>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typywanko :) Nie na piwo :D

7 2

7tomas777

Użytkownik
Siema.
Dostawiłem sobie 50zł w unibet i będę próbował wbić do 100zł.
Stawki będą po 3zł, 5zł i 10zł.
Jak ktoś będzie chciał, może korzystać z typków, gdyż będą one głęboko przemyślane ;) Dodatkowo troszkę szczęścia i gitara ????
Pozdrawiam i zaczynamy.

7 2

7tomas777

Użytkownik
Hewit-Dimitrov
Henrych- Monfils -1,5 seta
5zł - @1,96
Matosevic-Llodra
Watson-Kudryavtseva
5zł - @1,88
Robson-Hantuchova
5zł - @ 1,86
Lopez-Benneteau
5zł - @1,88
Murray-Mahut +1,5 seta
3zł - @2,35
Tsonga-Vasselin +1,5 seta
3zł- @2,90

7 2

7tomas777

Użytkownik
Hewit-Dimitrov
Henrych- Monfils -1,5 seta
5zł - @1,96
Matosevic-Llodra
Watson-Kudryavtseva
5zł - @1,88
Robson-Hantuchova
5zł - @ 1,86
Lopez-Benneteau
5zł - @1,88
Murray-Mahut +1,5 seta
3zł - @2,35
Tsonga-Vasselin +1,5 seta
3zł- @2,90
NIC dziś nie siadło, a a LIVE dojebałem do 0 zł i nie mam ani grosza.... HAHAHA i po grze w dupie to mam ***** mac jebana ***** moja kasa ciezko zarobiona huje jebane skurwysysntswo to ejst kolejna kase mi zjdalo stram na nich hujow

Otrzymane punkty reputacji: +2
7 2

7tomas777

Użytkownik
dobre???? Jak dobre ! ZŁE jak HUUU. Kasa mi zniknęła . zapierdalalem cały dzień, aby ja zarobić, dodatkowo ojebali mnie o 50 zł i hu. nie wyplacili i dodatkowo teraz all trace co mam, shit

7 2

7tomas777

Użytkownik
ale co z tego jak lopez przegra, będę miał kilka złotych a miałem 50zł ???? Tak samo Mahut może ogarnąć seta. Ale to wszystko bardzo mało prawdopodobne. ewentualnie grosz może jeszcze być, ale to za mało ;/
admin can delete this topic.

7 2

7tomas777

Użytkownik
Tsonga przegrał seta, ale co z tego jak 11 porażek z rzędu i teraz to 8 zł też przejebałem. Żegnam, choć jest szansa, iż zarobię 50 zł bo dostałem zlecenie na logo, więc szybko odrobię jak gościu wpłaci. Odrobi się i będzie git, i potem na plus wyjdę

rivaldo777 21

rivaldo777

Użytkownik
NIC dziś nie siadło, a a LIVE dojebałem do 0 zł i nie mam ani grosza.... HAHAHA i po grze w dupie to mam ***** mac jebana ***** moja kasa ciezko zarobiona huje jebane skurwysysntswo to ejst kolejna kase mi zjdalo stram na nich hujow
Podrośniesz trochę i bedzie lepiej ????

Do góry Bottom