>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

U jakiego buka program partnerski

H 5

horcyk

Użytkownik
Witam.
Chciałem się dowiedzieć z jakim bukiem najlepiej zawiązać program partnerski. Kumpel ma stronę internetową i poleca odwiedzającym bet-at-home ale tam jest chyba tak (przynajmniej tak mi mówił) że jak ktoś się zarejestruje to niby dają ileś procent od jego przegranych ale jeśli polecona osoba zacznie wygrywać to z konta kumpla ubywa kasy.
I jeszcze jedno.
Ile minimalnie można wypłacić jeśli jakieś pieniądze uskładają się na koncie partnera.

legionista696 1

legionista696

Użytkownik
Witam.
Chciałem się dowiedzieć z jakim bukiem najlepiej zawiązać program partnerski. Kumpel ma stronę internetową i poleca odwiedzającym bet-at-home ale tam jest chyba tak (przynajmniej tak mi mówił) że jak ktoś się zarejestruje to niby dają ileś procent od jego przegranych ale jeśli polecona osoba zacznie wygrywać to z konta kumpla ubywa kasy.

I jeszcze jedno.
Ile minimalnie można wypłacić jeśli jakieś pieniądze uskładają się na koncie partnera.
ja tam nie wiem, ale mi sie wydaje ze to pogrubione to raczej niemozliwe ...

H 5

horcyk

Użytkownik
Tutaj informacja zaczerpnięta z FAQ programu w Expekt. Więc jest to chyba możliwe.
Co jeżeli moje konto w Programie Partnerskim pokazuje ujemne wpływy?
Twoje konto w Programie Partnerskim może pokazywać ujemny bilans, jeżeli poleceni przez Ciebie klienci wygrają więcej aniżeli zainwestowali w zakładach sportowych. Negatywne wpływy nie są jednak przenoszone na następny miesiąc a stan konta zostanie wyzerowany z rozpoczęciem następnego okresu rozliczeniowego.

Do góry Bottom