>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

u KaMeNeQ...

K 169

kameneq

:)
Zgodnie z regulaminem, pozwoliłem sobie otworzyć 2 temat. Dlaczego poprzedni został zakończony wytłumaczyłem w jego podsumowaniu. Jednym słowem - zysk był, ale przychodził za wolno. :confused:
Otwieramy drugie rozdanie i próbuję wdrożyć nowy pomysł, który w głowie wydaje mi się bardzo ciekawy. Kilka istotnych kwestii, co jak gdzie i z czym :
Na pewno będzie sporo kuponów, głównie w weekendy. Myślę, że granica wyniesie ok. 20 tygodniowo / 100 miesięcznie. W związku z tym, podsumowanie będę robił co tydzień lub co 20 kuponów, zobaczę jeszcze jak to będzie fizycznie wyglądało.
Czy tak samo gram prywatnie jak tu podaję ?
Typy, które tu podam na pewno znajdują się na moich kuponach. Może w innych konfiguracjach itp, lecz ze wszystkich korzystam, a stawki w tym samym stylu jak w temacie.
Stawkowanie to bardzo ważna kwestia. Spróbuję to rozegrać na 3 poziomach :

1 [ j ] - głównie bardzo dziwne single, ewentualnie 2 zdarzenia. Kursy wysokie, min 3.00. Jestem pewny, że skutecznością grzeszyć nie będą, jednak kursy zwrócą odpowiednią stawkę i nadrobią straconą skuteczność.
5 [ j ] - AKO / SINGLE = 80:20. Przewaga kuponów z 2ma bądź większą ilością zdarzeń. Pomysł na te typy zrodził mi się w ostatnich dniach po przeglądaniu forum. Wszystko wyjdzie w praniu o co tu chodzi. Kursy akumulowane w graniach 3.00 - 10.00
10 [ j ] - stawka na moje topowe bety i dyscypliny. Głównie zobaczymy tu polską siatkówkę, koszykówkę, ekstraklasę, oraz tenis ATP. Do każdego typu, za 10 [ j ] postaram się dorzucić jakąś analizę bądź komentarz, dlaczego tak, a nie inaczej. Tutaj spotkacie się Państwo z kuponami 1-3 zdarzeniowymi. Liczę na wysoką skuteczność ok. 80 %
Myślę, że w kwestiach organizacyjnych na początek to wystarczy. Pytania prosiłbym zadawać na PW, aby nie zaśmiecać tematu, ponieważ cenie sobię &quot; czystość i porządek &quot; i chciałbym, aby było tu wszystko ładnie, żeby każdy mógł z łatwością przeglądać wątek. Na górze tematu utworzę ankietę, abym miał jasność czy ktoś jest z typów zadowolony. Prosiłbym o oddawanie głosów.

Cudów nie obiecuje, natomiast jestem pewny, że typy mam dobre i będzie można skorzystać z ciekawych propozycji. Moim celem jest utrzymanie yieldu na granicy +/- 17%. Mam nadzieję, że do końca roku wejdziemy na poziom ok. 20 % i zyskamy przepustkę do działu VIP, co nie ukrywam, również chciałbym zrealizować.
Bukmacher : ▶ eFortuna

K 169

kameneq

Kupon / 1 / ⛔

Mecz : Chelsea vs Watford
Typ : Obie strzelą - Nie
Kurs : 1.94
-----------------------------------

Mecz : Augsburg vs Hannover
Typ : Liczba goli - powyżej 1.5
Kurs : 1.32
Mecz : Moenchengladbach vs Leverkusen
Typ : Liczba goli - poniżej 3.5
Kurs : 1.62
Całkowity kurs : 4.15
Stawka :
5 [ j ]
Ewk : 18.26 [ j ]

G 37

gram_grubo

Użytkownik
Przyjacielu Chelsea w najgorszej formie od początku sezonu, bez Kante i z lekko kontuzjowanymi Bakayoko oraz Luizem niepewnymi wystepu. W ostatnich 3 meczach stracili 6 bramek z czego 4 u siebie. Na przeciw Watford w najlepszej formie od kilku sezonów, grające ofensywnie podbudowani zwycięstwem nad Arsenalem. Rozumiem że Chelsea jest faworytem mimo tego ale stawiać że nie stracą bramki na moje dziwnie brzmi. Czym popierasz swoje typy, jaki masz tok myślenia. Oczywiście no offense, luźna gadka która może wszystkim pomoc. Pozdro

K 169

kameneq

Kupon / 2 / ✅
Mecz : M. Basic vs D. Dzumhur
Typ : D. Dzumhur
Kurs : 1.25
Mecz : Betis vs Alaves
Typ : Betis
Kurs : 1.63
Mecz : Lipsk vs Stuttgart
Typ : Stuttgart +1.5
Kurs : 1.52
Całkowity kurs : 3.09
Stawka : 5 [ j ]
Ewk : 13.62 [ j ]

K 169

kameneq

Kupon / 3 / ⛔
Mecz : S. Tsitsipas vs D. Schwartzman
Typ : S. Tsitsipas
Kurs : 2.88
▶ Przed nami półfinał turnieju ATP 250 w belgijskiej Antwerpii. Pod celownik wchodzi dziś drugie z zaplanowanych spotkań a mianowicie S. Tsitsipas vs D. Schwartzman. W tym spotkaniu idę w kierunku Greka Stefanosa Tsitsipas&#39;a. W ostatnich tygodniach uzyskuję on bardzo dobre wyniki, pokonując dość dobrych zawodnikow, a jego gra wygląda krótko mówiąc ładnie. Ogromnym autem filigranowego Greka jest o dziwo serwis. W większości spotkań potrafi zaserwować ok. 10 asów, a skuteczność po pierwszym podaniu wynosi w tegorocznym turnieju ponad 80%. Tsitsipas bardzo fajnie porusza się po korcie, a jego jednoręczny backhand potrafi przysporzyć przeciwnikom sporo kłopotów, o czym przekonał się wczoraj faworyt belgijskiej publiczności Goffin. Stefanos jest reguralnym graczem, raczej nie popełniającym głupich błędów, a w dzisiejszym spotkaniu będziemy świadkiem na pewno wielu długich wymian, w których górą powinien wychodzić nasz zawodnik. Jedyne o co się boje to jest to, że Grek rozgrywa w Belgii już swój 6 mecz, ale na tym poziomie i w tym wieku trzeba być dobrze przygotowanym fizycznie do każdego turnieju, jeśli się marzy osiągać dobre wyniki. Myślę, że jest to bardzo ciekawy typ warty zagrania, szczególnie że kurs oscyluje w granicach 3.00

Całkowity kurs : 2.88
Stawka : 10 [ j ]
Ewk : 25.34 [ j ]

K 169

kameneq

Kupon / 4 / ✅
Mecz : Jastrzębski Węgiel - Asseco Resovia
Typ : Asseco Resovia
Kurs : 2.46
▶ Drugi z dzisiejszych &quot; top &quot; betów. Tym razem siatkówka, spotkanie na Ślaśku gdzie zmierzą się ekipy Jastrzębskiego Węgla i Resovii Rzeszów. Widząc po raz pierwszy kursy na to zdarzenie trochę przecierałem oczy ze zdumienia. Na gospodarzy tylko 1.40 ? W żadnym wypadku nie opłaca się tego grać, więc trzeba iść w drugą stronę! Obie ekipy bardzo wyrównane z podobnym stylem gry i swoimi problemami. Bilans mają taki sam, mianowicie 2-2 mierząc się już w tym sezonie ze ścisłą czołówką. Teoretycznie na papierze troszkę lepiej wypada Jastrzębie. Co do dzisiejszego spotkania to można powiedzieć jedno, na pewno obie ekipy się jeszcze &quot; docierają &quot; i nie prezentują swojej najlepszej siatkówki. W ostatnim meczu Jastrzębie przegrywa u siebie z Gdańskiem, natomiast Resovia brzydko mówiąć daje dupy w Bełchatowie, gdzie zapomniała jak się serwuje, zagrywki Lemańskiego po antenkach, czy Rossarda i Jarosza w okolice band reklamowych śnią mi się po nocach.. Mieli kilka dni na to, aby przeanalizować swoją kompromitującą grę i wyciągnąć wnioski na Jastrzębie, na spotkanie które w kontekście awansu do pierwszej &quot; 4 &quot; będzie bardzo ważne. Widać gołym okiem, że gra Resovii się jeszcze nie klei i wszystko przyjdzie z czasem, natomiast na tak kluczowy mecz powinni dać z siebie wszystko i pokazać kawał dobrej siatkówki, bo na to ich stać. Liczę przede wszystkim na rehabilitację na przyjęciu i zagrywce bo póki co te dwa elementy zupełnie kuleją.
Co do Jastrzębia, drużyna którą jest ciężko wyczuć. Ich gra opiera się przede wszystkim na przyjmującym Olivie i atakującym Muzaju. Jeżeli jednemu z nich mecz nie wychodzi to zaczynają się kłopoty. Obaj gracze są nie zwykle agresywni i rządni zdobywania punktów. Świetna zagrywka oraz dobry procent w ataku, ale przypominam, że w siatkówce gra zespól 6 osobowy, a nie 2 jednostki. Po ostatnich spotkaniach doszedłem do wniosku, że Kubańczyka idzie poruszyć na przyjęciu i wtedy jego jakość gry spada o 23 % ???? ( oczywiście żart z tą wartością, ale tak jak mówię - można go wykluczyć, wtedy zostanie sam Muzaj na którego będzie czekał wysoki blok ). Podsumowując, czeka nas wyrównane i ciekawe spotkanie, ja jednak skłaniam się ku zwycięstwu ekipy ze stolicy Podkapracia. Odważni mogą zagrać nawet za 3 pkt.

Całkowity kurs : 2.46
Ewk : 21.65 [ j ]

K 169

kameneq

Kupon / 5 / ⛔
Mecz : Miasto Szkła Krosno vs King Szczecin
Typ : King Szczecin
Kurs : 1.45
Mecz : M. Donati vs L. Sonego
Typ : L.Sonego
Kurs : 1.86
Mecz : Monaco vs Caen
Typ : Monaco
Kurs : 1.37
Mecz : Sampdoria vs Crotone
Typ : Sampdoria
Kurs : 1.60
-------------------------------------

Całkowity kurs : 5.91
Ewk : 26.04 [ j ]

K 169

kameneq

Kupon / 6 / ✅

Mecz : Lechia Gdańsk vs Lech Poznań
Typ : Lechia Gdańsk powyżej 1.5
Kurs : 2.41
▶ Typ bardziej do piwka, niż po dogłębnej analizie, ale wydaje mi się, że ze sporymi szansami na trafienie. Lechia zaczyna powoli dochodzić do siebie, meczu z Legią wcale przegrać nie powinna. Na swoim stadionie bardzo ofensywnie i liczę na to, że dziś dwie sztuki przyjezdnym zaaplikują.
Całkowity kurs : 2.41
Ewk : 21.21 [ j ]

K 169

kameneq

Kupon / 7 / ⛔
Mecz : Rosa Radom vs Polski Cukier Toruń
Typ : powyżej 154.5
Kurs : 1.67
Mecz : D. Schwartzman vs J.W Tsonga
Typ : J.W Tsonga
Mecz : Milan vs Genoa
Typ : Milan
Kurs : 1.61
Całkowity kurs : 4.38
Ewk : 19.27 [ j ]

K 169

kameneq

Kupon / 8 / ⛔
Mecz : Y. Hanfmann vs L. Sonego
Typ : L. Sonego
Kurs : 1.98
Całkowity kurs : 1.98
Ewk : 17.42 [ j ]

K 169

kameneq

21.10.2017
Kupony : 6
Trafione : 3
Błędy : 3
Skuteczność 50 %
Inwestycja : 45 [ j ]
Zwrot : 56.48 [ j ]
Zysk : 11.48 [ j ]
Yield : 25.51 %

5 [ j ] : 1 / 3
Inwestycja : 15 [ j ]
Zwrot : 13.62 [ j ]
Strata : 1.38 [ j ]

10 [ j ]
: 2 / 3
Inwestycja : 30 [ j ]
Zwrot : 42.86 [ j ]
Zysk : 12.86 [ j ]
--------------------------
22.10.2017

Kupony : 2
Trafione : 0
Błędy : 2
Skuteczność : 0 %
Inwestycja : 15 [ j ]
Zwrot : 0 [ j ]
Strata ; 15 [ j ]
Yield : 100 %
5 [ j ] : 0 / 1
Inwestycja : 5 [ j ]
Strata : 5 [ j ]
10 [ j ] : 0 / 1
Inwestycja : 10 [ j ]
Strata : 10 [ j ]

Statystki ogólne prowadzone w sygnaturze!

K 169

kameneq

Kupon / 9 / ⛔
Mecz : Guimaraes vs Portimao
Typ : powyżej 2.5
Kurs : 1.83
Mecz : D. Shapovalov vs Y. Sugita
Typ : D. Shapovalov
Kurs : 1.76
Mecz : Wisła Płock vs Śląsk Wrocław
Typ : Śląsk Wrocław lub remis
Kurs : 1.55
Całkowity kurs : 4.99
Ewk : 21.96 [ j ]

K 169

kameneq

Kupon / 10 / ⛔
Mecz : G. Simon vs E. Gulbis
Typ : E. Gulbis
Kurs : 2.96
Całkowity kurs : 2.96
Ewk : 26.05 [ j ]

K 169

kameneq

Kupon / 11 / ✅
Mecz : Asseco Gdynia vs Start Lublin
Typ : Asseco Gdynia -8.5 pkt
Kurs : 3.35
------------------------------------------------
▶ Poniedziałkowe bum bum w Gdynii ???? Ostatnie mecz 4 kolejki Tauron Basket Ligi. Spotkanie mojej ulubionej ekipy czyli Asseco Gdynii vs Start Lublin. &quot; Ulubiona &quot;, dlatego że w ich składzie znajduję się jeden z moich kolegów z którym często mam przyjemność rozmawiać. Najpierw przejdziemy do statystyk, a poźniej kilka słów ode mnie. Obie ekipy po 3 kolejkach notują bilans 2 / 1, rzucając sporo punktow ( średnia ponad 80 na mecz ). Drużyna z nad morza przegrywa w 2giej kolejce z Piernikami różnicą 8 pkt, natomiast Lublinianie porażkę doznali w 2 kolejce z Czarnymi Słupsk tylko 1 pkt. Teoretycznie na papierze i w statystykach lepiej wyglądają goście, ale to tylko liczby. Ekipa z Lublina opiera się głównie na 2 zawodnikach pozyskanych przed sezonem, mianowicie Lewisie i Washingtonie, którzy radzą sobie bardzo dobrze. Jest to drugi sezon tych zawodników w TBL i póki co weszli z przytupem i pokazują świetny basket. Trzecim obcokrajowcem w składzie jest pozyskany z Polpharmy skrzydłowy Markowić, a dopełniem pierwszej piątki jest dwóch Polaków dobrze znanym kibicom z Lublina czyli Dziemba i Szymański. Dwaj pierwsi zawodnicy, których wymieniłem robią różnicę i kluczem do zwycięstwa Asseco jest umiejętne wyłącznie ich z gry. O ile z Washigtonem powinnien sobie Szubarga poradzić tak, Lewis może napsuć troszkę krwi &quot; naszym &quot;. Pozostała trójka nie pokazuje jakiejś wybitnej gry i są po prostu dopełnieniem składu. Lublinianie również nie mogą się opierać na ławce rezerwowych bo szczerze mówiać, wygląda dość blado, a jak wiadomo w koszykówce rotacja jest bardzo ważna. Niewątpiliwe tegoroczne transfery gości napędziły ten zespół i po kilku kolejkach wyglądają o wiele lepiej niż w ubiegłym sezonie, tak mimo wszystko nie wydaje mi się, aby powalczyli o play-offy. Wystarczy chwilowa nie dyspozycja 2 podstawowych strzelców i zaczynają się schody...
Zgoła zupełnie inną drużyną jest ekipa Asseco Gdynii. Drużyna zbudowana na samych Polakach z Krzyśkiem Szubargą na czele. Tutaj zdobywanie punktów rozdziela się na 7/8 zawodników, a gra polega na zespołowości, a nie indywidualnościach. &quot; Szefem &quot; tej bandy jest rozgrywający Szubarga, a za jego plecami młode wilki - Ponitka, Witliński, Żołnierewicz oraz Wyka. W drużynie jest spora rotacja jak wspomniałem wyżej, jest charatker i radość z koszykówki. Jak dotychczas wyglądała gra Asseco ? Bardzo szybka koszykówka skupiona na rzutach z dystansu. Każdy zawodnik z pierwszej piątki potrafi to robić bardzo dobrze, włącznie z środkowym Wyką. Celem na ten sezon gdynian są play-offy, w kuluarach mówi się o TOP6, a poźniej wszystko może się rozstrzygnąć. Pewne jest to, że zawodnicy mają wszystko zapewnione, aby skupić się na koszykówce. W drużynie jest bardzo dobra atmosfera, są pieniądze, jest ciekawy trener, który pozwala grać swoim zawodnikom taki basket jaki lubią. A jak widać w drużynie jest wielu strzelców, dlatego też ich mocną bronią są rzuty za 3 i w każdym spotkaniu możemy ich widzieć bardzo dużo. Jeżeli utrzymają wysoki poziom celności, to potrafią ograć każdą drużynę w TBL zwłaszcza na własnej hali, na swoich koszach.
Wiecie jak dziś wygląda taktyka gospodarzy?
Rozegranie nr 1. to próba wykluczenia z gry poprzez faule Washingtona. Szczególnie w 1 kwarcie zobaczymy mało rzutów za 3pkt, a Asseco będzie bardzo często wchodziło pod kosz. Zadanie to ma przypisane rozgrywający Szubarga oraz Marcel Ponitka i w pierwszych minutach zobaczymy wiele penetracji z ich strony, a ciekawostką jest to, że do rzutów za 3pkt został oddelegowany środkowy Wyka oraz rzucający &quot; Żołnierz &quot;. W defensywie będzie przez cały mecz próba podwajania Lewisa.
Rozegranie nr 2, jeżeli rozgrywający lublinian nie złapie 2 fauli w pierwszych minutach to zacznie się oddawanie rzutów zza lini 6.75m, a weźmie to na barki praktycznie cały zespól. Głownie zobaczymy rzuty Szubargi, Żołnierewicza i Wyki.
Rozegranie nr 3, jest następujące. Jeżeli nie uda się wyłączyć amerykańskich zawodników i gospodarze będą przegrywać na obwodzie, to spróbują swoich szans pod koszem. Para Wyka/Witliński dysponują lepszymi umiejętnościami niż Szymański/Reynolds.
Podsumowując : sporo w tym meczu będzie widoczne po pierwszych 10 minutach. Jeżeli uda się gospodarzom wykluczyć 2 podstawowych rzucających gości to handicap nawet w okolicach 12-15 pkt jest do pokrycia. Jeżeli to się nie uda, to zaczniemy walkę na rzuty za 3pkt, gdzie mimo wszystko lepsze strzelby posiada drużyna Asseco. Odnośnie typów, dość pewnym zakładem jest zwycięstwo gospodarzy z kursem ok. 1.70 ja natomiast idę o wiele agresywniej i stawiam na to, że Asseco wygra min. 9 pkt. Jest to bardzoo realne przy odrobinie szczęścia i dobrego splotu wydarzeń. Kurs na takie zdarzenie oscyluje w granicach 3.30 i jest ciekawym kąskiem na poniedziałkowi, deszczowy dzień. Mecz można od 19 oglądać na stronie emocje.tv za jakaś groszową opłatę. Powodzenia!!
PS. Przestrzegam na granie wysokiego overu w tym meczu, ponieważ jeżeli Asseco wyjdzie taktyka nr 1. to goście nie rzucą więcej niż 60-70pkt.
Całkowity kurs : 3.35
Ewk : 29.48 [ j ]

Otrzymane punkty reputacji: +5
K 169

kameneq

Kupon / 12 / ⛔
Mecz : Asseco Gdynia vs Start Lublin
Typ : Asseco Gdynia
Kurs : 1.68
Mecz : Wisła Płock vs Śląsk Wrocław
Typ : Śląsk Wrocław DNB
Kurs : 2.03
Całkowity kurs : 3.41
Ewk : 30.01 [ j ]

K 169

kameneq

Kupon / 13 / ⛔
Mecz : Chojniczanka - Górnik Zabrze
Typ : poniżej 3.5
Kurs : 1.34
Mecz : Ufa vs Lada
Typ : Ufa
Kurs : 1.47
Mecz : G. Muguruza vs Ka. Pliskova
Typ : Ka. Pliskova
Kurs : 1.88
Mecz : S. Johnson vs B. Paire
Typ : S. Johnson
-------------------------------------

Całkowity kurs : 6.04
Ewk : 26.58 [ j ]

K 169

kameneq

Kupon / 14 / ⛔
Mecz : M. Berrettini vs K. Kravhcuk
Typ : M. Berrettini
Kurs : 1.58
Mecz : J. Sock vs V. Pospisil
Typ : J. Sock
Kurs : 1.38
Mecz : S. Querrey vs A. Ramos
Typ : S. Querrey
Kurs : 1.36

Całkowity kurs : 2.97
Ewk : 13.07 [ j ]

K 169

kameneq

Kupon / 15 / ⛔
Mecz : O. Dolgopolov vs R. Harrison
Typ : O. Dolgopolov
Kurs : 1.78
Mecz : P. Cuevas vs J.L Struff
Typ : J. L Struff
Kurs : 1.45
Całkowity kurs : 2.58
Ewk : 11.35 [ j ]

K 169

kameneq

Kupon / 16 / ⛔

Mecz : Inter vs Sampdoria
Typ : poniżej 2.5
Kurs : 2.45
Mecz : Chojniczanka vs Górnik Zabrze
Typ : poniżej 2.5
Kurs : 1.96
Całkowity kurs : 4.80
Ewk : 21.12 [ j ]

K 169

kameneq

23.10.2017
Kupony : 4
Trafione : 1
Błędy : 3
Skuteczność : 25 %
Inwestycja : 35 [ j ]
Zwrot : 29.48 [ j ]
Strata : 5.52 [ j ]
Yield : 15.77 %
5 [ j ] : 0 / 1
Inwestycja : 5 [ j ]
Strata : 5 [ j ]
10 [ j ] : 1 / 3
Inwestycja : 30 [ j ]
Zwrot : 29.48 [ j ]
Strata : 0.52 [ j ]
--------------------------
24.10.2017
Kupony : 4
Trafione : 0
Błędy : 4
Skuteczność : 0 %
Inwestycja : 20 [ j ]
Strata ; 20 [ j ]
Yield : 100 %
5 [ j ] : 0 / 4
Inwestycja : 20 [ j ]
Strata : 20 [ j ]
Bardzo słabe dwa dni... poza skutecznym typem z koszykówki na Asseco Gdynia, reszta bardzo słabo i zresztą jak widać czerwono. A więc walczymy do końca miesiąca o wyjście na plus. Statystki ogólne prowadzone w sygnaturze!

Do góry Bottom