>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Typy

1906 0

1906

Użytkownik
Sie mano , Fajnie forum wygląda to postanowiłem wpaść , być może zadomowię się na dłużej ;) . Gram sporo czasu , ( z różnym efektem ) od jakiegoś czasu moimi głównymi zakładami są over/under na gole oraz rzuty rożne i nie ukrywam że większość propozycji będzie taka , co nie wyklucza również innych opcji . Tyle wstępem , wypada życzyć powodzenia i grać ;)

1906 0

1906

Użytkownik
Kanada Kobiety - Holandia Kobiety
Over 2.5
1.70
4/10
Towarzyskie spotkanie i to co mi się rzuca w oczy to spora ilość goli zdobywana przez obie ekipy . Kanada w ostatnich 4 spotkaniach 16 zdobytych goli , Holandia w ostatnich 4 meczach 12 bramek . Trzeba też brać poprawkę że to futbol kobiecy i mimo że czasem wcale nie różni się niczym od męskiego ( bo umiejętności i techniki czasem mógł by się uczyć nie jeden nasz 1 ligowiec ) to jednak ryzyko błędu mimo wszystko większe i jeśli dodamy do tego nie złą skuteczność pań w ostatnich miesiącach to można zaryzykować ten typ .
✅ 5-0

1906 0

1906

Użytkownik
IND Colts - TEN Titans
1
1.55
3/10
Ponieważ całe życie gram tylko piłkę nożną postanowiłem posmakować też innych dyscyplin . Przyznaje się jestem laikiem w tym temacie i biorę trochę na wyczucie i na podstawie analiz chłopaków z zagranicznych stron
;)
Tak żeby piwko było przy czym pić w nocy ...
✅30-28

1906 0

1906

Użytkownik
Bośnia i Herzegowina v Polska
X2
Hannover 96 v VfB Stuttgart
Over 1.5
Ako:1.50
5/10
Przestudiowałem skład Polaków i Bośniaków i wychodzi na to że nasi przeciwnicy to totalni nowicjusze w kadrze . Sam Brożek będzie miał więcej występów w reprezentacji niż połowa ekipy Bośniaków razem . Wezmy też pod uwagę że Liga Bośniacka jest dużoooo słabsza od naszej więc nie jestem w stanie przyjąć do wiadomości że przegramy ten mecz choć wiadomo , Polska = ?
W Meczu Hannovera w obu ekipach są takie petardy w ataku i w pomocy że to spotkanie jest niemal idealne na Bts oraz Over . Over 1.5 wystarczy mi w zupełności do sklepania ako 1.50 choć nie ukrywam że na taśmie zagram ponad 2.5 po super kursie 1.70 . prawdopodobnie do wieczora poleci w dół .
✅ 2-2
✅ 2-1

1906 0

1906

Użytkownik
Getafe v Villarreal
Over 1.5 gola
Aston Villa v West Brom
Over 10 rożnych
Ako:1.71
5/10
Getafe ma już kryzys wyraznie za sobą , po serii słabych występów i porażek przyszedł czas na pewne 3 punkty z Sevillą ( 1-3 ) oraz spuścili manto solidnej Mallorce ( 3-0 ) . Dobra postawa znów napawa optymizmem kibiców którzy wierzą że puchary europejskie są we zasięgu ręki a nie ma lepszej okazji by się do nich zbliżyć pokonując głównego rywala . Villareal nie przypadkowo jednak zajmuje świetne 3 miejsce tuż za tuzami Ligi i dziś zapewne Ciała łatwo nie da . Obie drużyny zagrają w niemal optymalnych składach , brak znaczących ubytków , historia pokazuje że pojedynki między obiema ekipami są zawsze bardzo zacięte i obfitują w dużą ilość goli dlatego pobieram over choć nieco mniejszy ale chyba bardzo pewny .
Jeśli chodzi o rożne w Anglii to Aston Villa jest jednym z klubów który wiedzie prym w tych statystykach ,. w meczach z ich udziałem zwłaszcza na własnym boisku często ( praktycznie zawsze ) linie wystawione przez bukmacherów są przekraczane . Statystyki z ostatnich kilku spotkań :
z Liverpoolem 3-8 , z Man U 9-7 , z Blackpool 10-8 , z Burnley 7-7 , z Chelsea 9-5 ... jak widać ilość kornerów dość spora . Buki wytawiły podstawową linię na 12 ja pobieram możliwą najniższą czyli 10 po mniejszym kursie ale na podstawie statystyk - powinna ona dziś być bezproblemowo przekroczona . Choć warto pamiętać że rożne to też często loteria i nie zawsze idzie na po naszej myśli ;)
⛔ 1-0
✅ 19 Rożnych

1906 0

1906

Użytkownik
BAL Ravens @ HOU Texans
Over 39

Spirou Basket Charleroi vs Olympiakos
Over 147.5

Ako:1.85
3/10

Zarówno NFL jak i koszykówka na podstawie analizy typerów zagranicznych , poobniżałem linię i delikatnie próbuję . Piłka dziś w odstawkę , za dużo dziwnych wyników w weekend żeby dziś inwestować jakiś hajs a niespodzianek na pewno dziś nie zabraknie , Lepiej wypić piwko i obejrzeć popisy Szczęsnego o 21 ;)

Do góry Bottom