas w którym doszło do przerwania meczu.

Do góry Bottom