y3ti
Użytkownik
Witam!
Zamierzam trochę potestować taki oto system gry.
Cel jest bardzo prosty. Chodzi o takie dobranie wynków U/O aby zawsze był jeden zwycięski zakład.
Oczywiście jest tutaj pewne ryzyko wystąpienia wyniku, który nie spełnia żadnego z tych zakładów, ale...
Na tenisie się naprawdę znam. Jestem przekonany, że po analizie spotkania we własnym zakresie powinienem ze sporą precyzją tak dobierać spotkania aby któryś z tych typów pokryć.
Jest oczywiście opcja na podwójny WIN. Niewielka bo niewielka ale jest.
Z czego większe daje szanse przy OVER Gemowy i UNDER setowy niż na odwrót.
Ponadto celem nie jest pokrycie się zakładów (na wzór surebet-ów) a win na przewidywany typ + zabezpieczenie na mniej prawdopodobnym.
Czyli przy stawce 100 na kurs 2 (Typ A) moim celem jest postawić 60 przy kursie 2,5 (Typ B).
Efekt taki, że jak zakład A wjedzie mam 40 na +, jak B mam zwrot całego zakładu... no i w najgorszym wypadku - 150.
Typy na Bet-fair, dobieram tak stawki aby łączna suma wynosiła +/- 100 euro.
EDIT: (Wyglądało to idiotycznie ale dlatego, że się link do Bet-fair się nie pokazywał)
Zaczynamy:
Nadal vs Brown
Under 21.5 gema @ 2.08 - 69.69
3 sety @ 3.3 - 30.31
Ivanović vs Davis
Under 19.5 @ 1.78 - 74
3 sety @ 3.85 - 26
Anderson v Stakhovshy
Under 23.5 @ 1.96 - 61.24
3 sety @ 2.58 - 38.76
Zamierzam trochę potestować taki oto system gry.
Cel jest bardzo prosty. Chodzi o takie dobranie wynków U/O aby zawsze był jeden zwycięski zakład.
Oczywiście jest tutaj pewne ryzyko wystąpienia wyniku, który nie spełnia żadnego z tych zakładów, ale...
Na tenisie się naprawdę znam. Jestem przekonany, że po analizie spotkania we własnym zakresie powinienem ze sporą precyzją tak dobierać spotkania aby któryś z tych typów pokryć.
Jest oczywiście opcja na podwójny WIN. Niewielka bo niewielka ale jest.
Z czego większe daje szanse przy OVER Gemowy i UNDER setowy niż na odwrót.
Ponadto celem nie jest pokrycie się zakładów (na wzór surebet-ów) a win na przewidywany typ + zabezpieczenie na mniej prawdopodobnym.
Czyli przy stawce 100 na kurs 2 (Typ A) moim celem jest postawić 60 przy kursie 2,5 (Typ B).
Efekt taki, że jak zakład A wjedzie mam 40 na +, jak B mam zwrot całego zakładu... no i w najgorszym wypadku - 150.
Typy na Bet-fair, dobieram tak stawki aby łączna suma wynosiła +/- 100 euro.
EDIT: (Wyglądało to idiotycznie ale dlatego, że się link do Bet-fair się nie pokazywał)
Zaczynamy:
Nadal vs Brown
Under 21.5 gema @ 2.08 - 69.69
3 sety @ 3.3 - 30.31
Ivanović vs Davis
Under 19.5 @ 1.78 - 74
3 sety @ 3.85 - 26
Anderson v Stakhovshy
Under 23.5 @ 1.96 - 61.24
3 sety @ 2.58 - 38.76